Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
شانس ندارم خداییش . یه 2 هفته ای هست این نتم پینگش شده 400 :| تایم اوت نداره ها ولی این پینگه زور داره . خدا کنه تا 1 ماه دیگ درست بشه . من بدون GTA V ONLINE میمیرم :دی
منم ادد کنید هوهاهاها :دی

منی که تو نسل قبل بازی رو چند بار تموم کردمم به شدت دارم وسوسه میشم باز بخرم بازی رو
راستی این داستان کانتنت های جدید که تنها در دسترس کسانی خواهد بود که بازی رو تو نسل قبل به صورت اورجینال گرفتن چیه ؟
یعنی الان که رو PS4 نسخه فیزیکی رو بگیریم کانتنت های جدید رو نمیدن به ما ؟ (نسل قبل رو X360 کپی خورد شده زدیم رفت!)

منی که تو نسل قبل بازی رو چند بار تموم کردمم به شدت دارم وسوسه میشم باز بخرم بازی رو
راستی این داستان کانتنت های جدید که تنها در دسترس کسانی خواهد بود که بازی رو تو نسل قبل به صورت اورجینال گرفتن چیه ؟
یعنی الان که رو PS4 نسخه فیزیکی رو بگیریم کانتنت های جدید رو نمیدن به ما ؟ (نسل قبل رو X360 کپی خورد شده زدیم رفت!)
کانتنتها جدیدن و انحصار PS4 . چرا بهت میدن به شرطی که با همون ایمیل 360 ساین بشی . SOCIAL هم ثبت نام کنی . بازی GTA V هم توی نسل قبل سینک شده باشه محتویاتش در کلاب راک استار . نه اینکه آفلاین بازی کرده باشی . حتما باید اطلاعاتت ثبت شده باشه توی کلاب

کانتنتها جدیدن و انحصار PS4 . چرا بهت میدن به شرطی که با همون ایمیل 360 ساین بشی . SOCIAL هم ثبت نام کنی . بازی GTA V هم توی نسل قبل سینک شده باشه محتویاتش در کلاب راک استار . نه اینکه آفلاین بازی کرده باشی . حتما باید اطلاعاتت ثبت شده باشه توی کلاب

خب من آفلاین بازی کرده بودم پس پرید :|
چقدر مسخره خب ! حالا بازی برای ما میشه همون قدیمیه + پیشرفت های گرافیکی و هوش مصنوعی !

اقا یا خودم یا یکی پاشه یه کلاب خوشگل و تر تمیز با یه اسم خوب بسازه بریزیم توش فقط خواهشا توش نامی از ایران نبرید که از دم میزنن بنمون میکنن . مرسی :|:دی

اسم تاپیک رو عوض کنین بنظرم Friend Request | PS4 ! :|
داریم برای بخش آنلاین یک کلاب خوشگل درست میکنیم . بنظر شما بی ربطه با عنوان تاپیک :-/

اقا یا خودم یا یکی پاشه یه کلاب خوشگل و تر تمیز با یه اسم خوب بسازه بریزیم توش فقط خواهشا توش نامی از ایران نبرید که از دم میزنن بنمون میکنن . مرسی :|:دی

اتفاقا یک نامی انتخاب کردم که به فکر هیچ بنی بشری نمیرسید قبل از من:d

اسم کلابمون : Blue-Dragons

فکر همه جاشو کردم . فقط یه چند نفر گیمر تر تمیز :dمیخوام بزنیم شهرو با کلابهای دیگه به کثافت بکشیم :d

لطفا دوستان اکانت social club رو هم بسازن همین الان :d و حتما از بخش لینک دهی ، ID PSNشونو بدن تا راحت به کلاب اضافشون کنم . در حال حاضر فقط hat3cker و alizare1اینکارو کرده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or