Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
آقا ما داشتیم تو آنلاین تو خیابون میرفتیم یهو مثل اینکه یکی مارو میشناخت اومده بود واسه ما شاخ شد و واسمون چاقو در آورد . اما امان از این اخلاق من که با یک شاتگان زدم مغزشو آوردم کف زمین و جنازشم تیکه تیکه کردم . قابل توجه دوستان عاقبت در افتادن با من .b-)

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها من میخوام بازی رو بخرم .
درسته میگن GTA Online سروراش شیلتر شده و نمیشه بازی کرد ؟!؟!؟!؟!؟

نه همین 2 ساعت پیش داشتم بازی می کردم....

احساس میکنم تو جاهای شلوغ جدیدا فریمم خیلی پایین میاد شاید در حد 15 16 برای شما هم همین مشکل رو داره ؟

من تا حالا نه تو آنلاین و نه توی آفلاین افت فریم ندیدم(البته به جز 1 مورد که اونم موقع رانندگی نبود)....

نه همین 2 ساعت پیش داشتم بازی می کردم....

من تا حالا نه تو آنلاین و نه توی آفلاین افت فریم ندیدم(البته به جز 1 مورد که اونم موقع رانندگی نبود)....

عزیز افت فریم توی بازی کاملا وجود داره حتی خیلی از کسایی که میگفتن نیست الان فهمیدن بوده بهش توجه نکرده بودن ! موقعی که بهش توجه کنی اعصابت رو خورد میکنه

مواقعی که شلوغ میشه و سرعت بالا میری ، افت فریم داره به شدت ، جالبه که تو X1 همچین چیزی وجود نداره ! همین افت فریم باعث شد که بازی رو بفروشم و Pes بخرم ...!

عزیز افت فریم توی بازی کاملا وجود داره حتی خیلی از کسایی که میگفتن نیست الان فهمیدن بوده بهش توجه نکرده بودن ! موقعی که بهش توجه کنی اعصابت رو خورد میکنه

منکه افت فریم شدید اصلا حس نکردم ت
و از اونجایی که PC گیمر هم بودم همیشه و عشق 60 فریم، به فریم حساسم و تغییراتش رو راحت حس می کنم
برای من که مشکلی خاصی وجود نداشته تا این لحظه

من که افت فریم ندارم، این دوستانی که میگن افت فریم "شــدیـــــــــــــــد" دارن یه فیلم بگیرن بزارن تا ما هم ببینیم
منتظر فیلمتون هستیم...

من که افت فریم ندارم، این دوستانی که میگن افت فریم "شــدیـــــــــــــــد" دارن یه فیلم بگیرن بزارن تا ما هم ببینیم
منتظر فیلمتون هستیم...

وقتی فریم بازی روی 30 قفل هست حتی تغییر 5 6 فریم به راحتی حس میشه و اعصاب خورد کنه !
تغییر بین 100 تا 90 خیلی کمتر از 30 تا 20 هست !
نمیدونم والا کسایی که مشکل ندارن یا واقعا اینجوریه که فرق داره یا اینکه واقعا نمیدونید افت فریم چجوریه که خیلی مسخرس یا اینکه توهم زدید یا اینکه ما توهم زدیم
در جواب Lord هم بگم درسته افت شدید مثلا بره رو 17 18 نداره شاید بگم افت 4 5 تا فریم بشه ولی خیلی حس میشه و رو اعصابه !بیشترین افت فریم توی شهر موقع ظهر افتاب هست جاهایی که ساختمون بلند هست!
به نظرم من این یه باگه چون مثلا با هواپیما وقتی وسط شهر میری هیچ افت فریمی نداره و خیلی هم روون و خوبه

آخرین ویرایش:
وقتی فریم بازی روی 30 قفل هست حتی تغییر 5 6 فریم به راحتی حس میشه و اعصاب خورد کنه !
تغییر بین 100 تا 90 خیلی کمتر از 30 تا 20 هست !
نمیدونم والا کسایی که مشکل ندارن یا واقعا اینجوریه که فرق داره یا اینکه واقعا نمیدونید افت فریم چجوریه که خیلی مسخرس یا اینکه توهم زدید یا اینکه ما توهم زدیم
در جواب Lord هم بگم درسته افت شدید مثلا بره رو 17 18 نداره شاید بگم افت 4 5 تا فریم بشه ولی خیلی حس میشه و رو اعصابه !بیشترین افت فریم توی شهر موقع ظهر افتاب هست جاهایی که ساختمون بلند هست!
به نظرم من این یه باگه چون مثلا با هواپیما وقتی وسط شهر میری هیچ افت فریمی نداره و خیلی هم روون و خوبه
دقیقا برای منم همینجوری هست البته در حدی نیست که بخوام بازی رو بفروشم :d بیشتر توی رانندگی ظهر و وسط شهر این اتفاق میفته و تو جاده افت فریمی نداره امیدوارم بشه با یک پچ رفع ش کرد

دوستان این طولانی بودن لودینگ تو بعضی قسمت های آنلاین مدل بازی هستش یا از اینترنت ما داخل ایران ؟
چون من داخل مراحل از نظر تیراندازی و کشتن مشکل اینترنتی ندارم مثل کم بودن سرعت فقط بعضی از لودینگ ها کمر میشکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or