Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آخرش میخواد 50گیگ باشه یه مثل دیابلو 60 گیگ
مهم اینه به صرفه میشه
سرعتم 32Mb هست
اگه مشکلی با دانلود نداری بگیریم باهم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
نیازی به دانلود نیست، میتونی دیتا بازی رو از فردی در سایت پرشین..تولز بخری، یا اگه یکیتون دانلود میکنه با pc دانلود کنه و دیتا رو برای اون یکی شریک بفرسته. حالا صبر کن شاید خودم شریکت شدم:d

نیازی به دانلود نیست، میتونی دیتا بازی رو از فردی در سایت پرشین..تولز بخری، یا اگه یکیتون دانلود میکنه با pc دانلود کنه و دیتا رو برای اون یکی شریک بفرسته. حالا صبر کن شاید خودم شریکت شدم:d
دمت گرم دیگه 32mb اینترنت داره ، اونم اینترنت آلمان ، بعد دانلود نکنه؟ :|

عاقا تکی بازی کردن آنلاینش (تکی توی یه لابی) پلاس میخواد؟
انلاینش پلاس میخواد حالا چه تکی چه چند نفری ... تکی که خب به هر حال به یه server که یه سری هستن توش وصل میشی دیگه D:

- - -ویرایش - - -

آخرش میخواد 50گیگ باشه یه مثل دیابلو 60 گیگ
مهم اینه به صرفه میشه
سرعتم 32Mb هست
اگه مشکلی با دانلود نداری بگیریم باهم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
دیابلو کجا 60 گیگه ×_× اون رو توی psn اشتباهی زدم . 40 این حدوداست.

انلاینش پلاس میخواد حالا چه تکی چه چند نفری ... تکی که خب به هر حال به یه server که یه سری هستن توش وصل میشی دیگه D:

- - -ویرایش - - -

دیابلو کجا 60 گیگه ×_× اون رو توی psn اشتباهی زدم . 40 این حدوداست.

نوج میتونی پرایویت لابی باز کنی!!

دوستان کمتر از 40 روز مونده . هیچ صدایی از راک استار در نمیاد که کانتنت چی داره و چقدر قیمت میخوره . مشکوک نیست :-/ . فکر کنم اینا تو همون کانتنت زمان خریدن . دیگه نباید انقده لفتش بده واسه معرفی .

دوستان کمتر از 40 روز مونده . هیچ صدایی از راک استار در نمیاد که کانتنت چی داره و چقدر قیمت میخوره . مشکوک نیست :-/ . فکر کنم اینا تو همون کانتنت زمان خریدن . دیگه نباید انقده لفتش بده واسه معرفی .
واسه یه عنوان ریمستر شده چه انتظاری داری ؟ داستان که همونه شخصیت ها و مراحل هم که فرقی نکرده اکثرا هم بازیرو تموم کردن دیگه چرا باید الکی هایپ کنه ؟ شاید یه چنتا تریلر و ویدیو دیگه از گرافیک بدن که حتما میده ولی انتظار این که هر روز ازش خبر بیاد رو نداشته باش .

واسه یه عنوان ریمستر شده چه انتظاری داری ؟ داستان که همونه شخصیت ها و مراحل هم که فرقی نکرده اکثرا هم بازیرو تموم کردن دیگه چرا باید الکی هایپ کنه ؟ شاید یه چنتا تریلر و ویدیو دیگه از گرافیک بدن که حتما میده ولی انتظار این که هر روز ازش خبر بیاد رو نداشته باش .

توی کنفرانس گفتن کانتنت انحصاری برای PS4 داره حتی گفته شد ممکنه مث RDR نسخه مجزایی معرفی بشه از این DLC . خودمم خسته شدم از بس صفحه رو رفرش کردم تو استور خبری نمیاد که نمیاد

چند روزه واچ داگز رو دارم رو ps4 بازی میکنم... gta5 رو هم رو 360 بازی کرده بودم.خداییش gta5 رو 360 به غیر از رزولوشن کلا سره!!! پس بی صبرانه باید منتظرش موند....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من که رو نسل قبل فقط روی دستگاه عموم بازی کردم چند ساعت و مراحلش خیلی خیلی کم رفتم ! :دی برای یکی مثل من یا کسی که کلا بازی نکرده ، انتظار برای اومدن بازی بسیار سخت تره :دی

پست ها رو که میخواندم دیدم خیلی ها هنوز بازی رو تجربه نکردن (نسل قبل).
واسم عجیبه.اخه gta. چطور امکان داره بازی بیاد و من بگم ولش کن فعلا شرایط جور نیست.
این بازی رو از زیر سنگ هم که شده باید پیدا کرد و تو کنسول دشمنتون هم اگه شده باید گزاشت و بازی کرد.
چطور 1 گیمر میتونه از خیر این بازی بگزره؟هیچ بهانه ای واسه انجام دادن این بازی قابل قبول نیست.نه سربازی و نه کار و نه ... یچ چیز دیگه.
برای اینکه همون موقع هم معلوم بود که برای نسل بعد هم میاد، می‌خواستیم تجربه‌ی فول داشته باشیم
گفتم که هیچ بهانه ای قابل قبول نیست:-b:d

آخرین ویرایش:
پست ها رو که میخواندم دیدم خیلی ها هنوز بازی رو تجربه نکردن (نسل قبل).
واسم عجیبه.اخه gta. چطور امکان داره بازی بیاد و من بگم ولش کن فعلا شرایط جور نیست.
این بازی رو از زیر سنگ هم که شده باید پیدا کرد و تو کنسول دشمنتون هم اگه شده باید گزاشت و بازی کرد.
چطور 1 گیمر میتونه از خیر این بازی بگزره؟هیچ بهانه ای واسه انجام دادن این بازی قابل قبول نیست.نه سربازی و نه کار و نه ... یچ چیز دیگه.

برای اینکه همون موقع هم معلوم بود که برای نسل بعد هم میاد، می‌خواستیم تجربه‌ی فول داشته باشیم. البته خب، سخت بود تحمل.
سخت‌تر از اون اینکه که بازی 50 گیگه و دانلودش عذاب!

برای نسل هفتم که مراحلش حدود 70 تا بود (البته بدون مراحل فرعی ) برای این نسل هم تعداد مراحل اصلی همین قدره و چیزی اضافه نکردن ؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or