Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
گفتم حالا که خبری از بازی نیست. ، یه مطلبی رو بگم جمیعا مستفیض شیم :دی
یکی از جذابیت های GTA V اینه که بعضی. مکان ها زیبا رو مستقیما کپی کرده تو بازی ، مثلا ساحلش رو از Santa Monica beach و Venice beach کپی کرده ( میتونید گوگل کنید ببینید اما من چنتا عکس میزارم روشن شین.:دی
9a53e6e530affd9f78dd255cfb299eea.jpg

89584e423557808204f0c806df86aedb.jpg

7ae6c4380b53b4f5915a47e50bc74543.jpg

مقایسه:دی
575dff7df64c511a1148ece55da6ce74.jpg

خیلی ممنون از امیرعلی بابت این مطلب ، اومدم بگم که من چند مدته که تو این فکرم که R* خیلی خوب Hollywood Walk Of Fame رو درآورده ! فقط حیف که اسامی افراد مشهور واقعی رو روشون نگذاشتن عین واقعیت :دی یعنی اسامی افرادی هست روی ستاره ها اما اسامی افراد مشهور واقعی نیست ! دوس داشتم اسامی افراد مشهور که تو واقعیت هستن رو روی ستاره ها میگذاشتن .
اینم عکس از Hollywood Walk Of Fame که به نظرم تو GTA V به خوبی درست شده . ( جدا از اون اسامی که بالا هم گفتم )

تو اسپویلر میگذارم تا زیاد جا نگیره توی صفحه :

qnarzq86r9s2ic5wuknp.jpg

وقتی میخواید ماموریت انتخاب کنید ( دزدی از بانک هم جزو ماموریتاست ) میتونید ماموریت رو تکی برید یا پلیر دعوت کنید . اکه با دوستاتون تو یه Roam باشید میتونید Invite ـشون کنید و اونا هم اگه قبول کردند میتونید ماموریتو با هم برید .

نه نه نه!!!
بانک زنی و کلا heist های توی آنلاین نیستن ولی راک استار از هنگام عرضه انلاین قولشو به فن ها داده ولی هنوز حتی خبری ازش نی

دوستان من تا پریشب منتظر عرضه ی بازی روی psn بودم . ولی از پریشب خواستار عرضه عکس جلد کاور ، به عنوان مرحله ای جدا در بازی هستم :d .
یعنی هر موقع PS4 رو روشن میکنم اول میرم اسپات لایت کاورو نگاه کنم بعد گیمینگ :d .

هی میگم میخرمت باز اینطور میکنه دل میبره :d از جنبه خوبش نگاه کنید نه انحراف :d

g8ibdv68viebdox2t4dl.jpg

دوستان من تا پریشب منتظر عرضه ی بازی روی psn بودم . ولی از پریشب خواستار عرضه عکس جلد کاور ، به عنوان مرحله ای جدا در بازی هستم :d .
یعنی هر موقع PS4 رو روشن میکنم اول میرم اسپات لایت کاورو نگاه کنم بعد گیمینگ :d .

g8ibdv68viebdox2t4dl.jpg

همیشه GTA رو به امید دخترای روی کاورش بازی کردم! :/
نهایتشم پیداشون نکردم توی بازی ! :[

g8ibdv68viebdox2t4dl.jpg

داداش من هر چی نگاه میکنم جنبه خوب نمیبینم همش انحراف فقط :/

داداش من هر چی نگاه میکنم جنبه خوب نمیبینم همش انحراف فقط :/
:d خب شما زیاد وارد جزییات شدی :d باید گذری نگاه کنی :d هر چی بیشتر نگاه کنی بیشتر غرق میشی . :d . نگاه من فقط در حده سلام علیکه :whistling:

بین خرید دیجیتالی و فیزیکی بلوایی شده تو مغزم!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خب اینطوری پیش بری شروین تا روز عرضه مغزی برات نمیمونه :d سلامتی مهمتره دیجیتالی بخر :whistling::d

نه خیالتون راحت نسل قبل کامل نمی ریخت رو هارد و از رو دیسک هم میخوند. درضمن این ps4 کجا و آن کجا!!!
ویرایش: تو ps3 اینطوری بود؟ من فکر کردم میگی از رو دیسک texture ها دیر لود میشده!!!!
تو 360 که از رو دیسک دیر لود میکرد و اگه کامل نصب میکردی خوب بود
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

نه خیالتون راحت نسل قبل کامل نمی ریخت رو هارد و از رو دیسک هم میخوند. درضمن این ps4 کجا و آن کجا!!!
ویرایش: تو ps3 اینطوری بود؟ من فکر کردم میگی از رو دیسک texture ها دیر لود میشده!!!!
تو 360 که از رو دیسک دیر لود میکرد و اگه کامل نصب میکردی خوب بود
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
نه عزیز نسخه اورجینال دیجیتالی دیر لود می کرد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or