برای گرفتن این تروفی باید در بخش آنلاین به طور همزمان صاحب ماشین بیمه شده ، آپارتمان و گاراژ باشید
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام بچه ها من میخوام بازی رو بخرم .
درسته میگن GTA Online سروراش شیلتر شده و نمیشه بازی کرد ؟!؟!؟!؟!؟
احساس میکنم تو جاهای شلوغ جدیدا فریمم خیلی پایین میاد شاید در حد 15 16 برای شما هم همین مشکل رو داره ؟
نه همین 2 ساعت پیش داشتم بازی می کردم....
من تا حالا نه تو آنلاین و نه توی آفلاین افت فریم ندیدم(البته به جز 1 مورد که اونم موقع رانندگی نبود)....
عزیز افت فریم توی بازی کاملا وجود داره حتی خیلی از کسایی که میگفتن نیست الان فهمیدن بوده بهش توجه نکرده بودن ! موقعی که بهش توجه کنی اعصابت رو خورد میکنه
سلام بچه ها من میخوام بازی رو بخرم .
درسته میگن GTA Online سروراش شیلتر شده و نمیشه بازی کرد ؟!؟!؟!؟!؟
من که افت فریم ندارم، این دوستانی که میگن افت فریم "شــدیـــــــــــــــد" دارن یه فیلم بگیرن بزارن تا ما هم ببینیم
منتظر فیلمتون هستیم...
دقیقا برای منم همینجوری هست البته در حدی نیست که بخوام بازی رو بفروشم :d بیشتر توی رانندگی ظهر و وسط شهر این اتفاق میفته و تو جاده افت فریمی نداره امیدوارم بشه با یک پچ رفع ش کردوقتی فریم بازی روی 30 قفل هست حتی تغییر 5 6 فریم به راحتی حس میشه و اعصاب خورد کنه !
تغییر بین 100 تا 90 خیلی کمتر از 30 تا 20 هست !
نمیدونم والا کسایی که مشکل ندارن یا واقعا اینجوریه که فرق داره یا اینکه واقعا نمیدونید افت فریم چجوریه که خیلی مسخرس یا اینکه توهم زدید یا اینکه ما توهم زدیم
در جواب Lord هم بگم درسته افت شدید مثلا بره رو 17 18 نداره شاید بگم افت 4 5 تا فریم بشه ولی خیلی حس میشه و رو اعصابه !بیشترین افت فریم توی شهر موقع ظهر افتاب هست جاهایی که ساختمون بلند هست!
به نظرم من این یه باگه چون مثلا با هواپیما وقتی وسط شهر میری هیچ افت فریمی نداره و خیلی هم روون و خوبه