قضیه انتقال فقط برای بخشه online هستسلام دوستان من رو 360 بازی رو تموم کردم ولی فردا میخوام بازی رو روی 4 انجام بدم و میخوام دوباره مراحل رو از اول برم. حالا اگه اکانت سوشال کلابم رو روی 4 وارد کنم نمیشه از اول رفت بخش داستانی رو؟
پولای شخصیت ها منتقل میشه؟
بیشتر مهم برام همون بخش داستانیه ممنون میشم جواب بدید.
ظاهرا تا اخر بازی... تو گوگل سرچ کنی ساپورت راک استار یه چیزایی در مورد دی اکتیو کردنش گفته فکر کنممن یه بار این سوال رو پرسیده بودم اما الان انگار دوستان چیز دیگه می گن؛
اگر از Cheat استفاده کنیم فقط همون باری که بازی رو اجرا کردیم تروفی نمی ده یا کلاً تا آخر بازی تروفی نمی ده؟
واسه چیت یک یوزجدید بساز تو اون یوز چیت بزن خوب اگه تو یوزر خودت بزنی تا آخر تروفی نمیده..گرجه واقعا مسخره است من بازی 100% کردم تروفی طلا گرفتم ولی تروفی 50 تا قطعه برونز نداد بهم خیلی عجیه...قاط زده این GTA دیگه سست شدم واسه پلاتش بدجور ضدحال خوردم....
من فقط یه بار با همین سیو اصلیم چیت استفاده کردم؛ حالا واسه غیرفعال کردنش راهی نیست یعنی!!!!؟
دوستان لطفا یه کمکی بکنید
من در مرحله the multi target Assassination گیر کردم همون مرحله که با فرانکلینه اول باید بدنسازرو بکشی بعد اون یارو که توی قایقه 8دقیقه هم زمان داره
سومیش میرم دم یه ساختمون شیشه ای امااز هیچ جا وارد ساختمون نمیشه
دوستان لطفا یه کمکی بکنید
من در مرحله the multi target Assassination گیر کردم همون مرحله که با فرانکلینه اول باید بدنسازرو بکشی بعد اون یارو که توی قایقه 8دقیقه هم زمان داره
سومیش میرم دم یه ساختمون شیشه ای امااز هیچ جا وارد ساختمون نمیشه
کسی راهی برای اینکه تروفی گلیج میشه پیدا نکرده؟50 قطعه پیدا شده ولی تروفی نداده بدجور رومخمه!!!!!!!بازی پاک کنم دوباره نصب کنم میشه؟اخه دیجیتالی دارمش سیدی نیست؟؟