Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
چون خیلی ارزش خبر نداره، ترجمه کوتاه اینجا میذارم:d

شکایت Lindsay Lohan از سازندگان GTA همچنان ادامه دارد

در ماه July امسال خبر هایی مبنی بر شکایت ستاره معروف هالیوود، Lindsay Lohan از شرکت Rock Star به دلیل استفاده از خصوصیات شخصی او در بازی GTA V منتشر شد.

در این شکایت نامه ذکر شده بود که شرکت RockStar بدون اجازه Lindsay Lohan از خصوصیات شخصیتی او برای شخصیتی به نام Lacey Jonas در بازی GTA V استفاده کرده است. در ماموریت مربوط به Lacey Jonas در بازی GTA V بازیکنان باید Lacey Jonas را از دست paparazzi( کسانی که از بازیگران و افراد مشهور عکس می گیرند) فراری می دادند.

اما دیروز و در دادگاهی که به همین منظور برگذار شد، Lohan ادعا کرد که شرکت RockStar علاوه بر استفاده از خصوصیات او از عکس این هنرپیشه برای عکس کاور، دیسک بازی GTA V و تبلیغات بازی استفاده کرده است.
عکس سانسور شده:d
r151uaqzxb137t3xrkec.png

منبع

این پست تو تاپیک Xbox One گذاشتم و اینجا هم می ذارم :d

در ماه July امسال خبر هایی مبنی بر شکایت ستاره معروف هالیوود، Lindsay Lohan از شرکت Rock Star به دلیل استفاده از خصوصیات شخصی او در بازی GTA V منتشر شد.

در این شکایت نامه ذکر شده بود که شرکت RockStar بدون اجازه Lindsay Lohan از خصوصیات شخصیتی او برای شخصیتی به نام Lacey Jonas در بازی GTA V استفاده کرده است. در ماموریت مربوط به Lacey Jonas در بازی GTA V بازیکنان باید Lacey Jonas را از دست paparazzi( کسانی که از بازیگران و افراد مشهور عکس می گیرند) فراری می دادند.

اما دیروز و در دادگاهی که به همین منظور برگذار شد، Lohan ادعا کرد که شرکت RockStar علاوه بر استفاده از خصوصیات او از عکس این هنرپیشه برای عکس کاور، دیسک بازی GTA V و تبلیغات بازی استفاده کرده است.

r151uaqzxb137t3xrkec.png

منبع

داداش خدا رحم کرده سانسور چی صدا سیما نیستی...
وگر نه کلا تخم مرغ میدیدیم جای فیلم!!!

هنوز تو شکایته؟! فکر کنم یکسالی باشه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آدم عوضی تر از این لیندزی لوهان ندیدم . یه زنه الکلی معتاده ****
این کارش هم معلومه چیه دیگه پول میخواااد . بزار بازی بیاد تو همون مرحله ی خودش میکشمش فیلمش رو تو ایستاگرام براش دایرکت می کنم .....
-------------------------------
آقا راستی من زیاد جستجو نکردم اما بازی رو نسل هشتم با نسل قبل خیلی فرق داره ؟

اعتماد بنفس ـش تو حلقم.
یعنی فرق خودشو با kate upton نمیفهمه؟!!! :|

این پست تو تاپیک Xbox One گذاشتم و اینجا هم می ذارم :d

r151uaqzxb137t3xrkec.png

منبع

زنیکه عجوزه معتاد اومده از این بازی دوباره شکایت کرده؟؟؟
بدبخت تو باید دیگ به فکر کفن و دفنت باشی نه مال دنیا!
----------------------------------------
من هنوزم نفهمیدم این کانتنهای اضافه فقط واس اوناییه که از نسل قبل برمیگردن یا واس همه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or