Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تروفی های این بازی هم داستانه
من توسط شارک کشته شدم اما Out of Your Depth رو نداد
این جمجمه نارنجی ها رو هم تموم کردم اما Red Mist رو نداد . باید تو همشون مدال گلد بگیرم که بده ؟

هر ماموریتی که آفلاین داره چند برابرش تو آتلاین هست و با هیجان بیشتر چون هوش انسانی طرف هستید و هوش مصنوعی نیست و این خیلی جذاب میکنه و انواع مراحل داره داستانی و متفرقه...اگه بازی نکردی حتما تهیه کن.

فقط مشکل که داره سره بعضی تروفی هاست که نمیده و به قول دوستان گلیج میشه.که واسه ماهایی که دنبال پلات هستیم ضدحال عجیبی بود متاسفانه ولی هیچی از ارزش بازی کم نمیشهl-)

آقا این گلها که وقتی پیدا می کنی تبدیل به حیوون میشی برای تمام نسخه های بازی هست یا فقط واسه پیش خریدیاست ؟ من هرچی می گردم پیدا نمی کنم ( از رو نقشه حتی ).

آقا این گلها که وقتی پیدا می کنی تبدیل به حیوون میشی برای تمام نسخه های بازی هست یا فقط واسه پیش خریدیاست ؟ من هرچی می گردم پیدا نمی کنم ( از رو نقشه حتی ).
برای نسخه های 4,one,pc
ویدیوهاش از ut ببین ^_^

دوستان من سر دزدي اخر راه زميني رو انتخاب كردم. لستر بهم يدونه ايميل داده و توش سه تا عكس هست كه ميگه تو لوكيشن هركدوم از اين عكسا يدونه ماشين ببر پارك كن. الان يك هفتس دارم ميگردم كه لوكيشن عكسارو پيدا كنم ولي نيست !!! خواهشا كسي كه لوكيشنشونو ميدونه كمكم كنه گيرم بدجور ! :(

سلام دوستان من gta v ریجن all واسه ps4 خریدم بعد یه نقشه و یه دفترچه جی تی ای انلاین توش بود میخواستم بدونم اونا به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟
با تشکر

دفترچه که چیزی نداره و یه مشت توضیحات راجب دسته و فلانو فلان/نقشه هم همون نقشه بازی هست با جزییات که میتونی ازش برای گشت و گذار توی شهر لوس سانتوز استفاده کنی

سلام دوستان من gta v ریجن all واسه ps4 خریدم بعد یه نقشه و یه دفترچه جی تی ای انلاین توش بود میخواستم بدونم اونا به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟
با تشکر
برای دیدن و مطالعه کردن

میشه کاراکتر خودم و کلا همه ی چیزهای مربوط به آنلاین از قبیل اکانت social club و ... رو از اکانت پاک کرد؟
شخصیت رو میشه پاک کردن اما record های sc رو اطمینان ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or