Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
در مورد افت فریم:

من از کسی نمی ترسم بگم بازی افت فریم داره ولی وقتی نداره میگم نداره....
+

یه عمر pc گیمر هستم و روی pc هم هیچ بازی ای رو زیر 60 اصلا نه بازی می کنم نه می تونم بازی کنم ولی الان این بازی با این که 30 فریم هست ولی یه سری تکنیکا توش استفاده میشه که کسایی

مثل من زیاد حس نکنن این موضوع رو مثلا شما برید 30 فریم TLOU رو روی ps3 و ps4 مقایسه کنید کاملا متوجه میشید که روی ps4 بازی چون 30 فریم خام هست خیلی اذیت میکنه ولی روی 3 نه....

+

بازی برای من فقط یه باز افت فریم داشت اونم توی construction site وقتی رفتم تو دوربین اسنایپر بود دیگه من افت فریم ندیدم......

بیشتر وقت ها هم توی بازی رانندگی می کنم با سرعت بالا جای شلوغ بودم خلوت هم بودم همه رقم......

- - -ویرایش - - -

دوستان این طولانی بودن لودینگ تو بعضی قسمت های آنلاین مدل بازی هستش یا از اینترنت ما داخل ایران ؟
چون من داخل مراحل از نظر تیراندازی و کشتن مشکل اینترنتی ندارم مثل کم بودن سرعت فقط بعضی از لودینگ ها کمر میشکنه

از نت ....

ربطی به نت نداره کلا سرعت سرورهاش اینطوری هست فکر کنم با آپدیتهای بعد بهتر بشه

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
بله مشکل از سرور ها هست.چون من یکی از دوستام توی وین هست اونم مشکل دیر وصل شدن به سرور ها یا بعضی وقت ها هم اصلا وصل نشدن رو داره.امیدوارم راک استار واقعا یه فکری به حال این سرور هاش بکنه،واقعا اگه gta سرور های battlefield رو داشت،عالی می شد نه؟!!!

دوستان تروفی American Dream با خرید یک خونه 170 هزار تایی و یک ماشین 44 هزار تایی باز شد ! نیاز به خرید آخرین مدل ماشین و گرون ترین خونه هم نیست !!!
ـــــــــــ
در مورد افت فریم بگم که واقعا افت فریم داغونی داره توی مراکز شهر ! مخصوصا وقتی تخته گاز بری و بزنی به درو دیوار ! و مخصوصا وقتی روی fp رانندگی کنید !
ــــــــــ
با یک مگ مخابرات پینگ 320 بازی آنلاین عین هلو بالا میاد بدون هیچ لگ و بیرون افتادنو این چیزا ! در عرض دو روز از رنک 0 رسیدم به 10 با همین نت. روزی کم کم 5-6 ساعت با دوستان مشغولیم و پشت سر هم جاب میریم ... از ریسینگ تا دف مچ و میشن !

وقتی فریم بازی روی 30 قفل هست حتی تغییر 5 6 فریم به راحتی حس میشه و اعصاب خورد کنه !
نمیدونم والا کسایی که مشکل ندارن یا واقعا اینجوریه که فرق داره یا اینکه واقعا نمیدونید افت فریم چجوریه که خیلی مسخرس یا اینکه توهم زدید یا اینکه ما توهم زدیم

در جواب Lord هم بگم درسته افت شدید مثلا بره رو 17 18 نداره شاید بگم افت 4 5 تا فریم بشه ولی خیلی حس میشه و رو اعصابه !بیشترین افت فریم توی شهر موقع ظهر افتاب هست جاهایی که ساختمون بلند هست!

چند نفر میگن افت فریم نداریم چند نفر هم میگن داریم! بهرحال یکی باید این وسط آستین همت بالا بزنه دیگه، دوستانی که میگن افت فریم داریم آیا میتونن حرفشون رو ثابت کنن؟؟؟
دعوا که نداریم، همه داریم از بازی لذت میبریم :> ولی منتظریم این چندتا دوستی که " شدیداً " افت فریم دارن به ما هم نشون بدن

Last edited by a moderator:
دوستان این طولانی بودن لودینگ تو بعضی قسمت های آنلاین مدل بازی هستش یا از اینترنت ما داخل ایران ؟
چون من داخل مراحل از نظر تیراندازی و کشتن مشکل اینترنتی ندارم مثل کم بودن سرعت فقط بعضی از لودینگ ها کمر میشکنه
نه کلا همینطوریه ! برای منم یه موقع خیلی طولانی میشه ÷_× کلا از Loading های GTA بیزارم لول ×_×

