Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
کاور فیزیکیش از اول چی داشته که بخواد تغییر کنه . کاور دیجیتالیش از اول اون بوده حالا تغییر دادن .
چی داشته؟ :-o
عکسِ به این زیبایی هیچی نداره! به گوشه ی سمت چپش دقت کن، هر چند کوتاه ولی مفید. :d
اینی که من دیدم، به اون یه تیکه عکس رو کاور هم گیر نده ول کن ماجرا نیست. 8-|
:whistling: ...
منظور من از اول دیجیتالی بود . چقدر گیراییت ضعیفه :d . توی هر پست باید توضیح بدم 8-| . منظورم کاور دیجیتالی بود ولی شما فکر کردی فیزیکی رو میگم . اگه لازمه انگلیسی بگم :d
چقدر اعتماد به نفست زیاده! :d
شما نیازی نیست انگلیسی صحبت کنی، یه نگاه به پست های قبلیت بندازی متوجه میشی باید به یک دکتر برای حافظت سر بزنی! :d گفتی فیزیکیش چی داشته منم توضیح دادم چی داشته، چون من گفتم کاور فیزیکی تغییری نداشته و ممکنه بهش گیر بده این خانم ولی هنوز قفلی رو دیجیتالی. /:)
----------------------------------------
خدایا منو لِه کن ... :praying:

viewer.php
[/URL][/IMG]

مبارک باشه امید . منم عکس میزارم بزودی

:whistling: ...

چقدر اعتماد به نفست زیاده! :d
شما نیازی نیست انگلیسی صحبت کنی، یه نگاه به پست های قبلیت بندازی متوجه میشی باید به یک دکتر برای حافظت سر بزنی! :d گفتی فیزیکیش چی داشته منم توضیح دادم چی داشته، چون من گفتم کاور فیزیکی تغییری نداشته و ممکنه بهش گیر بده این خانم ولی هنوز قفلی رو دیجیتالی. /:)
----------------------------------------
خدایا منو لِه کن ... :praying:

باشه :d اینا رو من گذاشتم بعد شما منو نقل کردی :d. اولین پستم مال شما بود اصلا بیخیال باو خودت حالت چطوره ؟:d IDتو بده ادت کنم با بچه ها آنلاینو بترکونیم .

خیلی فرق داره. :d
مگه عکس کاور بازی تغییر کرده؟ :-/

دوستان برای انتقال اطلاعاتی چون رنک و پول و . . . از نسل قبل به این نسل تنها PS3 به PS4 اطلاعات منتقل میشه یا نه برای Xbox 360 به PS4 هم میشه ؟
60 دلار برای بازی به این بزرگی کمه :|

دوستان برای انتقال اطلاعاتی چون رنک و پول و . . . از نسل قبل به این نسل تنها PS3 به PS4 اطلاعات منتقل میشه یا نه برای Xbox 360 به PS4 هم میشه ؟
60 دلار برای بازی به این بزرگی کمه :|
آره راحت میشه . فقط SOCIAL CLUBتو فعال کن خودش اضافه میکنه . فقط ایمیلتم همونی باشه که روی 360 بوده و حالا رو PS4 آوردیش

لطفا IDتو برام PM کن . داریم یارگیری میکنیم برای ماه آینده:d

تا حداقل 4 سال دیگه خبری نیست!!!
تازه کمه کمش!

فکر نکنم... روی هر شماره چند تا بازی با نامهای مختلف میدن... احتمالا سال دیگه با همین سبک و گرافیک یه داستان با اشخاص دیگه ای رو بدن... تا الان که اینطوری بوده.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

یک پسر که مادرش دارای بیماری دیابت هست برای اینکه پول جمع کنه برای مادرش و یک Diabetic Alert Dog بگیره ، دور مپ GTA V رو با پای پیاده رفته !!! :دی

گویا یک نوع Charity Marathon برگزار میشه ( دو استقامت ، منتها برای خیریه این کار رو میکنن مردم ) و به مدت طولانی قدم میزنن ! این پسر اومده بازی رو به صورت لایو استریم کرده و یک لینک Fundraising از مادرش گذاشته و سپس به مدت 6 ساعت دور مپ GTA V رو رفته گویا دویده !!! برای بازی Red Dead Redemption هم این کار رو کرده و دو ساعت و نه دقیقه طول کشیده ! و برای GTA : San Andreas هم انجام داده :دی چهار ساعت و نونزده دقیقه طول کشیده !!! یعنی در مجموع سه بازی ، دوازده ساعت و بیست و هشت دقیقه با پای پیاده دور مپ ها رو دور زده ! گویا خوشبختانه الان به پولی که نیاز داشتند رسیدند .

