Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
1-تاریخش به ایران کی هست؟چون تاریخ میلادیشو یکی دوجا تاریخ زده بودن که فرق داشت نمیدونم کی هست!احتمال داره این چندوقت بیاد؟
2-نسل قبل مولتیشو بازی نکردم الانم تنها دلیل خریدم مولتیشه.مولتیش چجوری هست؟ارزش خرید داره دیگه؟(چون سینگلشو نسل قبل ته و توشو دراوردم دیگه حال تک نفرشو ندارم)

27 ابان که میگن دو هفته زودتر
مولتیشم عالیه اصلا همه بخاطر مولتیش میخرن

اینجا کسی پیش خرید کرده؟

50 گیگ دانلود ادمو پیر میکنه !

من کردم، شبی حداقل 10 گیگ می‌تونم دانلود کنم (پارس آنلاین)، از پارسال تاحالا صبر کردیم 5 شبم روش. (البته دو شبش قبل از عرضست طبیعتا)
با این میزان طرفداری که GTA داره قیمت فیزیکیش تا مدت‌ها خیلی بالا خواهد بود، یعدش هم که نمی‌خوام بفروشمش، پس نمی‌صرفه.

برای فیفا هم فکر میکردیم که چون بازی پر طرفداریه ارزون نمیشه ولی بازم دیدیم شب اول که اومد قیمتش 220 بود و واقعا مثله همه بازیا بود.
به نظرم اینم همینطوری میشه.

من هم پیش خرید خواهم کرد :d ولی نمیدونم واسه چی ، چطور ، کی و چرا :d . در کل اگه اجازه دانلود ، 10 روز قبل از لانچو بده ارزش داره ، کلا کلاس داره :d بچه ها که میپرسن برنامه دانلود امشبت چیه ؟ میگی هیچی 50 گیگ 13 پارته گذاشتم تو دان . اگه تا صبح صبر کنم یه هفته دیگه تمومه !!:d

منم یکی بازی هام رو میفروشم و یه چیزی رو میزارم و بازی رو میگیرم :دی

یه بار نشد من بازی های Rockstar رو انجام بدم و ناراضی باشم ! همیشه از بازی هاش راضی بودم و نهایت لذت رو ازشون بردم . سه تا از بهترین بازی هایی هم که تا به حال انجام دادم ماله خوده همین شرکت هست ( GTA به کنار ، اون که همیشه جزو بهترین بازی های مورد علاقم هست ) ... L.A Noire & Red Dead Redemption & Midnight Club 3 :x:bighug: اینقدر با این 3بازی خاطره دارم ... حتی برادرم که جز فوتبال چیزی بازی نمیکنه ، یادمه RDR رو برای مدتی بازی میکرد ! L.A Noire رو هم که برای بار دوم میخواستم برم که وسطای بازی بودم اما کنسول رو فروختم و نتونستم بازی رو ادامه بدم . Midnight Club 3 رو که روی پلی استیشن 2 فکر کنم هزار باری رفتم :دی اینقدر این بازی قشنگ بود که با برادرم و خواهرم میشستیم جلوی تلویزیون و بازی میکردیم !!! خواهرم هم بازی میکرد ! اینقدر این بازی عالی بود .

GTA V هم مطمئنم یکی از بهترین بازی های این نسل خواهد بود و تا سال های سال موندگار خواهد موند .

آخرین ویرایش:
دوستان انقدر جو ندین! ممکنه خدای نکرده فروشنده های عزیز توهم بزنن یه 50تومنی بکنن تو پاچمون! :d

این بازی یکساله واسه ps3 و x360 اومده و همه بازی کردن، 3 ماه دیگه هم واسه pc میاد (اونم کرک شده با قیمت 10-15تومن!) پس نزارین این فروشنده ها جو گیر بشن گرون بفروشن

آخرین ویرایش:
دوستان انقدر جو ندین! ممکنه خدای نکرده فروشنده های عزیز توهم بزنن یه 50تومنی بکنن تو پاچمون! :d

این بازی یکساله واسه ps3 و x360 اومده و همه بازی کردن، 3 ماه دیگه هم واسه pc میاد (اونم کرک شده با قیمت 10-15تومن!) پس نزارین این فروشنده ها جو گیر بشن گرون بفروشن

یادش بخیر چندماه پیش این حرفا رو تو تاپیک tlou میزدم همه مخالفت میکردن! خیلیا هم روز اول 210-215 خریدن! ولی من یک ماه بعدش 155 خریدم :>

من که بالای 60 درصد بازی رو 360 رفتم دیگه اون هیجان رو ندارم... خیلی راحت صبر میکنیم عزیزانی که تموم کردن ازشون میخریم.
ولی خداییش اصلا میخواستم بازیش نکنم تا رو این نسل... نتونستم!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من که بالای 60 درصد بازی رو 360 رفتم دیگه اون هیجان رو ندارم... خیلی راحت صبر میکنیم عزیزانی که تموم کردن ازشون میخریم.
ولی خداییش اصلا میخواستم بازیش نکنم تا رو این نسل... نتونستم!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من 95% کردم ولی الان برای خریدش لحظه شماری میکنم . هیجانمم از نسل قبل بالاتره :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or