وقتی میخواید ماموریت انتخاب کنید ( دزدی از بانک هم جزو ماموریتاست ) میتونید ماموریت رو تکی برید یا پلیر دعوت کنید . اکه با دوستاتون تو یه Roam باشید میتونید Invite ـشون کنید و اونا هم اگه قبول کردند میتونید ماموریتو با هم برید .
دوستان من تا پریشب منتظر عرضه ی بازی روی psn بودم . ولی از پریشب خواستار عرضه عکس جلد کاور ، به عنوان مرحله ای جدا در بازی هستم :d .
یعنی هر موقع PS4 رو روشن میکنم اول میرم اسپات لایت کاورو نگاه کنم بعد گیمینگ :d .
هی میگم میخرمت باز اینطور میکنه دل میبره :d از جنبه خوبش نگاه کنید نه انحراف :d
دوستان من تا پریشب منتظر عرضه ی بازی روی psn بودم . ولی از پریشب خواستار عرضه عکس جلد کاور ، به عنوان مرحله ای جدا در بازی هستم :d .
یعنی هر موقع PS4 رو روشن میکنم اول میرم اسپات لایت کاورو نگاه کنم بعد گیمینگ :d .
هی میگم میخرمت باز اینطور میکنه دل میبره :d از جنبه خوبش نگاه کنید نه انحراف :d
:d خب شما زیاد وارد جزییات شدی :d باید گذری نگاه کنی :d هر چی بیشتر نگاه کنی بیشتر غرق میشی . :d . نگاه من فقط در حده سلام علیکه :whistling:داداش من هر چی نگاه میکنم جنبه خوب نمیبینم همش انحراف فقط :/
خب اینطوری پیش بری شروین تا روز عرضه مغزی برات نمیمونه :d سلامتی مهمتره دیجیتالی بخر :whistling::dبین خرید دیجیتالی و فیزیکی بلوایی شده تو مغزم!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
فیزیکی بخر ، نسخه دیجیتالی نسل قبل texture ها رو دیر لود می کرد!بین خرید دیجیتالی و فیزیکی بلوایی شده تو مغزم!
بین خرید دیجیتالی و فیزیکی بلوایی شده تو مغزم!
نه عزیز نسخه اورجینال دیجیتالی دیر لود می کرد...نه خیالتون راحت نسل قبل کامل نمی ریخت رو هارد و از رو دیسک هم میخوند. درضمن این ps4 کجا و آن کجا!!!
ویرایش: تو ps3 اینطوری بود؟ من فکر کردم میگی از رو دیسک texture ها دیر لود میشده!!!!
تو 360 که از رو دیسک دیر لود میکرد و اگه کامل نصب میکردی خوب بود
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
نه عزیز نسخه اورجینال دیجیتالی دیر لود می کرد...