Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
چه طوفانی از 20 روز دیگه تو راهه از کالاف شروع میشه با اسسین ادامه پیدا میکنه که 50 جایزه تو بخش گرافیک شنیدم گرفته و عالی طراحی شده مطلب خواندم میاد میرسه به فارکرای 4 و جو اکشنش و ختم میشه به gta5 کدومه بخریم اول بازی کنیم یکم آدمو گیج میکنه....ولی کسی که تجربش نکرده نسل پیش لازمه بخردش اما فک میکنم برا منی که بازیش کردم اولویت اول شاهکار اسسین که خواندم راجبش و داستان عشقیش و سبک بازیش و گرافیکش و اینکه 3 ساله ی گروه جدا داره روش کار میکنه تا برا نسل جدید آمادش کنه بیشتره و بعد فارکرای 4و بعد کالاف و بعد gta ...اما کسی که بازیش نکرده نسل پیش gta میتونه الویت اول دومش باشه تو 30 40 روز آینده ..بازی رو نسل 7 هم کاملا مشخص بود دیگه هرچی توانایی داشتن اون کنسولا بهره مند بود و بهتر از اون نمیشد....کلا بازی ی تمه گاهی اکشن گروهی و اون نقشه کشی مراحل برا دزدیاش عالی تر از عالی بود....کاملا تو این 2ماه همه خوشحالن بازیای عجیب خوبی در راهه
مراحل جدید یا چیزی به بازی اضافه نشده؟؟

چه طوفانی از 20 روز دیگه تو راهه از کالاف شروع میشه با اسسین ادامه پیدا میکنه که 50 جایزه تو بخش گرافیک شنیدم گرفته و عالی طراحی شده مطلب خواندم میاد میرسه به فارکرای 4 و جو اکشنش و ختم میشه به gta5 کدومه بخریم اول بازی کنیم یکم آدمو گیج میکنه....ولی کسی که تجربش نکرده نسل پیش لازمه بخردش اما فک میکنم برا منی که بازیش کردم اولویت اول شاهکار اسسین که خواندم راجبش و داستان عشقیش و سبک بازیش و گرافیکش و اینکه 3 ساله ی گروه جدا داره روش کار میکنه تا برا نسل جدید آمادش کنه بیشتره و بعد فارکرای 4و بعد کالاف و بعد gta ...اما کسی که بازیش نکرده نسل پیش gta میتونه الویت اول دومش باشه تو 30 40 روز آینده ..بازی رو نسل 7 هم کاملا مشخص بود دیگه هرچی توانایی داشتن اون کنسولا بهره مند بود و بهتر از اون نمیشد....کلا بازی ی تمه گاهی اکشن گروهی و اون نقشه کشی مراحل برا دزدیاش عالی تر از عالی بود....کاملا تو این 2ماه همه خوشحالن بازیای عجیب خوبی در راهه
مراحل جدید یا چیزی به بازی اضافه نشده؟؟
حالا یه چیزی بهت بگم ؟ :d من همه این بازی هایی که گفتی رو با خوده PS4 یکجا میخوام بخرم . :d

ای کاش راک استار رد دد و مکس پین 3 رو هم تو برنامه میذاشت برای ریمستر کردن!
1080p با افکت ها و مدلینگ جدید...چی میشد...
نمیدونم آرین RDR رو بازی کردی یا نه نسل قبل :d . ولی از ته دل آه کشیدی :d . نظر من اینه که تمام تمرکزشونو بزارن برای RDR بعدی خیلی بهتره . ولی GTA بعدی هم میخوایم هر چه سریعتر :d

دو تا سوال داشتم یکی اینکه چرا بازی 50 گیگابایته و راک استار گفته از تمام 50 گیگابایت استفاده نمیشه
و دوم اینکه مرحله جدید اضافه شده به بازی داستانش ؟و این که میگن عملیات جدید باز شده یعنی چی

دوستانی که انلاینش رو تجربه کردن میشه یه توضیح درباره ماد هاش بدن و این که سروری هست یا پارتی مانند و این که coop هم میشه بازی کرد یا نه؟

دوستانی که انلاینش رو تجربه کردن میشه یه توضیح درباره ماد هاش بدن و این که سروری هست یا پارتی مانند و این که coop هم میشه بازی کرد یا نه؟

هم با پارتی میشه رفت هم میشه به طور تصادفی به یه سرور جوین شد .
مادها رو هم من شخصا تجربه نکردم ولی رو نسخه 360 مثل اینکه ماد اول شخص طراحی کرده بودند .

نمیدونم آرین RDR رو بازی کردی یا نه نسل قبل :d . ولی از ته دل آه کشیدی :d . نظر من اینه که تمام تمرکزشونو بزارن برای RDR بعدی خیلی بهتره . ولی GTA بعدی هم میخوایم هر چه سریعتر :d

RDR که فوق العادست یه غرب وحشی تمام عیار با داستان فوق العاده اون اپنینگ فوق العاده محیط کسترده.
حتی پوکرش توی بارهای غرب خیلی لذت بخش بود من به عنوان یه نفر که خیلی آبم با GTA توی یه جوب نمیره ردد دد رو پله ها بالاتر از GTA می دونم و خیلی بیشتر دوست دارم
مکس پین هم که نسخه ی سوم فوق العاده بود بازی فقط داستان سم رو کم داشت همین...

هم با پارتی میشه رفت هم میشه به طور تصادفی به یه سرور جوین شد .
مادها رو هم من شخصا تجربه نکردم ولی رو نسخه 360 مثل اینکه ماد اول شخص طراحی کرده بودند .

مثلا یه مدل داره با دوستات جمع شید برید یه بانک رو بزنید بعد فرار کنید؟ (عاشق این مدل بازی ام)

مثلا یه مدل داره با دوستات جمع شید برید یه بانک رو بزنید بعد فرار کنید؟ (عاشق این مدل بازی ام)

وقتی میخواید ماموریت انتخاب کنید ( دزدی از بانک هم جزو ماموریتاست ) میتونید ماموریت رو تکی برید یا پلیر دعوت کنید . اکه با دوستاتون تو یه Roam باشید میتونید Invite ـشون کنید و اونا هم اگه قبول کردند میتونید ماموریتو با هم برید .

آمازون ایتالیا، آلمان و اسپانیا باندل PS4 این بازی رو لیست کردند.
http://www.amazon.de/PlayStation-Ko...3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1412827737&sr=1-23
m9lzwjjw3m7ct58d7b9n.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or