Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
من توضیح انگلیسی و اینا خواستم ؟ اینجا فروم انگلیسی زبانه ؟

پ.ن : دوستان کسی میتونه به زبان فارسی و مفید برای من یه توضیح بده .

وستان یه نفر اگه میشه در مورد سرمایه گذاری و خرید سهام به بنده یه توضیحی بده .
من الان مرحله HOTEL ASSASSINATION و مراحل لستر رو 2 تاش رو رفتم ولی اصلا گزینه ای واسه خرید سهام و فروشش نیست . دقیقا چکار باید کرد ؟

از لینکی که تو امضا گذاشتم، میتونید راهنمای کامل تروفی ها + سهام رو ببینید.

قسمتی از راهنما:

خرید سهام:
برای خرید سهام با دکمه
DpadUp.png
موبایل ـتون رو باز کنید و به اینترنت برید. بعدا به بخش Money and Services برید. سایت LCN رو انتخاب بکنید و زیر بخش Markets سهام یکی از شرکت ها رو بخرید.

فروش سهام:
برای فروش سهام، بعد از اینکه سهام رو خریدید Sell All رو انتخاب کنید و گزینه Confirm رو بزنید.

همچنین در مراحل ترور لستر، میتونید با خرید سهام شرکت هایی که در لیست زیر هست پول زیادی بدست بیارید.

• مرحله Hotel Assassination - سهام شرکت Betta Pharmaceuticals (سایت BAWSAQ)
  • مرحله Multi-Target Assassination - سهام شرکت Debonaire (سایت LCN)
  • مرحله Vice Assassination - سهام شرکت Fruit (سایت BAWSAQ)
  • مرحله Bus Assassination - سهام شرکت Vapid (سایت BAWSAQ) *
  • مرحله Construction Assassination - سهام شرکت GoldCoast (سایت LCN)

*
بعد از تکمیل مرحله سهام رو بخرید.

نکته مهم:
قبل از شروع مراحل ( بجز چهارمی ) تمام پول هر 3 شخصیت رو در شرکت مورد نظر سرمایه گذاری کنید.

بعد از چند روز ( داخل بازی ) سهام شرکتی که خریدید بالا میره و سود زیادی میکنید.

نکته:
مرحله اول این قراردادها جزو مراحل اصلی هست و باید انجام بشه ولی بقیه مراحل رو تا پایان بازی انجام ندید تا پولی که سرمایه گذاری میکنید زیاد باشه.

هیچ بازی تو 2 روز اینقدر مصرف نمی کنه.تازه بتلفیلد هم که از 64 نفر توی آنلاین پشتیبانی می کنه اگر هم روزی 12 بازی کنی در روز 800 مگ اینترنت مصرف می شه.احتمالا شما دانلود کردید.
شاید 8 گیگ نباشه ولی مود Park که توش 40 ، 50 نفر هستند حجم زیاد میبرد . GTA هم 30 نفره هست گفتم باز چند روز دیگه نبینم حجم به فنا رفته

آقا اینای که ماشین پلیس تیون میکنن چه طور اینکار رو میکنن ؟
من فکر میکردم با ifrut ه تو قسمت اون سرویسه چیه عینه fb میمونه life..... چی چیه؟

آقا اینای که ماشین پلیس تیون میکنن چه طور اینکار رو میکنن ؟
من فکر میکردم با ifrut ه تو قسمت اون سرویسه چیه عینه fb میمونه life..... چی چیه؟

اون Life Invader هستش که مثل Fb میمونه و در کل چیز جالبی هستش . نمونه کوچیکش توی Gta Iv بود ولی توی نسخه V خیلی بهتر شده . در کل یکسری گردن کلفت همیشه توی بازی هستن که احترام زیادی دارن و همه ازشون حساب میبرن و در واقع هرکاری که بخوان انجام میدن مثلا با ماشین پلیس میگردن بهتون پیشنهاد میکنم اگر دیدین چنین آدمایی رو بهتره بزنید با یک شاتگان بزنید مغزشون رو کف زمین بریزید . یکدفعه خودم داشتم تو خیابون میرفتم که یکیشون رو دیدم سریع یه موتور دزدیدم سریع افتادم دنبالش تا اینکه پیاده شد منم همونطور در حال حرکت از موتور پریدم پایین و با شاتگان زدم مغزشو آوردم کف زمین . اون لحظه واقعا هیجان زیادی بهم دست داد و واقعا حال داد .

سلام ارمان:

جونِ تو یکم خسته کنندس سه تایم مختلف کسی بره لب ساحل عکس بگیره
طبق آخرین آمار 781362137 نفر از مردم ایران به اون بیماری معروفه مبتلا هستن در حدی که 781362137 رو حتی برای بار دوم هم نمیخونن :d

جدا از شوخی خودم سعی میکنم فردا برات بگیرم

من توضیح انگلیسی و اینا خواستم ؟ اینجا فروم انگلیسی زبانه ؟

پ.ن : دوستان کسی میتونه به زبان فارسی و مفید برای من یه توضیح بده .

وستان یه نفر اگه میشه در مورد سرمایه گذاری و خرید سهام به بنده یه توضیحی بده .
من الان مرحله HOTEL ASSASSINATION و مراحل لستر رو 2 تاش رو رفتم ولی اصلا گزینه ای واسه خرید سهام و فروشش نیست . دقیقا چکار باید کرد ؟
مثل اینکه شما کلا مشکل داری...
سواد شما نم کشیده ربطی به من نداره ، خوش باشی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or