Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
در جواب به دوستانی که میگن پولتو حروم نکن خونه گرون نخر و ... :d
اگر بخواید تروفی American Dream رو آنلاک کنید و به عبارتی قصد پلات کردن بازی رو داشته باشید حتما باید گرونترین خونه شهر رو بخرید که البته ارزششم داره بسیار باکلاس و لوکس و پر امکاناته :d

اگر بخواید تروفی American Dream رو آنلاک کنید و به عبارتی قصد پلات کردن بازی رو داشته باشید حتما باید گرونترین خونه شهر رو بخرید که البته ارزششم داره بسیار باکلاس و لوکس و پر امکاناته :d
رفیق ولی اون تروفی رو میشه با یه آپارتمان 80 هزارتایی هم گرفت ربطی به این خونه نداره

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

دوستان من هم پروک30 germany و هم us وارد ps4 کردم باز نشد آنلاین بازی کنم, با بازی های دیگه مشکلی ندارم
پس مشکل از R* هست برای بعضیها فقط اینجوریه, آپدیتهای بعدی بیاد احتمالا درست میشه

همه خونه هاش یکیه تو قسمت لوکسش فقط جاش فرق میکنه و طبقه من خودم 3 تا خونه عوض کردم 10 گاراژ که تو همش یکیه

رفیق ولی اون تروفی رو میشه با یه آپارتمان 80 هزارتایی هم گرفت ربطی به این خونه نداره

والا من سه تا خونه قبل این خریدم آنلاک نکرد تروفی رو اینو خریدم آنلاک کرد !
من نسل قبل رو 360 بازی میکردم شاید xbl با psn تو این قضیه فرق داره اما بهرحال برای من اینطور بود

والا من سه تا خونه قبل این خریدم آنلاک نکرد تروفی رو اینو خریدم آنلاک کرد !
من نسل قبل رو 360 بازی میکردم شاید xbl با psn تو این قضیه فرق داره اما بهرحال برای من اینطور بود
برای گرفتن این تروفی باید در بخش آنلاین به طور همزمان صاحب ماشین بیمه شده ، آپارتمان و گاراژ باشید

یعنی این بازی اخر جزییاته . دم راکستار گرم . دقت کرده باشید اگه عینک افتابی بزنید توی اول شخص صفحه رنگ عینک میشه . مثلا عینک دودی میزنم وقتی توی اول شخص میرم دقیقا از پشت عینک دودی نشون میده . همه چی دودی میشه :دی

یعنی این بازی اخر جزییاته . دم راکستار گرم . دقت کرده باشید اگه عینک افتابی بزنید توی اول شخص صفحه رنگ عینک میشه . مثلا عینک دودی میزنم وقتی توی اول شخص میرم دقیقا از پشت عینک دودی نشون میده . همه چی دودی میشه :دی

عینکتم هر رنگی باشه به اون رنگ در میاد تازه کجاشو دیدی :d

اینم چیزی که دوستمون فرمودن :دی
71febe46bc577f08b79594ffe6433acb.jpg

بازم ببخشید که نمیتونم با خود دستگاه اسکرین بگیرم :دی

کلاه کاسکتم همینه:دی
واقعا ایول به راکستار
فقط معلوم نیست چرا تو ماشین دنده عوض نمیکنه کارکتر:|

مثلا دنده ها اتوماتیکه :d
بزرگترین مشکلی که تو اول شخص بازی بیداد میکنه آینه ها هستن که متاسفانه اگه واضح بودن لذت اول شخص خیلی بیشتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or