مشکلت چیه داداش ؟ نتت ردیفه؟سلام دوستان کسی هست که دقیق توضیح بده چجوری باید آنلاین بازی کرد هرکاری میکنم نمیشه بازی کرد
درضمن پلاسم دارم
باتشکر
بله نت ردیفه فقط یه چیز مینویسه میگه نمیتونی آنلاین بازی کنی و اینکه باید یه چیزی رو دانلود کنیمشکلت چیه داداش ؟ نتت ردیفه؟
بله نت ردیفه فقط یه چیز مینویسه میگه نمیتونی آنلاین بازی کنی و اینکه باید یه چیزی رو دانلود کنی
همین بچه های بازی سنتر crew دارن.....لینک تاپیکسلام به همگی
تازگیا میخوایم مهاجرت کنیم به ps4 خواستم بدونم crew ایرانی باحال چی میشناسید لولم هم 190 هستش
tnx
میشه کاراکتر خودم و کلا همه ی چیزهای مربوط به آنلاین از قبیل اکانت social club و ... رو از اکانت پاک کرد؟
1. تو رانندگی وسرعت بالا بازی افت فریم رو دارهسلام دوستان
چندتا سوال و مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- در بعضی مواقع بازی لک میزنه چرا؟ ( هنگام رانندگی ) و اخرین فریمور هم دانلود کردم... از خود بازی هم پچ یا چیزی میشه دانلود کرد که این مشکل حل شه؟
2-برای کنترل هنگام رانندگی با ماشین میشه کاری کرد که با ضربدر گاز بده و با جهت های کنار موس سمت چپ و راست بره؟ همون فلش های چپ و راست و بالا پایین منظورم هست
3- برای نشونه گیری روی آدمها مثلا 5 تا اومدن وقتی نشون میگیریم یکی رو تیر میزنیم چیکار کنیم نشون بره روی نفر بعدی؟من میگرم از حالا نشون در میارم بعد دوباره r2 رو میزنم تا نفر بعدی بره اما همون موقعی که r2 زدیم چه دکمه ای بزنیم نفر بعدی را تارگت کنه؟ ضمن اینکه برای این کار در قسمت کنترل باید روی auto assist-full aim باشه درسته؟
ممنونم
نه به اون صورته infamous - tlou اینا . فقط با موبایلش میشهدوستان photo mode توی این بازی هستش؟
آپدیتشو دانلود کردی ؟ یه عکس اگه ممکنه بزار .....
دوستان این مشکل منه برای آنلاین بازی کردن لطفا راهنمایی کنید
1. تو رانندگی وسرعت بالا بازی افت فریم رو داره
2. اون کلیدها استفاده دیگه دارن اخه D: زمانه ps one گذشته اگر منظورت کنترل با فلشها هست !
3. این رو توی ذهنم نیست ولی فک کنم با یکی از کلیدها شیف میکرد روی target دیگه .
مسعله خیلی اذیت کننده ای نیست افت فریمش به نظره خودم . اگر قرار بر حلش بود تا الان حلش میکردن ولی خب ظاهرا به این سادگیام نیست D: ....اره چندتا سایت خارجی هم دیدیم گفتن این افت فریم هست... اگر بازی را اپدیت کنیم درست نمیشه؟
اره منظورم همون فلش ها هست راهی واسه اون نداره؟
اون تارگت هم ممنون میشم نگاهی بندازید چجوری باید اوکی کنیم؟
ضمن اینکه در بخش کنترلر مثلا هرچی عوض میکردیم مشخص نمیشد که این عوض کردن چه تغییری ایجاد میکنه مثلا alternative یا استاندارد و... ممنون میشم عکس یا راهنمایی در این زمنیه هم دارین بهم بگین
باتشکر
باشه اون مورد فقط تارگت را بهم بگی ممنون میشممسعله خیلی اذیت کننده ای نیست افت فریمش به نظره خودم . اگر قرار بر حلش بود تا الان حلش میکردن ولی خب ظاهرا به این سادگیام نیست D: ....
اون سیستم دیگه خیلی قدیمه شده . Keypad و بقیه دکمه ها کاربردهای خودشون رو الان دارن ...
مینویسه جای کدوم کلیدها تغییر میکنه وقتی کنترل رو عوض میکنی
چشم اونم یه نگاهی میندازم
موفق باشی
دوستان واقعا کسی نیست راهنمایی کنه !!!!!!آپدیتشو دانلود کردی ؟ یه عکس اگه ممکنه بزار .....
دوستان این مشکل منه برای آنلاین بازی کردن لطفا راهنمایی کنید
مشکل از ISP شماست.چاره ای جز عوض کردن نت نداری.دوستان واقعا کسی نیست راهنمایی کنه !!!!!!