Remastered که نزده ولی technically بازی که قبلا یه بار رلیز شده برمیدارن upgrade اش میکنن ( حالا توی هر درجه ای ) کلا enhanced port / ramastered میشه D:یه سوال فنی
یکی از دوستام بهم گفت لست یک ریمسترد هست ولی جی تی ای نیست.
درسته به نظرتون؟ لطفا با دلیل
--------------------------------------
بعدش عنوان های ریمسترد هم ممکنه بهترین بازی سال بشن؟
حاجی خیلی فانیاستاد بزرگ من شما رو به يك تك به تك دعوت ميكنم ايا افتخار ميديد؟؟؟!!!
ميدونم من مقابل شما كوچيكم ولي من ميخوام استاد بشم
داداش خوش ندارم آخه بزنم مغز هموطن هارو بیارم پایین خوبیت نداره . در کل منصف هستم ولی روی یکسری چیز ها واقعا نمیتونم تحمل کنم و با شاتگان خودم که همیشه همراهم هست میزنم مغز طرف رو میارم کف خیابون .![]()
چجوری میشه عکسایی که با گوشی گرفتیمو تو سوشیال کلاب ببینینم؟
تو قسمت انلاین این جلیغه ضد گلوله رو چجوری از تن شخصیتم در بیارم ؟ از زمانی که روی PS3بازی کردم تا الان هست نمیشه از تنش درش اورد
اگر پلاس داری خودش اتو backup میگیره توی online storage اگر نه که هیچی دیگه....دوستان بعد آپدیت کنسول کل سیو های بازیم پرید چه خاکی به سرم بریزم ؟![]()
فک کنم بخشی از لباس هست ! توی کمد عوض کن ( اگر خونه داری ) اگر نداری که توی مغازه لباسه دیگه بخر......
وقتی میخوام لباس بخرم هم هست انگار جزو جدا نشدنی از بدن شخصیتم هستاگر پلاس داری خودش اتو backup میگیره توی online storage اگر نه که هیچی دیگه....
دستی برو توی Load ببین هست یا نه ؟
فک کنم بخشی از لباس هست ! توی کمد عوض کن ( اگر خونه داری ) اگر نداری که توی مغازه لباسه دیگه بخر
وقتی میخوام لباس بخرم هم هست انگار جزو جدا نشدنی از بدن شخصیتم هست