Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
بچه ها این پول اضافی که واسه پیش خرید میده خیلی ارزشمند هست!؟ یعنی واسه دیجیتالی خریدن ؟یا زیاد توفیقی نداره و پیش خرید نکنم برم فیزیکی بگیرم چون من رو PS3 حدود 40 درصد بازی کرده بودم و آنلاین نزدم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
اگه اهل گلیچ زدن نیستی پول خوبی میتونه باشه ولی اگه گلیچ زدن هستی چیزی حساب نمیشه و توی چند ساعت میتونی چند برابر اونو در بیاری:d

بچه ها این پول اضافی که واسه پیش خرید میده خیلی ارزشمند هست!؟ یعنی واسه دیجیتالی خریدن ؟یا زیاد توفیقی نداره و پیش خرید نکنم برم فیزیکی بگیرم چون من رو PS3 حدود 40 درصد بازی کرده بودم و آنلاین نزدم

مزه بازی به اینه که خودت پول دربیاری اگه اول بازی 1 میلیون داشته باشی دیگه به اون صورت بازی باحال نمیشه من یادمه تو نسل قبل وقتی بازی میکردم برای اینکه پول دربیارم مسافر کشی میکردم .... در ضمن اگه شما نسخه فیزیکی بخری میتونی هر وقت خواستی بازیت روبفروشی و مقداری از این هزینه ایی که کردی برگرده ولی نسخه دیجیتالی رو نمیدونم ...
موفق باشی ....

بچه ها این بازی بخش اضافی تو داستان و تجهیزات بازی اضافه کرده بهش یا نه تو این نسل؟؟؟ یا فقط از نظر گرافیکی و انیمیشنی و وضوح تصویر دست کشیدن رو بازی نسبت به نسل قبل؟؟؟نقشه بازی چطور؟؟

نه همچین ارزشمند هم نیست ، به نظرم فیزیکی بگیر
اگه اهل گلیچ زدن نیستی پول خوبی میتونه باشه ولی اگه گلیچ زدن هستی چیزی حساب نمیشه و توی چند ساعت میتونی چند برابر اونو در بیاری:d
بن میکنن :d
بچه ها این بازی بخش اضافی تو داستان و تجهیزات بازی اضافه کرده بهش یا نه تو این نسل؟؟؟ یا فقط از نظر گرافیکی و انیمیشنی و وضوح تصویر دست کشیدن رو بازی نسبت به نسل قبل؟؟؟نقشه بازی چطور؟؟
تجهیزات بله داستانی خیر ، باید منتظر DLC باشی برا بخش داستانی ، از نظر تصویر که خیل پیشرفت کرده ، نقشه هم تغییری نکرده

42026435385440329398.png

این بازی رو همون روز اول که ریجن 1 یا ALL بیاد به هر قیمتی میخرم . خداییش رو دست این بازی نیست . قشنگ تا عید از نظر انلاین ادم رو ساپورت میکنه

ادت کردم :d
رضا تو هم که همه رو میخوای بخری هیچکدومم که درست بازی نمیکنی :d TEW رو الان نخر . ارزش 200 رو نداره . توی تاپیکش نگفتم چون جنگ راه میفته باز . صبر کن چند وقت دیگه تخفیف میخوره میخری . منم همینکارو میکنم .

بشین TLOU رو تموم کن فعلا :d . آنلاینش بدجور سرگرمت میکنه و لذت بخشه

ادت کردم :d
رضا تو هم که همه رو میخوای بخری هیچکدومم که درست بازی نمیکنی :d TEW رو الان نخر . ارزش 200 رو نداره . توی تاپیکش نگفتم چون جنگ راه میفته باز . صبر کن چند وقت دیگه تخفیف میخوره میخری . منم همینکارو میکنم .

بشین TLOU رو تموم کن فعلا :d . آنلاینش بدجور سرگرمت میکنه و لذت بخشه
کی گفته درست بازی نمیکنم هان ؟ :دی . من شاید اهل تروفی نباشتم وگرنه بازی هارو با دقت بازی میکنم . همین میدل ارت رو زدم پلات کردم . فقط بازی هایی که باید بیشتر 2 بار بری واسه پلات رو خو پلات نمیکنم وگرنه همون 1 بار قشنگ میرم :دی
اویل رو واقعا نمیشه . خیلی بد تو کفشم . باید حتما بگیرم مخصوصا که LORD OF FALLEN و COD AW هم داره میاد باید زودی بخرم تموم کنم بفروشم بزارم واسه این 2 تا بازی .
TOLU هم ته دیگش رو خوردم رفت :دی

این بازی رو همون روز اول که ریجن 1 یا ALL بیاد به هر قیمتی میخرم . خداییش رو دست این بازی نیست . قشنگ تا عید از نظر انلاین ادم رو ساپورت میکنه
همه اش تا عید؟ :d من هنوز که هنوزه دارم IV می زنم که آنلاینش نسبت به V هیچی نداره >:) آنلاین V که خداست مخصوصا اگه رفقا خجالتی نباشن party chat هماهنگ کنیم تو بازی خییییییییلی فاز می ده

منم add کنید
PSN ID: BBadAAss

همه اش تا عید؟ :d من هنوز که هنوزه دارم IV می زنم که آنلاینش نسبت به V هیچی نداره >:) آنلاین V که خداست مخصوصا اگه رفقا خجالتی نباشن party chat هماهنگ کنیم تو بازی خییییییییلی فاز می ده

منم add کنید
PSN ID: BBadAAss

شما هم اد شدید . این IDت قبلا پسووردت نبوده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or