Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
خیلی بی انصافی هست که بازی مثل GTA رو فقط برای 100 درصد کردن یا برای گرفتن پلاتینوم بازی کنید .

البته اینم باید بگم وقتی شرو کردم بازی رو 100%کردن سر از لوکیشنایی در اوردم ک تو خود خط داستانی اصلا بشون بر نخورده بودم
منظورم اینه 100% کردن بازی ی مزیت داره ،اونم اینه ک بیشتر محیط بازی رو ک خیلی جاهاشو شاید فقد از کنارشون رد بشیم و اصلا توجهی بشون نکنیم رو مجبور ب بررسی و کشف میکنه...

دنیای GTA انقدر حرف برا گفتن داره می تونید حتی یک سال باهاش سرگرم باشید + اگر یک رفیق پایه برای آنلاین داشته باشید که دیگه بهتر :دی .
دقیقا همینطوره من با san andereas و جی تی ای چهار (iv) واقعا زندگی کردم :x

دوستان بیاید یه مدت فقط از بدی جی تی ای بگیم و از نخریدنش حرف بزنیم! با این شرایط میترسم روز اول انتشار فروشندگان عزیز قیمت بالا بندازن به گیمر جماعت :d

اگه اون پچ های آنلاین رو dlc حساب کنیم آره وگرنه dlc مثه gta iv نیومده! ballad of g*y tony و Lost and Damned
الانم تو سایت راک استار نگاه کردم dlc نداشت Downloads | Rockstar Games

اون که اره
از زمان ریلیز آنلاین بازی گفتن یه دی ال سی heist و single player واس بازی میاد هنوزم خبری نی

دوستان یه سوال...
من تو نسل قبل با 360 تا 63 درصد داستانی رو رفته بودم و اصلا هم ماموریت جانبی نرفته بودم. حالا دوستانی که رفتن میدونن چقدر از بخش داستانیش باقی مونده بوده؟ چون اینفیموس بخش داستانیش رو 52 درصد تموم میشه... نکنه gta رو بگیرم آخراش بوده باشه حالم گرفته شه... چون داستانیش برام مهمه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان یه سوال...
من تو نسل قبل با 360 تا 63 درصد داستانی رو رفته بودم و اصلا هم ماموریت جانبی نرفته بودم. حالا دوستانی که رفتن میدونن چقدر از بخش داستانیش باقی مونده بوده؟ چون اینفیموس بخش داستانیش رو 52 درصد تموم میشه... نکنه gta رو بگیرم آخراش بوده باشه حالم گرفته شه... چون داستانیش برام مهمه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

7 تا مرحله دیگ مونده ولی بدون 100% ارزش خرید داره
جوری که من همیشه مراحل دزدی های بزرگ رو تکرار میکنم
نزدیک 70 تا مرحله فرعیم داره و یه عالمه اکتیویتی که هست و تو دی ال سی و آپدیت اضافه میشه

من که تو نسل قبل هر وقت اومدم بشینم داستانیشو برم یکهو به خودم اومدم دیدم 3 ساعت نشستم گشتو گذار و اکتشاف تو محیط بازی دریغ از رفتن یک ماموریت:d
البته خط داستانیشم فوق العادست ولی به نظر من gta بیشتر واسه گیم پلی آزاد و محیطای بزرگش طرفدار داره تا game play خط داستانیش

اون زمان یادم نمیاد کسی بگه جی تی ای gtaهمه میگفتن جی تی آ :d دورانی بود ها... هرچی میگفتیم بابا این جی تی ای ، میگفتن چیییی=))
یادم نمیره gta san andreas رو رمم خوب جواب نمیداد رفتم رم 256 گرفتم گذاشتم کنارش که بشه 512 pc که روشن شد دیدم دود بیرون اومد ، فهمیدم رمو چپه جا زدم خلاصه مین و سی پی یو و رم و همه چیز سوخت تا 2 سال pc نداشتم یه ps2 گرفته بودم :d

این بازی رو با فیفا 15 من و یکی از دوستان به صورت شریکی گرفتیم به همه هم توصیه میکنم اینکارو بکنن هم بسیار بصرفه تره

نسخه نسل قبلش 14 گیگ بود :|
اول بگو سرعت اینترنتت چقدر ؟:|
آخرش میخواد 50گیگ باشه یه مثل دیابلو 60 گیگ
مهم اینه به صرفه میشه
سرعتم 32Mb هست
اگه مشکلی با دانلود نداری بگیریم باهم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or