در مورد افت فریم:

من از کسی نمی ترسم بگم بازی افت فریم داره ولی وقتی نداره میگم نداره....
+

یه عمر pc گیمر هستم و روی pc هم هیچ بازی ای رو زیر 60 اصلا نه بازی می کنم نه می تونم بازی کنم ولی الان این بازی با این که 30 فریم هست ولی یه سری تکنیکا توش استفاده میشه که کسایی

مثل من زیاد حس نکنن این موضوع رو مثلا شما برید 30 فریم TLOU رو روی ps3 و ps4 مقایسه کنید کاملا متوجه میشید که روی ps4 بازی چون 30 فریم خام هست خیلی اذیت میکنه ولی روی 3 نه....

+

بازی برای من فقط یه باز افت فریم داشت اونم توی construction site وقتی رفتم تو دوربین اسنایپر بود دیگه من افت فریم ندیدم......

بیشتر وقت ها هم توی بازی رانندگی می کنم با سرعت بالا جای شلوغ بودم خلوت هم بودم همه رقم......

.
تکنیکهایی استفاده میشه که کسایی مثله شما حس نکنن ؟ پس نسخه شما جادویی هست ؟ :d

من که افت فریم ندارم، این دوستانی که میگن افت فریم "شــدیـــــــــــــــد" دارن یه فیلم بگیرن بزارن تا ما هم ببینیم
منتظر فیلمتون هستیم...

چند نفر میگن افت فریم نداریم چند نفر هم میگن داریم! بهرحال یکی باید این وسط آستین همت بالا بزنه دیگه، دوستانی که میگن افت فریم داریم آیا میتونن حرفشون رو ثابت کنن؟؟؟
دعوا که نداریم، همه داریم از بازی لذت میبریم :> ولی منتظریم این چندتا دوستی که " شدیداً " افت فریم دارن به ما هم نشون بدن

مسعله اینجاست که این چیزا رو نمیشه با چشم شمرد... چند پست پیش یکی دوستان گفت فریمش روی 15-16 هم هست که جالب بود. ×_×
در ضمن
اینکه شما میگی داره یا یکی میگه نداره یا هرچیزی ....
قبلا هم این لینک پست کردم
متاسفانه همت نمیکنید یک مطالعه کنید !
حرفه شما و دوستانی که میگن نداره اعتبارش 0 هست وقتی یک سورسه معتبر بازی رو انالیز کرد :
Performance Analysis: Grand Theft Auto 5 • Eurogamer.net

حالا برو اسمون بیا زمین ×_× بگو فیلم بزارین و اثبات کنید ... فیلمش هم هست نگاه کن...

بد نیست مطالعه کنید
لپه کلام اینکه گرافیکه کلی نسخه 4 در قباله one بهتر هست اما one فریم ریت بهتری هم نسبت به 4 داره ...

هیچ کدوم از پچهایی هم که تا امروز عرضه شد ربطی به مشکلات فریم ریت نداشته و فقط در جهت بهبوده انلاین بودن ... fyi

مسعله اینجاست که این چیزا رو نمیشه با چشم شمرد... چند پست پیش یکی دوستان گفت فریمش روی 15-16 هم هست که جالب بود. ×_×
در ضمن
اینکه شما میگی داره یا یکی میگه نداره یا هرچیزی ....
قبلا هم این لینک پست کردم
متاسفانه همت نمیکنید یک مطالعه کنید !
حرفه شما و دوستانی که میگن نداره اعتبارش 0 هست وقتی یک سورسه معتبر بازی رو انالیز کرد :
Performance Analysis: Grand Theft Auto 5 • Eurogamer.net

لپه کلام اینکه گرافیکه کلی نسخه 4 در قباله one بهتر هست اما one فریم ریت بهتری هم نسبت به 4 داره ...
آرمان دمت گرم منبع خوبی رو معرفی کردی
حرف ما هم همینه، میگیم اصلا در این حدی نیست که کسی بتونه به چشم ببینه و بگه افت شدید و وحشتناکی داره
از همین منبع چند خط رو کپی میکنم:

It drops a few frames during downtown driving outside of the problem junction areas, whereas PS4 remains solid.

the PS4 has no issue with these segments, sparing one or two dropped frames just as alpha effects appear on-screen.

the Xbox One typically avoids the heavy mid-20s frame-rates that can kick in during high-speed chases
Frame-rate is confirmed at 30fps, though the rare dropped frames seen on Xbox One are even less of an issue here.

