من توضیح انگلیسی و اینا خواستم ؟ اینجا فروم انگلیسی زبانه ؟
پ.ن : دوستان کسی میتونه به زبان فارسی و مفید برای من یه توضیح بده .
وستان یه نفر اگه میشه در مورد سرمایه گذاری و خرید سهام به بنده یه توضیحی بده .
من الان مرحله HOTEL ASSASSINATION و مراحل لستر رو 2 تاش رو رفتم ولی اصلا گزینه ای واسه خرید سهام و فروشش نیست . دقیقا چکار باید کرد ؟
خرید سهام: برای خرید سهام با دکمه موبایل ـتون رو باز کنید و به اینترنت برید. بعدا به بخش Money and Services برید. سایت LCN رو انتخاب بکنید و زیر بخش Markets سهام یکی از شرکت ها رو بخرید.
فروش سهام:برای فروش سهام، بعد از اینکه سهام رو خریدید Sell All رو انتخاب کنید و گزینه Confirm رو بزنید.
همچنین در مراحل ترور لستر، میتونید با خرید سهام شرکت هایی که در لیست زیر هست پول زیادی بدست بیارید.
- مرحله Hotel Assassination - سهام شرکت Betta Pharmaceuticals (سایت BAWSAQ)
- مرحله Multi-Target Assassination - سهام شرکت Debonaire (سایت LCN)
- مرحله Vice Assassination - سهام شرکت Fruit (سایت BAWSAQ)
- مرحله Bus Assassination - سهام شرکت Vapid (سایت BAWSAQ) *
- مرحله Construction Assassination - سهام شرکت GoldCoast (سایت LCN)
*بعد از تکمیل مرحله سهام رو بخرید.
نکته مهم:قبل از شروع مراحل ( بجز چهارمی ) تمام پول هر 3 شخصیت رو در شرکت مورد نظر سرمایه گذاری کنید.
بعد از چند روز ( داخل بازی ) سهام شرکتی که خریدید بالا میره و سود زیادی میکنید.
نکته:مرحله اول این قراردادها جزو مراحل اصلی هست و باید انجام بشه ولی بقیه مراحل رو تا پایان بازی انجام ندید تا پولی که سرمایه گذاری میکنید زیاد باشه.
اینم نقشه کامل گیاه PEYOTEمن تازه بازیا شروع کردم بعد از دانلود چندین روزه#
این قسمت جدید که تو جلد حیوانات میریم چیه و چطوری باید پیداش کرد :d
ممنون میشم ایمیل پاسخگویی راک استار رو بهم بدی یه ایمیل بزنم ببینم مشکلم کجاستدیگه این خیلی عجیبه چون من اصلا مشکل تروفی آنلاین نداشم -_- یه ایمیل به ساپورت راک* بده
ممنون میشم ایمیل پاسخگویی راک استار رو بهم بدی یه ایمیل بزنم ببینم مشکلم کجاست
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
شاید 8 گیگ نباشه ولی مود Park که توش 40 ، 50 نفر هستند حجم زیاد میبرد . GTA هم 30 نفره هست گفتم باز چند روز دیگه نبینم حجم به فنا رفتههیچ بازی تو 2 روز اینقدر مصرف نمی کنه.تازه بتلفیلد هم که از 64 نفر توی آنلاین پشتیبانی می کنه اگر هم روزی 12 بازی کنی در روز 800 مگ اینترنت مصرف می شه.احتمالا شما دانلود کردید.
آقا اینای که ماشین پلیس تیون میکنن چه طور اینکار رو میکنن ؟
من فکر میکردم با ifrut ه تو قسمت اون سرویسه چیه عینه fb میمونه life..... چی چیه؟
عکسه چی ؟
کسی میتونه یه عکس از لب ساحل ماسه ای موقعی که ظهره و موقعی که شبه و نور مهتاب میزنی تو دریا بگیره
سلام ارمان:
مثل اینکه شما کلا مشکل داری...من توضیح انگلیسی و اینا خواستم ؟ اینجا فروم انگلیسی زبانه ؟
پ.ن : دوستان کسی میتونه به زبان فارسی و مفید برای من یه توضیح بده .
وستان یه نفر اگه میشه در مورد سرمایه گذاری و خرید سهام به بنده یه توضیحی بده .
من الان مرحله HOTEL ASSASSINATION و مراحل لستر رو 2 تاش رو رفتم ولی اصلا گزینه ای واسه خرید سهام و فروشش نیست . دقیقا چکار باید کرد ؟