Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان الان آنلاین میشه زد؟
رو قسمت آنلاین که میرم service unavailible میزنه

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. ارور service unavailable میده​

من که تا حالا نتونستم و همین پیغام رو میده

توی ساپورت خودشون مشکل و گفتم ، یه جواب احمقانه داده که : کنسول و مودم و یه بار خاموش روشن کن !
لطفا برین توو این لینک و زیر جواب من مشکل خودتون و با ID خودتون بنویسین
یه report هم دادم که هنوز جوابش نیمده !

https://support.rockstargames.com/h...-unavailable-right-now-Please-try-again-later

x1lfvy4hpc6iqgzola39.jpg

خب دوستان بعد از 4 روز انتظار بلاخره امروز بازی به دستم رسید تا آپدیت و ... اوکی شد بازی رو ران کردم و یه دو ساعتی بازی کردم هم استوری و هم آنلاین
هر نکته ای رو میدیدم مینوشتم انگار X Factorـه :d :|
منتقد نیستم کلا ولی چند خط تجربه شخصیمو باهاتون در میون میزارم شاید مفید واقع شد :d

اولین چیزی که آدم رو تو شوک فرو میبره گرافیک هست ، شاید افرادی که نسل قبل تجربه نکردن بازیو از دیدن گرافیک زیاد تعجب نکنن اما افرادی مثل من که نسل قبل رو تجربه کردیم واقعا با دیدن گرافیک متعجب میشیم چون واقعا نسبت به نسل قبل عالی کار شده پیشرفت خیلی خوبی داشته در حدی که برای یه بازی OW مثل GTA معجزس واقعا

مورد بعدی که خیلی پیشرفت خوبی داشته پوشش گیاهی هست ، تنوع گیاه ها خیلی بیشتر شده و گیاه ها همشون به واقعیت خیلی بیشتر نزدیک شدن

ترافیک عالیه حالا از ترافیک آفلاین هم بگذریم ترافیک آنلاین خیلی عالی شده ، نسل قبل پیش میومد که اگه بی ماشین تو خیابون میموندی گاها نه آدمی بود و نه وسیله نقلیه ای آدمیزاد سرویس میشد ولی من یک ساعت آنلاین بازی کردم و بیشترشو صرف چرخیدن تو شهر کردم که اصلا به چنین مشکلی برنخوردم و ترافیک خوبی هم توی بخش آنلاین بود

هندلینگ وسایل نقلیه دستخوش تغییرات مثبتی شده و خیلی روون تر شده نسبت به نسل قبل گرچه نسل قبل هم عالی بود اما الان عالی+ شده :d

یه چیزیش که خیلی لذت بردم ازش ساخت کرکتر آنلاین بود ، وقتی که کرکتر رو انتقال دادم کاستومایز کرکتر رو آورد که امکانات عالی ای داشت یادم نمیاد تو نسل قبل هم بود این امکانات یا نه اما فکر کنم تو نسل جدید اضافه شده چون جزئیات صورت تو نسل قبل زیاد واضح نبود دو تا چشم بود و یه کفِ دست صورت با کمی مو روی سر و صورت :d اما اینجا به کل جزئیات صورت کرکتر پرداخته میشه در کل بخوام این بخشو توضیح بدم خیلی میشه باید خودتون تجربه کنید اما خیلی لذت بردم از امکاناتش

و اما بحث شیرینِ تروفی ، جالبه که من به محض ورود به GTA Online کل تروفی هایی که نسل قبل تو آنلاین گرفته بودمو بهم داد ، فکرشم نمیکردم تروفی ها رو بده بهم البته ندادنش غیر منطقی بود اما بهرحال من از x360 ترنسفر کردم رو PS4 و احتمال اینکه نده کم نبود

زیاد تو خیابونا نگشتم تو استوری برای همین به حیوان جدیدی برخورد نکردم فقط یه جفت گربه دیدم که قبلا ندیده بودم اما ظاهرا تنوع حیوانات هم پیشرفت داشته

اما دو تا عیب بزرگ هم این بین هست که 100% برمیگرده به وضعیت افتضاح اینترنت این مرز و بوم :|
اول اینکه لودینگ های بخش آنلاین خیلی طول میکشه
دوم هم اینکه هاست ها پر نمیشه من یک ساعت آنلاین بازی کردم تو freemode تک و تنها خودم تو هاست بودم در حالی که یکی از انتظارات بزرگ من از تهیه بازی برای نسل جدید شلوغ بودن هاست ها بود که امیدوارم اشتباه کنم و مشکل از سرورهای راک* باشه که حل بشه لااقل

در کل بازی شما رو تو شوک میبره چون واقعا جذاب شده ، جذاب بود اما خیلی جذاب تر شده ، خیلی روون تر شده بازی که این مورد هم واقعا لذتش رو دوچندان میکنه

من کد پول رو نزدم چون ظاهرا پول رو میده به اون کرکتری که روش سوئیچ هستی برای همین یه دو تا مرحله جلو برم مایکل آزاد بشه بعدش کد رو میزنم :d

یه چند تا عکس هم گرفتم ، کیفیت عکسا پایینه متاسفانه کپچر PS4 گند میزنه به کیفیت عکس اما بازم خوبه حتما ببینید ، تو اسپویل میزارم که تاپیک شلوغ نشه :d

آخرین ویرایش:
#فرقی‌نکرده
WzQmr7PB4Uit0kWcGE22zQ_0_0.jpg

SnLFULLwM0aCyla9sopnEg_0_0.jpg

n4M_dYaxaEG882_NK2GLwA_0_0.jpg

4U-MI9Z1Qkq-iorzzhheOQ_0_0.jpg

tndusm6Mp0uR2XMDAL_fFg_0_0.jpg

D_-rd2y63keL1b7qeWPe4Q_0_0.jpg

Qm20ug6UxUajSIgqHSqrtA_0_0.jpg

Y-lSmuVZ3k-I7ueMPABjKA_0_0.jpg
درسته فن عکاسی هم مهم ـه، اما بازی هم باید چنین نورپردازی، کیفیت تکسچر، پوشش گیاهی قوی و.... داشته باشه که بتونیم همچین عکسایی بندازیم.
وگرنه عکس‌های این شکلی چرا از Wolfenstein در نیومده؟!

2 تا سوال
من الان آپدیت کنم بازیرو گرافیکش بالاتر میره؟:-/
کرکتره GTA onlinr رو میتونیم کلا شکل و شمایلشو عوض کنیم؟
گرافیک رو نمیدونم چون من بدون آپدیت بازی نکردم اما کرکتر رو ترنسفر کنید قیافش قابل تغییره من از اون مرحله ترنسفر هم عکس گذاشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or