خیر اینطور نیستسلام دوستان تو بازی من همه چیزو لبه اره ای میبینم یعنی انگار که اصلا anti aliasing نداره این بازی. برا شما هم همینطوریه؟
بهترین کار اینه که یه عکس بزاری تا ببینیم واقعا مشکل هست یا تو حساس شدی.سلام دوستان تو بازی من همه چیزو لبه اره ای میبینم یعنی انگار که اصلا anti aliasing نداره این بازی. برا شما هم همینطوریه؟
یعنی واقعا هیچکدوم از شما ذره ای لبه اره ای نمیبینید؟ همه چیز مثل کره صافه؟
من رو پی سی GTA IV رو AA شو تا ته بردم بالا بازم کلی لبه اره ای دیدم شایدم من از PS4 انتظار زیادی دارم
ولی جدا شما ها اصلا لبه اره ای ندارید؟ لطفا یه سری بعده اینکه دقت کردید بگید شاید به قول شما من زیاد حساس شدم و توجه کردم
ولی لبه اره ای که خودتون میدونید در حالت ایستاده معلوم نمیکنه و تو عکس معلوم نمیشه زیاد موقع حرکت معلوم میشه
اتفاقا رو حالت game گذاشتم مانیتور رومی تونه از تلویزیون و تنظیمات اون باشه؛ مثلاً خودِ من وقتی Contrast تلویزیون رو زیاد می کنم لبه زیاد معلوم میشه اما وقتی روی Game می ذارم انگار تصویر Smooth میشه
اینم اسکرین شات ولی تو عکس زیاد معلوم نشده تو خوده بازی بدتره
خدایاشکرت.کد یک میلیون دلاری مخصوص ریجن ALL بازی هستش.............اگه اشتباه نکنم ( چون هنوز بازی من به دستم نرسیده) توی بخش Single خودش 500 هزاردلار به فرانکلین اضافه میکنه؛ توی بخش آنلاینم 500 تای دیگه به کاراکتر سفارشی خودتون!!
کد یک میلیون دلاری مخصوص ریجن ALL بازی هستش.............اگه اشتباه نکنم ( چون هنوز بازی من به دستم نرسیده) توی بخش Single خودش 500 هزاردلار به فرانکلین اضافه میکنه؛ توی بخش آنلاینم 500 تای دیگه به کاراکتر سفارشی خودتون!!سلام
دوستان کد ملیون دلار بازی کجای بازی باید باشه ؟
مخصوصه ریجن 1 و all اینا نبوده . کلا تو نسخه های پیش خرید شده و عموما day1 ها کد رو گذاشته بودنکد یک میلیون دلاری مخصوص ریجن ALL بازی هستش.............اگه اشتباه نکنم ( چون هنوز بازی من به دستم نرسیده) توی بخش Single خودش 500 هزاردلار به فرانکلین اضافه میکنه؛ توی بخش آنلاینم 500 تای دیگه به کاراکتر سفارشی خودتون!!