Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دهنتون سرویس اجماعا ، خودتون میدونید چرا LoL :))

راه حل آنلاک تروفی های گلیچ شده به صورت کاملا تصادفی دستم اومد ! تروفی Three Man Army و Out of Your Depth که باهاشون مشکل داشتمو به سادگی گرفتم فعلا هم درگیر پیدا کردن یه مسافر بی خانمان هستم برا Altruist Acolyte که پیدا نمیکنم :d
راه حلش اینه که از psn ساین اوت کنید و تروفی ها رو بگیرید بعدشم باز ساین این میکنید اگه جواب نداد اینترنت رو قطع کنید کلا باز تست کنید ، برای من جواب داد الان رفتم آنلاین شم پیغام آپدیت اومد که به همین دلیل از psn ساین اوت شد کنسول ، رفتم استوری مود و یه تست کردم دیدم بله آنلاک میشه :d

فقط به دلیل مشکلات اخلاقی-فرهنگیش نگرفتم تا الان
راهنماییشوم یکی از تحریریه ـمون نوشت
خودم ننوشتم !
:d

میدونم خودت ننوشتی عزیز منظورم از Are You Kidding Me این بود که داری در مورد خریدش شوخی میکنی مگه میشه نخری :d

دهنتون سرویس اجماعا ، خودتون میدونید چرا LoL :))

راه حل آنلاک تروفی های گلیچ شده به صورت کاملا تصادفی دستم اومد ! تروفی Three Man Army و Out of Your Depth که باهاشون مشکل داشتمو به سادگی گرفتم فعلا هم درگیر پیدا کردن یه مسافر بی خانمان هستم برا Altruist Acolyte که پیدا نمیکنم :d
راه حلش اینه که از psn ساین اوت کنید و تروفی ها رو بگیرید بعدشم باز ساین این میکنید اگه جواب نداد اینترنت رو قطع کنید کلا باز تست کنید ، برای من جواب داد الان رفتم آنلاین شم پیغام آپدیت اومد که به همین دلیل از psn ساین اوت شد کنسول ، رفتم استوری مود و یه تست کردم دیدم بله آنلاک میشه :d

میدونم خودت ننوشتی عزیز منظورم از Are You Kidding Me این بود که داری در مورد خریدش شوخی میکنی مگه میشه نخری :d
دادتش برای تروفی Waste Managment میتونی یه آمار بگیری!؟
30 تا زباله هسته ای رو گرفتم ولی نداد

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دادتش برای تروفی Waste Managment میتونی یه آمار بگیری!؟
30 تا زباله هسته ای رو گرفتم ولی نداد

یه بار اینترنت کنسولو قطع کن خاموش روشنش کن و بازی رو ران کن در حالی که اینترنت قطعه ببین تروفی آنلاک میشه یا نه ؟ اگه نشد باید منتظر باشی آپدیت بدن من هنوز اقدام نکردم برای گرفتنشون ولی موقع گرفتن قبل اینکه 30امین زباله رو بگیرم یه سیو میکنم که به مشکلت نخورم چون خیلی داغ داره انصافا -_-
امشب 5 تا تروفی آفلاین گرفتم بلاخره LoL

یه بار اینترنت کنسولو قطع کن خاموش روشنش کن و بازی رو ران کن در حالی که اینترنت قطعه ببین تروفی آنلاک میشه یا نه ؟ اگه نشد باید منتظر باشی آپدیت بدن من هنوز اقدام نکردم برای گرفتنشون ولی موقع گرفتن قبل اینکه 30امین زباله رو بگیرم یه سیو میکنم که به مشکلت نخورم چون خیلی داغ داره انصافا -_-
امشب 5 تا تروفی آفلاین گرفتم بلاخره LoL

سیو دارم رو 28 مین ولی بعدش کلی ادامه دادم بازیو
گیر کردم رمپیج هم تروفی بهم نداده کلا یه خورده دل سرد میکنه منو این وضعیت
5 تا رمپیج رو بری تروفی Red Mist باید بده ولی اینم نداد اینو گرفتی!؟

