Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان بازی در لودینگ ۹۰ درصد گیر میکنه آخرین پچ هم وصل کردم باز فایده نداشت پاک کردم از اول اینستال کردم آپدیت هم کردم باز همان مشکل اولی + ce-34878-0 زد راه حلش چی است؟

تنها کمکی که میتونم بهتون تو آنلاین بکنم اینه که به هیچ وجه کرم نریزید و دنبال اینکه کسی رو خفت کنید و بخوایید واسش علامت در بیارید اصلا نکنید . چون ممکنه جون خودتون به خطر بیفته و براتون چاغو در بیارن و بکشنتون. اما اگر قدرتمند هستید و کسی براتون مزاحمت ایجاد کرد شک نکنید که باید با ماشین از روش رد شید و لهش کنید و برای جنازش هم از تو ماشین علامت در بیارید .

Just%20finished%20collecting%20al%2027%20peyote.%20What%20a%20Trip%21%20All%20Locations%20Map.%20-%20Imgur.jpg

اینم عکس تمام گل های پیروته

تنها کمکی که میتونم بهتون تو آنلاین بکنم اینه که به هیچ وجه کرم نریزید و دنبال اینکه کسی رو خفت کنید و بخوایید واسش علامت در بیارید اصلا نکنید . چون ممکنه جون خودتون به خطر بیفته و براتون چاغو در بیارن و بکشنتون. اما اگر قدرتمند هستید و کسی براتون مزاحمت ایجاد کرد شک نکنید که باید با ماشین از روش رد شید و لهش کنید و برای جنازش هم از تو ماشین علامت در بیارید .
حاجی تو فازت چیه؟؟؟

باشه :)

حاجی نمیشه یه جور دیگه کشتش ؟ حتما باید زیرش گرفت ؟

دوستان در صورت استفاده از Cheat ها، تروفی طبیعتاً فقط برای همون Session بازی غیرفعال میشه دیگه؟ درسته؟
یهو کلاً تروفی به فنا نره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or