نه همین یه اکانت رو دارم ولی تست میکنم خبر میدماتفاقا من همین دیشب که آفلاین میزدم Red Mist رو که گرفتم رفتم Out of Your Depth رو تست کردم دیدم بله درسته حل شده
ببین من رو اکانت سوشیال کلابم xblID هم متصل بود اونشب تو بخش ساپورت راک* یکی از اعضا جواب راک* درباره این مشکل رو گذاشته بود ، راک* گفته بود تو سوشیال کلاب برید اکانتی که متصل کردید رو حذف کنید بعد 7-8 ساعت بازم متصل کنید ، من اینکارو نکردم اکانت XBL ؤو از روش حذف کردم ممکنه از اینم باشه ها شما اگه اکانت دیگه ای جز psn داری حذف کن از سوشیال
امروزم ظاهرا آپدیت داده برا بخش سینگل آپدیت کن ببین تاثیری داره ؟
نه همین یه اکانت رو دارم ولی تست میکنم خبر میدم
لامصب خدا کنه درست کنن با آپدیت
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
لود کردم سر 28 مین زباله آفلاین شدم از Psn هم خارج شدم رفتم تکمیل کردم بازم نداددرست که میکنن غیر ممکنه نکنن اما بلاخره شما همه روش ها رو تست کن درضمن سعی کن سیو که میکنی رو بیشتر از یه فایل سیو کنی که بتونی قدیمی و جدید لود کنی الان اگه اینکارو کرده بودی به این مشکل نمیخوری ، ایشالا مشکلت حل میشه
لود کردم سر 28 مین زباله آفلاین شدم از Psn هم خارج شدم رفتم تکمیل کردم بازم نداد
من یکساعت قبل تروفی A New Perspective رو هم گرفتم که مربوط به 15 ساعت بازی کردن به صورت fps هستش ! شاید دلیلش همون قضیه لیک اکانت تو سوشیال کلاب هست اگه مشکل فراگیر بود برای منم نباید حل میشد(خدا نکنه :d) گرچه خیلی ها شاکی هستن و این مشکلو دارن همون قضیه سوشیال هم شما یه تست کن -_-
اتفاقا من خودم اولین نفری بودم که این مشکل رو گزارش کردم اما حل شد از شانس خوبمتو یه زد و بندی با این راک استار داری فک کنم ، کلا بزنم به تخته هیچ مشکلی نداری !!!! مطمینی ایران زندگی میکنی ؟؟؟؟؟
تروفی به درک، با اسلحه هاش حال کنبا دوستان 10 تا wave مود survivor رو کامل رفتیم ولی بازم تروفی نگرفتم اصلا نابودم کرده این وضعیت