کاور فیزیکیش از اول چی داشته که بخواد تغییر کنه . کاور دیجیتالیش از اول اون بوده حالا تغییر دادن .
:whistling: ...چی داشته؟ :-o
عکسِ به این زیبایی هیچی نداره! به گوشه ی سمت چپش دقت کن، هر چند کوتاه ولی مفید. :d
اینی که من دیدم، به اون یه تیکه عکس رو کاور هم گیر نده ول کن ماجرا نیست.
چقدر اعتماد به نفست زیاده! :dمنظور من از اول دیجیتالی بود . چقدر گیراییت ضعیفه :d . توی هر پست باید توضیح بدم . منظورم کاور دیجیتالی بود ولی شما فکر کردی فیزیکی رو میگم . اگه لازمه انگلیسی بگم :d
[/URL][/IMG]
:whistling: ...
چقدر اعتماد به نفست زیاده! :d
شما نیازی نیست انگلیسی صحبت کنی، یه نگاه به پست های قبلیت بندازی متوجه میشی باید به یک دکتر برای حافظت سر بزنی! :d گفتی فیزیکیش چی داشته منم توضیح دادم چی داشته، چون من گفتم کاور فیزیکی تغییری نداشته و ممکنه بهش گیر بده این خانم ولی هنوز قفلی رو دیجیتالی.
----------------------------------------
خدایا منو لِه کن ... raying:
آره راحت میشه . فقط SOCIAL CLUBتو فعال کن خودش اضافه میکنه . فقط ایمیلتم همونی باشه که روی 360 بوده و حالا رو PS4 آوردیشدوستان برای انتقال اطلاعاتی چون رنک و پول و . . . از نسل قبل به این نسل تنها PS3 به PS4 اطلاعات منتقل میشه یا نه برای Xbox 360 به PS4 هم میشه ؟
60 دلار برای بازی به این بزرگی کمه
دوستان یه سوال دارم
میگم GTA بعدی کی میاد ؟
اخه احتمالا 8 ماه دیگه این بازی رو بخرم میخوام ببینم تا اون موقع جدیدش میاد یا نه
تا حداقل 4 سال دیگه خبری نیست!!!
تازه کمه کمش!
به نظرتون بخش انلاین و سینگلش نهایت چه قدر میتونه ادم رو سرگرم کنه و حس تکراری بودن نده؟
راستش هیچ وقت جرات نکردم بگم گفتم الان میریزن سرم. راستش اون اوایل که آنلاینش راه افتاده بود خیلی بازی میکردم و اتفاقا خیلی هم لذت داشت!! ولی یک مدت گذاشتمتش کنار و دوباره (پس از تجربه آنلاین عناوین دیگه) اومدم بازی کردم و واقعا حس تکراری بودن به آدم دست میده. درسته که بخش های زیادی داره ولی به نوعی هر کدومشون خسته کننده و تکراری میشن برات. حالا نظر خودت برات باید مهم باشه و اینشاءالله بازیش میکنی...به نظرتون بخش انلاین و سینگلش نهایت چه قدر میتونه ادم رو سرگرم کنه و حس تکراری بودن نده؟
چه جالب ^…^یک پسر که مادرش دارای بیماری دیابت هست برای اینکه پول جمع کنه برای مادرش و یک Diabetic Alert Dog بگیره ، دور مپ GTA V رو با پای پیاده رفته !!!
گویا یک نوع Charity Marathon برگزار میشه ( دو استقامت ، منتها برای خیریه این کار رو میکنن مردم ) و به مدت طولانی قدم میزنن ! این پسر اومده بازی رو به صورت لایو استریم کرده و یک لینک Fundraising از مادرش گذاشته و سپس به مدت 6 ساعت دور مپ GTA V رو رفته گویا دویده !!! برای بازی Red Dead Redemption هم این کار رو کرده و دو ساعت و نه دقیقه طول کشیده ! و برای GTA : San Andreas هم انجام داده چهار ساعت و نونزده دقیقه طول کشیده !!! یعنی در مجموع سه بازی ، دوازده ساعت و بیست و هشت دقیقه با پای پیاده دور مپ ها رو دور زده ! گویا خوشبختانه الان به پولی که نیاز داشتند رسیدند .
لینک Fundraising مادرش : My Mom Needs Help With Type 1 Diabetes | Medical Expenses - YouCaring
منبع : BBC UK
پ.ن : هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد
حرفتون درسته اما باید قبول کنی که خودت باید برای خودت تفریح ایجاد کنی .راستش هیچ وقت جرات نکردم بگم گفتم الان میریزن سرم. راستش اون اوایل که آنلاینش راه افتاده بود خیلی بازی میکردم و اتفاقا خیلی هم لذت داشت!! ولی یک مدت گذاشتمتش کنار و دوباره (پس از تجربه آنلاین عناوین دیگه) اومدم بازی کردم و واقعا حس تکراری بودن به آدم دست میده. درسته که بخش های زیادی داره ولی به نوعی هر کدومشون خسته کننده و تکراری میشن برات. حالا نظر خودت برات باید مهم باشه و اینشاءالله بازیش میکنی...
انتظارم ندارم این کامنتم لایک بخوره شایدم و نقل و قول ها و فید بک های منفی داشته باشم، ولی نظر خودم رو گفتمo:-)