رفیق ولی اون تروفی رو میشه با یه آپارتمان 80 هزارتایی هم گرفت ربطی به این خونه ندارهدر جواب به دوستانی که میگن پولتو حروم نکن خونه گرون نخر و ... :d
اگر بخواید تروفی American Dream رو آنلاک کنید و به عبارتی قصد پلات کردن بازی رو داشته باشید حتما باید گرونترین خونه شهر رو بخرید که البته ارزششم داره بسیار باکلاس و لوکس و پر امکاناته :d
ممنون از پاسختون علیرضا جانبرو توی یه بیمارستان یه ون خاص هست سوارش که بشی آبجکتیوو بت میده
همه خونه هاش یکیه تو قسمت لوکسش فقط جاش فرق میکنه و طبقه من خودم 3 تا خونه عوض کردم 10 گاراژ که تو همش یکیهدر جواب به دوستانی که میگن پولتو حروم نکن خونه گرون نخر و ... :d
اگر بخواید تروفی American Dream رو آنلاک کنید و به عبارتی قصد پلات کردن بازی رو داشته باشید حتما باید گرونترین خونه شهر رو بخرید که البته ارزششم داره بسیار باکلاس و لوکس و پر امکاناته :d
رفیق ولی اون تروفی رو میشه با یه آپارتمان 80 هزارتایی هم گرفت ربطی به این خونه نداره
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
برای گرفتن این تروفی باید در بخش آنلاین به طور همزمان صاحب ماشین بیمه شده ، آپارتمان و گاراژ باشیدوالا من سه تا خونه قبل این خریدم آنلاک نکرد تروفی رو اینو خریدم آنلاک کرد !
من نسل قبل رو 360 بازی میکردم شاید xbl با psn تو این قضیه فرق داره اما بهرحال برای من اینطور بود
یعنی این بازی اخر جزییاته . دم راکستار گرم . دقت کرده باشید اگه عینک افتابی بزنید توی اول شخص صفحه رنگ عینک میشه . مثلا عینک دودی میزنم وقتی توی اول شخص میرم دقیقا از پشت عینک دودی نشون میده . همه چی دودی میشه
عینکتم هر رنگی باشه به اون رنگ در میاد تازه کجاشو دیدی :d
کلاه کاسکتم همینه
واقعا ایول به راکستار
فقط معلوم نیست چرا تو ماشین دنده عوض نمیکنه کارکتر