Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
اقا این قضیه سیو ماشین چیه ؟
رفتم ماشین دزدیدم کاستوم کردم خیلی خوشگل گذاشتم توی گاراژ خونه میبینم اصلا توی حیاط نمیاد ( خونه مایکل ) بعد رفتم از توی گاراژ برداشتم یه دور زدم یادم رفت بزارم توی گاراژ کلا ماشین پرید . پول هایی که خرج کردم هم همینطور . توی گاراژم میزارم سیو نمیشه . عجبا !!!
الان رفتم یه گاراژ خیابونی خریدم یه ماشین توپ گذاشتم توش پام 2 ملیون اب خورده . میترسم بیارمش بیرون . دقیقا باید چطوری از ماشین های توی گاراژ خیابونی استفاده کرد ؟
اگه کسی توضیح درست بده اوکی بشه واقعا ممنونش میشم

اون ماشینی که بیرون جا گزاشتی احتمال خیلی زیاد الان توی vehicle impound هست البته اگر تا قبلش پر نشده باشه چون 2 تا ماشین بیشتر جا نداره.....

سیستم سیو شدن ماشین هم اینه که هر ماشینی که رفت توی گاراژ حالا توی خونه ی کاراکتر یا گاراژ خیابونی اگر توی خیابون ولش کنی میره توی vehicle impound که باید یه 250 تا بدی درش بیاری ....

ولی نکته ی این چرخه اینجاست که:

1:ماشین نباید destroy بشه که بره توی vehicle impound .....

2: یه بار که یه ماشینو از گاراژ پلیس در اوردید باید دوباره بزاریدش توی گاراژتون که سیو بشه وگرنه اگر ولش کنید(البته نه همه ی مواقع) دوباره نمیره توی گاراژ پلیس یعنی ماشین پر....

گاراژ پلیس:vehicle impound

البته من به یه نکته ای رسیدم اونم این که اگر ماشینی رو کاستو کرده باشی به دفعات میره توی گاراژ پلیس(بدون نیاز به اینکه دوباره بخواد سیو بشه) مگر اینکه نابودش کنی.....(البته جهت احتیاط بعد از هر باز آزاد کردن ماشونتون ببریدش گاراژ)...

با دوستان 10 تا wave مود survivor رو کامل رفتیم ولی بازم تروفی نگرفتم اصلا نابودم کرده این وضعیت

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دیگه این خیلی عجیبه چون من اصلا مشکل تروفی آنلاین نداشم -_- یه ایمیل به ساپورت راک* بده

اون ماشینی که بیرون جا گزاشتی احتمال خیلی زیاد الان توی vehicle impound هست البته اگر تا قبلش پر نشده باشه چون 2 تا ماشین بیشتر جا نداره.....

سیستم سیو شدن ماشین هم اینه که هر ماشینی که رفت توی گاراژ حالا توی خونه ی کاراکتر یا گاراژ خیابونی اگر توی خیابون ولش کنی میره توی vehicle impound که باید یه 250 تا بدی درش بیاری ....

ولی نکته ی این چرخه اینجاست که:

1:ماشین نباید destroy بشه که بره توی vehicle impound .....

2: یه بار که یه ماشینو از گاراژ پلیس در اوردید باید دوباره بزاریدش توی گاراژتون که سیو بشه وگرنه اگر ولش کنید(البته نه همه ی مواقع) دوباره نمیره توی گاراژ پلیس یعنی ماشین پر....

گاراژ پلیس:vehicle impound

البته من به یه نکته ای رسیدم اونم این که اگر ماشینی رو کاستو کرده باشی به دفعات میره توی گاراژ پلیس(بدون نیاز به اینکه دوباره بخواد سیو بشه) مگر اینکه نابودش کنی.....(البته جهت احتیاط بعد از هر باز آزاد کردن ماشونتون ببریدش گاراژ)...

ممنون . حالا این VEHICLE IMPOUND کجای نقشه هست قضیش چیه ؟ ندیدمش تاحالا !!!!

ممنون . حالا این VEHICLE IMPOUND کجای نقشه هست قضیش چیه ؟ ندیدمش تاحالا !!!!