دوستان یه سر به این تاپیک بزنید :دی
http://forum.bazicenter.com/thread91200/page10/#post3558322
--
بازی فوق العاده خوب شده :دی
فقط اگه جا داشت رو آیینه ماشین ها هم بیشتر کار کنند دیگه بی نظیر میشد :دی انشالله نسخه بعدی :-" :دی
یه دونه از selfie که گرفتم خیلی خنده شده ×_×

انلاینش فوق القعاده حال داد ×_×

یه سری از طبیعت و اینور اونور

دوستان تو سینگل بازی Turismo R رو از کجای نقشه میشه پیدا کرد دزدید:d
Zentorno رو پیدا کردم اینو پیدا نکردم ؟

برای شخصیت تون یه پارکینگ بخرید و داخلش بشید ، بعد توی گاراژ سمت راست D-Pad رو بزنید ، لیست تمام ماشین های دی ال سی هارو داره از Zentorno بگیر تا Panto , Librator کلا همه ! روی هرکدوم میخواید بزنید ...

سیو دارم رو 28 مین ولی بعدش کلی ادامه دادم بازیو
گیر کردم رمپیج هم تروفی بهم نداده کلا یه خورده دل سرد میکنه منو این وضعیت
5 تا رمپیج رو بری تروفی Red Mist باید بده ولی اینم نداد اینو گرفتی!؟

اتفاقا من همین دیشب که آفلاین میزدم Red Mist رو که گرفتم رفتم Out of Your Depth رو تست کردم دیدم بله درسته حل شده
ببین من رو اکانت سوشیال کلابم xblID هم متصل بود اونشب تو بخش ساپورت راک* یکی از اعضا جواب راک* درباره این مشکل رو گذاشته بود ، راک* گفته بود تو سوشیال کلاب برید اکانتی که متصل کردید رو حذف کنید بعد 7-8 ساعت بازم متصل کنید ، من اینکارو نکردم اکانت XBL ؤو از روش حذف کردم ممکنه از اینم باشه ها شما اگه اکانت دیگه ای جز psn داری حذف کن از سوشیال

امروزم ظاهرا آپدیت داده برا بخش سینگل آپدیت کن ببین تاثیری داره ؟

دوستان برای شما هم این اتفاق میفته؟ (بارون تو هوای کاملا آفتابی)

این هم یه سوتی جالب که فک کنم فقط من توجه کردم، افکت آب درون کابین هم وجود داره:

#ناموساًفرقی‌نکرده
IbwTZKUY_kumtvCuh5-yUQ_0_0.jpg

7P_VROAMDki0KkFTczqADw_0_0.jpg

a_DWHYPjjEiO7MBEolrWeQ_0_0.jpg

qruxIFgVCky166_8YDeFgg_0_0.jpg

vPsZ0peIX0q5iluY-2yqEQ_0_0.jpg

u-kl9ixtC02WaQIDT3knhA_0_0.jpg

CPHZ7wJRoUWgOIA53LmDPQ_0_0.jpg

34jH2bfvuUuyFO6pvQjxmg_0_0.jpg

برای شخصیت تون یه پارکینگ بخرید و داخلش بشید ، بعد توی گاراژ سمت راست D-Pad رو بزنید ، لیست تمام ماشین های دی ال سی هارو داره از Zentorno بگیر تا Panto , Librator کلا همه ! روی هرکدوم میخواید بزنید ...
من تو گاراژی که خریدم جهت راست D-pad رو میزنم یه ماشین بیشتر نیست تو PS4 که ربطی به DLC نداره همه ماشینا تو بازی هستن من فقط نمیخوام تو سینگل پلیر 500،000 پول ماشین بدم همین Zentoro هم تو گاراژ نبود رفتم تو شهر دیدم سریع دزدیدم آوردم تو پارکینگ حالا دنبال Turismo R میگردم چون این ماشین های خاص تو بعضی از قسمت های بازی دیده میشن سوالم اینه کجای نقشه میتونم این ماشین رو ببینم تو سینگل پلیر ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or