دوست عزیز من اخر نفهمیدم چیکار باید بکنم . اون قسمت رو پیدا کردم اما نمیدونم باید چیکار کنم . یکم بیشتر توضیح میدید ؟!
جریان این open port چیه؟ من با بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط اینه
دوست عزیز من اخر نفهمیدم چیکار باید بکنم . اون قسمت رو پیدا کردم اما نمیدونم باید چیکار کنم . یکم بیشتر توضیح میدید ؟!
بعد چرا من وقتی وارد بازی میشم همیشه از مرحله اول خودش شروع میکنه بازی رو؟ همیشه باید برم تو بخش load دستی بیارم رو مرحله ای که بودم
من تو ps3 رتبه م بالاست اگه کاراکترم رو به ps4 انتقال بدم رتبه ی که به دست اوردم با تروفی های انلاین هم منتقل میشن؟
منم همین مشکلو دارم/ دوستان گفتن مشکل از خود بازی هست.
فکر کنم دلیلش این باشه که وقتی کنسول رو روشن میکنید سریع میرید تو بازی ، اگه چند ثانیه صبر کنید بعد وارد بازی بشید درست میشه .
من بازی رو الان گرفتم وقتی نصبش تموم شد رفتم تو بازی ولی درست وقتی که تبلیغه راک استار تموم میشه صفحه سیاه میشه و وارد بازی نمیشه....مشکل از کجاست؟؟
البته من بازی رو آپدیتشو نصب نکردم
من بازی رو الان گرفتم وقتی نصبش تموم شد رفتم تو بازی ولی درست وقتی که تبلیغه راک استار تموم میشه صفحه سیاه میشه و وارد بازی نمیشه....مشکل از کجاست؟؟
البته من بازی رو آپدیتشو نصب نکردم
دوستان بعد از چیت زدن هیچ رقمه نمیشه تروفیا رو یه کاری کرد که گرفت؟![]()
سلام همون کد های تقلب نسل قبل هست... من داداشم زده باعث شده تروفی نگیرمببخشيد رفيق، چطوري از چيت استفاده مي كنيد ؟ من هم ميخوام استفاده كنم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام همون کد های تقلب نسل قبل هست... من داداشم زده باعث شده تروفی نگیرم
تو گوگل بزن کدهای تقلب GTA V