تو مپ که نگا کنی عکس ی ماشین سفید از نمای جلو;)

کلن قضیه اینه
ماشینتو از گاراژ در میاری میبری بیرون بعدش باز باید برگردونی گاراژ
ولی اگه یه موقع جایی پارک کردی بعد اومدی نبود یا تصادف کردی مردی برو پارکینگ پلیس دنبالش بگرد اگه اونجام نبود دیگه نیس:|

آخرین ویرایش:
g1xidke300klo1i2n8zl.jpg

حتی حالت آنلاین؟

حتی حالت آنلاین؟

نه عزیز تو آنلاین در هیچ شرایطی ماشینی که خریداری کردید یا دزدیدید و بیمه کردید گم نمیشه جاش بزارید تو شهر میمونه اگر دسترسی بدید دیگران سوارش شن ببرنش ، بندازیدش تو آب ، بترکه و ... زنگ میزنید جلوی بیمه اسپاون میشه ماشین در قبال دریافت یه هزینه ای این مسئله مال آفلاینه که من امیدوارم چنین سیستمی رو بتونن روی آفلاینم پیاده کنن

نه عزیز تو آنلاین در هیچ شرایطی ماشینی که خریداری کردید یا دزدیدید و بیمه کردید گم نمیشه جاش بزارید تو شهر میمونه اگر دسترسی بدید دیگران سوارش شن ببرنش ، بندازیدش تو آب ، بترکه و ... زنگ میزنید جلوی بیمه اسپاون میشه ماشین در قبال دریافت یه هزینه ای این مسئله مال آفلاینه که من امیدوارم چنین سیستمی رو بتونن روی آفلاینم پیاده کنن
اتفاقآ دوتا از ماشینای من گم شد یکیش تو یه ماموریت بودیم که طرف ماشینه من و رداشت و رفت یهو من kick شدم
یکی دیگش هم تو پارکینگم غیب شد

اتفاقآ دوتا از ماشینای من گم شد یکیش تو یه ماموریت بودیم که طرف ماشینه من و رداشت و رفت یهو من kick شدم
یکی دیگش هم تو پارکینگم غیب شد

غیب شدن ماشین تو پارکینگ از مشکلات بازی هست که امیدواریم در آپدیت های آینده این مشکلات برطرف بشن . اما اینکه ماشینتون رو دزدیدن و کیکتون کردن شما باید میرفتید داخل بازی و با هر اسلحه ای که داشتین ترجیحا شاتگان حالا اگر نداشتید چاغو اگر هم هیچی نداشتید با مشت و لگد میزدید فک طرف رو میاوردید کف زمین تا دیگه ماشینتون رو ندزده و از شما حساب ببره . و همگی بهتون احترام بگذارن .

غیب شدن ماشین تو پارکینگ از مشکلات بازی هست که امیدواریم در آپدیت های آینده این مشکلات برطرف بشن . اما اینکه ماشینتون رو دزدیدن و کیکتون کردن شما باید میرفتید داخل بازی و با هر اسلحه ای که داشتین ترجیحا شاتگان حالا اگر نداشتید چاغو اگر هم هیچی نداشتید با مشت و لگد میزدید فک طرف رو میاوردید کف زمین تا دیگه ماشینتون رو ندزده و از شما حساب ببره . و همگی بهتون احترام بگذارن .

باشه 8-|

دوستان این مشکل ارور roclstar services are unavailable right now
چکارش کنم ؟ اپدیت شده.
اینترنتم 1مگه پینگم خوبه چرا کار نمیکنه؟؟؟
من بازیو بخاطر انلاین گرفتم
یکی کمک کنه:((

دوستان این مشکل ارور roclstar services are unavailable right now
چکارش کنم ؟ اپدیت شده.
اینترنتم 1مگه پینگم خوبه چرا کار نمیکنه؟؟؟
من بازیو بخاطر انلاین گرفتم
یکی کمک کنه:((
اگه میتونی با ای ISP دیگه تست کن
واسه مخابرات که اون اوایل تست میکردم ارور میداد
با یکی دیگه رفتم اوکی بود
دلیلش هم معلوم نیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or