از کجا بخریم ؟؟ !!شاید یکم دیر باشه ولی اگر می خواین با VG247یی ها بازی کنین امشب ساعت 8 بعد از ظهر به وقت UK تو GTAV آنلاین شین! :d
Week 4: Play GTA Online with VG247 tonight at 8pm UK time! | VG247
- - -ویرایش - - -
نخیر قرار نبود:/
باید بخریشون.
- - -ویرایش - - -
حالا چطور می خوای از توی کنسول موزیک بزاری؟!
اگر میشد که تا الان بحثش بود!
منتظر نسخه ی PC باش
سرورا هنوز درحال تعمیره و مشکل داره!!سلام دوستان من دیروز GTA رو نصب کردم و هنوز نتونستم وارد آنلاین بشم همش unavailable میده جریان چیه؟
سلام دوستان
نمیشه اهنگهای دلخواه به بازی انتقال بدیم؟
مثل چیزی که توی gta iv pc بود
پ.ن
دوستان راهی هست بشه زن مایکلو کشت؟
مشکل از نت شماست که 90درصد هم باید isp عوض کنی تا درست بشه...سلام دوستان من دیروز GTA رو نصب کردم و هنوز نتونستم وارد آنلاین بشم همش unavailable میده جریان چیه؟
isp عوض کنم؟ از کجا معلوم که از isp هست این مشکل؟مشکل از نت شماست که 90درصد هم باید isp عوض کنی تا درست بشه...
Isp ایت چی هست؟isp عوض کنم؟ از کجا معلوم که از isp هست این مشکل؟
مگه این مشکل سراسری و از طرق R* نیست؟
دوستام دارن با بازیهای دیگه مشکلی نداره ، از راهنمایی دوستان استفاده کردی؟ (زنگ زدن به ISP و درخواست open port و ...)صبانت
جریان این open port چیه؟ من با بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط اینهدوستام دارن با بازیهای دیگه مشکلی نداره ، از راهنمایی دوستان استفاده کردی؟ (زنگ زدن به ISP و درخواست open port و ...)
از کجا بخریم ؟؟ !!
تو استور که فقط پول واسه مولتی هست
از کجا بخریم ؟؟ !!
تو استور که فقط پول واسه مولتی هست
چند صفحه قبل توضیح داده بودن ولی نمی تونم پیداش کنم متاسفانه...جریان این open port چیه؟ من با بازی های دیگه مشکلی ندارم فقط اینه
دوست عزیز من اخر نفهمیدم چیکار باید بکنم . اون قسمت رو پیدا کردم اما نمیدونم باید چیکار کنم . یکم بیشتر توضیح میدید ؟!خب تو ایمیلت یه قسمتی از لوکیشن رو گزاشته باید تو نقشه ببینی اون قسمت کجاس....البته محله هم نوشته بود