حالا یه چیزی بهت بگم ؟ :d من همه این بازی هایی که گفتی رو با خوده PS4 یکجا میخوام بخرم . :dچه طوفانی از 20 روز دیگه تو راهه از کالاف شروع میشه با اسسین ادامه پیدا میکنه که 50 جایزه تو بخش گرافیک شنیدم گرفته و عالی طراحی شده مطلب خواندم میاد میرسه به فارکرای 4 و جو اکشنش و ختم میشه به gta5 کدومه بخریم اول بازی کنیم یکم آدمو گیج میکنه....ولی کسی که تجربش نکرده نسل پیش لازمه بخردش اما فک میکنم برا منی که بازیش کردم اولویت اول شاهکار اسسین که خواندم راجبش و داستان عشقیش و سبک بازیش و گرافیکش و اینکه 3 ساله ی گروه جدا داره روش کار میکنه تا برا نسل جدید آمادش کنه بیشتره و بعد فارکرای 4و بعد کالاف و بعد gta ...اما کسی که بازیش نکرده نسل پیش gta میتونه الویت اول دومش باشه تو 30 40 روز آینده ..بازی رو نسل 7 هم کاملا مشخص بود دیگه هرچی توانایی داشتن اون کنسولا بهره مند بود و بهتر از اون نمیشد....کلا بازی ی تمه گاهی اکشن گروهی و اون نقشه کشی مراحل برا دزدیاش عالی تر از عالی بود....کاملا تو این 2ماه همه خوشحالن بازیای عجیب خوبی در راهه
مراحل جدید یا چیزی به بازی اضافه نشده؟؟
من 95% کردم ولی الان برای خریدش لحظه شماری میکنم . هیجانمم از نسل قبل بالاتره :d .
نمیدونم آرین RDR رو بازی کردی یا نه نسل قبل :d . ولی از ته دل آه کشیدی :d . نظر من اینه که تمام تمرکزشونو بزارن برای RDR بعدی خیلی بهتره . ولی GTA بعدی هم میخوایم هر چه سریعتر :dای کاش راک استار رد دد و مکس پین 3 رو هم تو برنامه میذاشت برای ریمستر کردن!
1080p با افکت ها و مدلینگ جدید...چی میشد...
دوستانی که انلاینش رو تجربه کردن میشه یه توضیح درباره ماد هاش بدن و این که سروری هست یا پارتی مانند و این که coop هم میشه بازی کرد یا نه؟
نمیدونم آرین RDR رو بازی کردی یا نه نسل قبل :d . ولی از ته دل آه کشیدی :d . نظر من اینه که تمام تمرکزشونو بزارن برای RDR بعدی خیلی بهتره . ولی GTA بعدی هم میخوایم هر چه سریعتر :d
هم با پارتی میشه رفت هم میشه به طور تصادفی به یه سرور جوین شد .
مادها رو هم من شخصا تجربه نکردم ولی رو نسخه 360 مثل اینکه ماد اول شخص طراحی کرده بودند .
مثلا یه مدل داره با دوستات جمع شید برید یه بانک رو بزنید بعد فرار کنید؟ (عاشق این مدل بازی ام)
من دیگه تحمل ندارم
عملا توو تهران کی میشه اینو خرید ؟