لینک Fundraising مادرش : My Mom Needs Help With Type 1 Diabetes | Medical Expenses - YouCaring

منبع : BBC UK

پ.ن : هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد :دی:-"

به نظرتون بخش انلاین و سینگلش نهایت چه قدر میتونه ادم رو سرگرم کنه و حس تکراری بودن نده؟
راستش هیچ وقت جرات نکردم بگم گفتم الان میریزن سرم. راستش اون اوایل که آنلاینش راه افتاده بود خیلی بازی میکردم و اتفاقا خیلی هم لذت داشت!! ولی یک مدت گذاشتمتش کنار و دوباره (پس از تجربه آنلاین عناوین دیگه) اومدم بازی کردم و واقعا حس تکراری بودن به آدم دست میده. درسته که بخش های زیادی داره ولی به نوعی هر کدومشون خسته کننده و تکراری میشن برات. حالا نظر خودت برات باید مهم باشه و اینشاءالله بازیش میکنی...
انتظارم ندارم این کامنتم لایک بخوره شایدم و نقل و قول ها و فید بک های منفی داشته باشم، ولی نظر خودم رو گفتمo:-)

یک پسر که مادرش دارای بیماری دیابت هست برای اینکه پول جمع کنه برای مادرش و یک Diabetic Alert Dog بگیره ، دور مپ GTA V رو با پای پیاده رفته !!! :دی

گویا یک نوع Charity Marathon برگزار میشه ( دو استقامت ، منتها برای خیریه این کار رو میکنن مردم ) و به مدت طولانی قدم میزنن ! این پسر اومده بازی رو به صورت لایو استریم کرده و یک لینک Fundraising از مادرش گذاشته و سپس به مدت 6 ساعت دور مپ GTA V رو رفته گویا دویده !!! برای بازی Red Dead Redemption هم این کار رو کرده و دو ساعت و نه دقیقه طول کشیده ! و برای GTA : San Andreas هم انجام داده :دی چهار ساعت و نونزده دقیقه طول کشیده !!! یعنی در مجموع سه بازی ، دوازده ساعت و بیست و هشت دقیقه با پای پیاده دور مپ ها رو دور زده ! گویا خوشبختانه الان به پولی که نیاز داشتند رسیدند .

لینک Fundraising مادرش : My Mom Needs Help With Type 1 Diabetes | Medical Expenses - YouCaring

منبع : BBC UK

پ.ن : هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد :دی:-"
چه جالب ^…^

راستش هیچ وقت جرات نکردم بگم گفتم الان میریزن سرم. راستش اون اوایل که آنلاینش راه افتاده بود خیلی بازی میکردم و اتفاقا خیلی هم لذت داشت!! ولی یک مدت گذاشتمتش کنار و دوباره (پس از تجربه آنلاین عناوین دیگه) اومدم بازی کردم و واقعا حس تکراری بودن به آدم دست میده. درسته که بخش های زیادی داره ولی به نوعی هر کدومشون خسته کننده و تکراری میشن برات. حالا نظر خودت برات باید مهم باشه و اینشاءالله بازیش میکنی...
انتظارم ندارم این کامنتم لایک بخوره شایدم و نقل و قول ها و فید بک های منفی داشته باشم، ولی نظر خودم رو گفتمo:-)
حرفتون درسته اما باید قبول کنی که خودت باید برای خودت تفریح ایجاد کنی .
مرحله بسازی و مد بسازی و . . .
من راحت 3 ماه با انلاین این بازی سر کردم خسته هم نشدم (شاید روزی 10 - 12 ساعت :|) خواب و خوراک نداشتیم اصن :|
یادمه با بچه ها ماشین شاسی بلند میگرفتیم میزدیم به کوه و بیابون OFF Road بازی :|
یا تانک میگرفتیم میرفتیم نوب کشی :)))
خیلی خیلی این بازی وسیعه البته خودت هم باید تن بدی به بازی فقط مراحل اصلی رو نری و . . . .
ولی من به شما قول میدم اگه بیایی با بچه های که PS4 دارن و بازی رو دارن V رو بازی کنی دیگه این حس بهت دست نمیده .
ما منتظر گلیچ بازی هستیم هیچ جا نمیریم همین جا هستیم :)))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or