Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
یعنی واقعا هیچکدوم از شما ذره ای لبه اره ای نمیبینید؟ همه چیز مثل کره صافه؟ :|
من رو پی سی GTA IV رو AA شو تا ته بردم بالا بازم کلی لبه اره ای دیدم شایدم من از PS4 انتظار زیادی دارم
ولی جدا شما ها اصلا لبه اره ای ندارید؟ لطفا یه سری بعده اینکه دقت کردید بگید شاید به قول شما من زیاد حساس شدم و توجه کردم
ولی لبه اره ای که خودتون میدونید در حالت ایستاده معلوم نمیکنه و تو عکس معلوم نمیشه زیاد موقع حرکت معلوم میشه

یعنی واقعا هیچکدوم از شما ذره ای لبه اره ای نمیبینید؟ همه چیز مثل کره صافه؟ :|
من رو پی سی GTA IV رو AA شو تا ته بردم بالا بازم کلی لبه اره ای دیدم شایدم من از PS4 انتظار زیادی دارم
ولی جدا شما ها اصلا لبه اره ای ندارید؟ لطفا یه سری بعده اینکه دقت کردید بگید شاید به قول شما من زیاد حساس شدم و توجه کردم
ولی لبه اره ای که خودتون میدونید در حالت ایستاده معلوم نمیکنه و تو عکس معلوم نمیشه زیاد موقع حرکت معلوم میشه

می تونه از تلویزیون و تنظیمات اون باشه؛ مثلاً خودِ من وقتی Contrast تلویزیون رو زیاد می کنم لبه زیاد معلوم میشه اما وقتی روی Game می ذارم انگار تصویر Smooth میشه

می تونه از تلویزیون و تنظیمات اون باشه؛ مثلاً خودِ من وقتی Contrast تلویزیون رو زیاد می کنم لبه زیاد معلوم میشه اما وقتی روی Game می ذارم انگار تصویر Smooth میشه
اتفاقا رو حالت game گذاشتم مانیتور رو
رو تی وی هم تست کردم با حالت گیم بازم همون بود

اینم اسکرین شات ولی تو عکس زیاد معلوم نشده تو خوده بازی بدتره
pcwkqx3du3nj3zasrtow.jpg

آغا من درگیر امتحانات بودم وقت نکردم این نسل رو بازی کنم............میخوام بخرم ولی غیر از گیم#ارک که بعد از یک هفته تازه میخواد ارسال کنه بیاد، بقیه فروشگاها بازیو ندارن........یه چند تا فروشگاه معتبر هم گفتن که فروش بازی ممنوع شده.........کسی فروشگاه خوب سراغ داره پ.خ کنه ممنون میشم!!!

اینم اسکرین شات ولی تو عکس زیاد معلوم نشده تو خوده بازی بدتره
pcwkqx3du3nj3zasrtow.jpg

دوست عزیز از اسکرین شاتی که گذاشتی منم متوجه لبه دار یا بقول خودتون اره ای بودن بودن بعضی قسمتها شدم.(بخصوص پشت ماشین و صندوق عقبش!)

اما بنظرم زیادی حساسیت بخرج میدی. اینجور چیزارو هرچی بیشتر بهشون حساس بشی بیشتر به چشم میان و اذیتت میکنن!;)

سلام
دوستان کد ملیون دلاری بازی کجای بازی باید باشه ؟
کد یک میلیون دلاری مخصوص ریجن ALL بازی هستش.............اگه اشتباه نکنم ( چون هنوز بازی من به دستم نرسیده) توی بخش Single خودش 500 هزاردلار به فرانکلین اضافه میکنه؛ توی بخش آنلاینم 500 تای دیگه به کاراکتر سفارشی خودتون!!
خدایاشکرت.
ریجن این هم All ـه،یه لحظه شک کردم نداره،چون 10 هزار تومن بیشتر به خاطر همین کد گرفته بودن ازم.

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان کد ملیون دلار بازی کجای بازی باید باشه ؟
کد یک میلیون دلاری مخصوص ریجن ALL بازی هستش.............اگه اشتباه نکنم ( چون هنوز بازی من به دستم نرسیده) توی بخش Single خودش 500 هزاردلار به فرانکلین اضافه میکنه؛ توی بخش آنلاینم 500 تای دیگه به کاراکتر سفارشی خودتون!!

مخصوصه ریجن 1 و all اینا نبوده . کلا تو نسخه های پیش خرید شده و عموما day1 ها کد رو گذاشته بودن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or