ممنون از راهنماییتونیکی از فرق های دونسخه اینه که پوشش گیاهی و درختان تو Ps4 خیلی بیشتر از XOne ه و فکر کنم فرق دیگه ای به صورت فاحش نداشته باشه اما برای Duals4 هم که شده پیشنهاد میکنم برای ps4 ش رو بخرید. مثلا مکالمه های شخصیت های بازی با موبایل و بیسیم پلیس ها رو میتونید از اسپیکر دسته بشنوید از صفحه ی تاچش میتونید برای تعویض دوربین بازی از اول شخص به سوم شخص، پرتاب نارنجک، تعویض سلاح و موج های رادیو استفاده کنید و وقتی هم توسط پلیس تحت تعقیب باشید رنگ ال ای دی دسته مثل چراغ پلیس آبی و قرمز میشه و... . همین نکات کوچک تجربه ی بازی رو روی ps4 لذت بخش میکنه. بازهم شما خود دانی.
نابودم کرده لامصب ساعتها با زیر دریایی اقیانوس رو جوییدم ولی نداد تروفی رمپیج هم نداده ممنون میشم به نتیجه ای رسیدی خبرم کنی
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
این بازی باید پلات شود
حدیثیه اصلا
من که خیلی وقت پیش پلات ( 100%) کردم رفت و آنلاین هم خیلی حال میده و پایه خنده هست . در کل بازی ای هست که میتونید مدت زیادی نگه داری کنید ازش و باهاش سرگرم بشید .
نسل قبل تروفی های آنلاینش باگ داشت برا من پلات نشداین بازی باید پلات شود
حدیثیه اصلا
نسل قبل تروفی های آنلاینش باگ داشت برا من پلات نشد![]()
مراحل فرعی فرانکلین رو چطور باید انجام بدم؟چیزی رو نقشه نیست از تو سوشال کلاب باید پیدا کنم!؟
گیر آدمش نیفتادی کسی که ترک من سوار شده بود یه خارجی بود لول 200 خورده ای اینقدر پول خرج کرده بود تا دندون مسلح یه لامبورگینی داشت صورتی یه مدلی طراحی کرده بود هیچی به ماشین نمیشد مثل سفینه فضایی بود با لامبورگینی با بغل ماشین ضربه میزد 10-15 بار اول منو کشت بعدش رفیق شدیم اومد ترکم سوار شد این آدم به همه انگشت نشون میداد گیرش بیفتی بهت میگم کلا از لباس بگیر تا وسایل نقلیش همه صورتی بودبا سینگل هیچ فرق خاصی نداره برای من هم خیلی این کار رو کردن ولی من بدجور کشتمشون . میتونید وقتی توی وسایل نقلیه هستید منوی انتخاب اسلحه رو بیارید و مشت رو انتخاب کنید بعدش دکمه شلیک رو بزنید علامت در میاره . در کل اصلا پیشنهاد نمیشه چون ممکنه به قیمت جونتون تمام بشه . بنده به شخصه کسایی که علامت واسم در آوردن رو بدجوری کشتم و به نوعی تیکه تیکشون کردم .
اره طبیعیهسلام
منم امروز بازیو گرفتم
واسه شماهم عملیات نصب اول بازی که بعداز اجرای بازی شروع میشه، خیلی طول کشید؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
با سینگل هیچ فرق خاصی نداره برای من هم خیلی این کار رو کردن ولی من بدجور کشتمشون . میتونید وقتی توی وسایل نقلیه هستید منوی انتخاب اسلحه رو بیارید و مشت رو انتخاب کنید بعدش دکمه شلیک رو بزنید علامت در میاره . در کل اصلا پیشنهاد نمیشه چون ممکنه به قیمت جونتون تمام بشه . بنده به شخصه کسایی که علامت واسم در آوردن رو بدجوری کشتم و به نوعی تیکه تیکشون کردم .
[/B][/COLOR]
زیادی غرق شدی تو بازی بیخیال دادا ....