نوشته در ps4 یک یا دو فریم افت داره! من دیگه حرفی ندارم. :|

آرمان دمت گرم منبع خوبی رو معرفی کردی
حرف ما هم همینه، میگیم اصلا در این حدی نیست که کسی بتونه به چشم ببینه و بگه افت شدید و وحشتناکی داره
از همین منبع چند خط رو کپی میکنم:

It drops a few frames during downtown driving outside of the problem junction areas, whereas PS4 remains solid.

the PS4 has no issue with these segments, sparing one or two dropped frames just as alpha effects appear on-screen.

the Xbox One typically avoids the heavy mid-20s frame-rates that can kick in during high-speed chases
Frame-rate is confirmed at 30fps, though the rare dropped frames seen on Xbox One are even less of an issue here.

نوشته در ps4 یک یا دو فریم افت داره! من دیگه حرفی ندارم. :|

در کل که بازی stable هست ! میدونی D: یعنی اصلا در حدی نیست که اذیت کن
بعضی از دوستان خیلی بیش از حد جلوه داد "بازی رو فروختم" و 15-16 ... نمیدونم دیگه D:

در کل که پرته بازی عالی هست و مشکله خاصی نداره !!!!
Enjoy

بازی افت فریم داره تو سرعت های زیاد اما در بد ترین حالتش طوری نیست که بگیم افت فریم شدید داره !
متاسفانه بازیسنتر یه چیزی جا افتاده که خیلیا تعصبی تو مباحث شرکت میکنن و همین تعصب باعث میشه همه مباحث خراب بشه ! طرف از بازی به هر دلیلی خوشش نیومده دیده یه ضعفی تو افت فریم داره میاد و نظرش رو با تعصب قاطی میکنه
افت فریم بازی در حدیه که تا وقتی دقت نکنی ممکنه متوجهش نشی اما یک بار که متوجهش بشی دیگه همیشه حواست بهش هست دقیقا مثل این مثل که میگه معما چون حل گشت آسان گشت :d
در کل افت فریم داره اما نه در حدی که بشه گفت شدیده و نه در حدی که بشه گفت نداره یه چیز نرماله که هیچ آسیبی به اعصاب محترم گیمر ها نمیزاره !

دوستان تروفی American Dream با خرید یک خونه 170 هزار تایی و یک ماشین 44 هزار تایی باز شد ! نیاز به خرید آخرین مدل ماشین و گرون ترین خونه هم نیست !!!

بله حق با شماست من خونه 170 تایی نخریده بودم و سه تا زیر 170 خریدم بعدش یهو رفتم 500 تایی خریدم و فکر میکردم تروفی حتما با خرید این خونه آنلاک میشه
بهرحال دارندگی و برازندگی LoL :))

وقتی فریم بازی روی 30 قفل هست حتی تغییر 5 6 فریم به راحتی حس میشه و اعصاب خورد کنه !
تغییر بین 100 تا 90 خیلی کمتر از 30 تا 20 هست !
نمیدونم والا کسایی که مشکل ندارن یا واقعا اینجوریه که فرق داره یا اینکه واقعا نمیدونید افت فریم چجوریه که خیلی مسخرس یا اینکه توهم زدید یا اینکه ما توهم زدیم
در جواب Lord هم بگم درسته افت شدید مثلا بره رو 17 18 نداره شاید بگم افت 4 5 تا فریم بشه ولی خیلی حس میشه و رو اعصابه !بیشترین افت فریم توی شهر موقع ظهر افتاب هست جاهایی که ساختمون بلند هست!
به نظرم من این یه باگه چون مثلا با هواپیما وقتی وسط شهر میری هیچ افت فریمی نداره و خیلی هم روون و خوبه

افت فریم هست مخصوصا توو چهارراه ها که ماشین و ادم زیاده ولی در اون حد نبوده که اعصاب منو خورد کنه و در حد 1تا1.5 ثانیه بوده

میخوام بدونم با ps3 چه فرقی داره:|
دقیقا در این حد . حالا اگه فرصت شد خودم عکس میگیرم میزارم برات .
elgehowxynari3gi4zk3.jpeg

سلام به همگی رفقا...دوستان من زیاد توی جریان فرق های بازی gta بین ps4 و xbox1 نبودم...
حالا میخوام ازتون بپرسم این بازی روی کدوم کنسول بهتر اجرا شده و با کیفیت تر هست رنگها؟
ممنون از همگی

Sent from my Nexus 5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or