Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام يه سوْال ، يعني راكستار تمام كسايي رو كه pre order كرده بودن رو اسكل كرد؟؟!!:dيعني الان من سال ديگه بازي رو بخرم نقشه و كد داره مثلا !!؟؟:-/

د ن د دیگه :دی موقتا تعدادی از نسخه ها که به فروش میرسه Pre-Order شده هستن و بعد از این که تموم شدن ، نسخه های بدون کد رو مجبوری بخری :دی

خب الان یه چلنج ازون گرونا رفتم :d
یه ددمچ هم زدیم البت 4 نفری
تو freemode دیگه خوب بود به هاستای 14-15 نفری جوین میشدم اما بازم انتظارم بیشتر از اینه
این چلنج ها هر 24 ساعت یکبار قابل استفادن خیلیم جالبه :d

۱۰ ساعت بازی کردم اصلا خسته نشدم!
راستی یه سوال : من نسخه Pre-Order رو گرفتم. کد پول رو زدم. ولی الان پولا فقط پیش یه نفره. چه جوری انتقالش بدم؟
یه عکس گرفتم که دلا بره کربلا...
03fcdc4b1189d5bcb3fa928f67a8bfc1.jpg

۱۰ ساعت بازی کردم اصلا خسته نشدم!
راستی یه سوال : من نسخه Pre-Order رو گرفتم. کد پول رو زدم. ولی الان پولا فقط پیش یه نفره. چه جوری انتقالش بدم؟
یه عکس گرفتم که دلا بره کربلا...
طبیعیه تازه اگه خوابت نمیومد داشتی هنوزم بازی میکردی :| :d
پولا رو میده فرانکلین منم تست کردم رو مایکل سویچ بودم کد رو زدم ولی داد فرانکلین مهم نیست بازیو تموم کنی خیلی بیشتر از اینا پول دستت میاد بیشتر برا آنلاینش به کار میاد این پول
درضمن ما دلمون کربلاس :d

طبیعیه تازه اگه خوابت نمیومد داشتی هنوزم بازی میکردی :| :d
پولا رو میده فرانکلین منم تست کردم رو مایکل سویچ بودم کد رو زدم ولی داد فرانکلین مهم نیست بازیو تموم کنی خیلی بیشتر از اینا پول دستت میاد بیشتر برا آنلاینش به کار میاد این پول
درضمن ما دلمون کربلاس :d
کی گفته خوابم میاد؟!
۳۰ دقیقه استراحت بعد ادامه میدم!
حالا بحث Online شد به نظرت اول داستانو تموم کنم بعد بیام Online یا موازی با داستان بیام؟

کی گفته خوابم میاد؟!
۳۰ دقیقه استراحت بعد ادامه میدم!
حالا بحث Online شد به نظرت اول داستانو تموم کنم بعد بیام Online یا موازی با داستان بیام؟
LoL :d
چون استوری برات تازگی داره میتونی موازی بازی کنی فکر کن 4 تا کرکتر داری جای 3 تا
الان برای من خیلی سخته استوری رو بازی کردن چون قبلا یه بار تمومش کردم الان برام تازگی نداره در حالی که آنلاین هنوزم لذتبخشه حالا گرفتارم که چجوری بازم تمومش کنم و پلاتش کنم :|

LoL :d
چون استوری برات تازگی داره میتونی موازی بازی کنی فکر کن 4 تا کرکتر داری جای 3 تا
الان برای من خیلی سخته استوری رو بازی کردن چون قبلا یه بار تمومش کردم الان برام تازگی نداره در حالی که آنلاین هنوزم لذتبخشه حالا گرفتارم که چجوری بازم تمومش کنم و پلاتش کنم :|
ولی داستانش عالیه! استارتش که از عالی رد بود.
چنتا سوال دیگه بپرسم.
اعضای Crew همیشه ثابت هستن؟ آخه الان امتحانی رفتم با چند نفر مختلف چنتا ماموریت انجام دادم. بیشتر حال میده یه تیم ثابت باشه.
سوال مهمتر : Crew خوب سراغ نداری بیام؟

ولی داستانش عالیه! استارتش که از عالی رد بود.
چنتا سوال دیگه بپرسم.
اعضای Crew همیشه ثابت هستن؟ آخه الان امتحانی رفتم با چند نفر مختلف چنتا ماموریت انجام دادم. بیشتر حال میده یه تیم ثابت باشه.
سوال مهمتر : Crew خوب سراغ نداری بیام؟
داستانش حرف نداره هرچقدر جلوتر بری قوی تر میشه راک*ـه دیگه چی میشه گفت
اعضای Crew ثابت هستن اما مثلا یک Crew که 1000 عضو داره همیشه 4-5 تاشون با شما نمیفتن تو ی هاست به صورت رندوم عوض میشن اگه پایه ثابت میخواید بهتره فرند جمع کنید و برای لذت بیشتر فرند های پایه ثابت داشته باشید حداقل یک نفر به صورت Nathan Drake یه فرند ثابت داشته باشی تو آنلاین حتی تو Freemod میتونی صد ها ساعت سرگرم شی
Crew زیاده من خودم دوست دارم تو Crew هایی که بچه های اینجا میزنن عضو شم اما هرچقدر اعضای Crew بیشتر باشه شما وقتی نیاز داری کسی رو Invite کنی و هاست میشی راحت تر میشه کارت ، من خودم Hot97 عضو هستم میتونی عضوش شی

سلام دوستان عزیز :d
من چند تا سوال داشتم در رابطه با GTA Online :
اول اینکه من وقتی میرم از مارکت اسلحه بخرم فقط برام Handgun هستش باید به رنک خاصی برسم تا بتونم اسلحه های مختلف بخرم ؟
دوم باید حتما آپارتمان بخرم تا بتونم پارکینگ واسه خودم داشته باشم ؟ جایی نیست بشه ماشین خرید باید حتما بدزدم ؟ وقتی دزدیدم تیونینگ کردم بزارم توی پارکینگ همیشه باقی میمونه دیگه ؟
توی Race ها نمیشه از ماشین های خودم استفاده کنم ؟ چون یه سری ماشین پیش فرض هست که باید انتخاب کرد توی چلنج ها
اگر نکته ی خاصی هم هست واسه منی که سمت GTA نرفتم زیاد تا حالا ممنون میشم توضیح بدین
راستی یه Crew خوب معرفی کنین اکثرا کجایین ؟ :d

اعضای Crew ثابت هستن اما مثلا یک Crew که 1000 عضو داره همیشه 4-5 تاشون با شما نمیفتن تو ی هاست به صورت رندوم عوض میشن اگه پایه ثابت میخواید بهتره فرند جمع کنید و برای لذت بیشتر فرند های پایه ثابت داشته باشید حداقل یک نفر به صورت Nathan Drake یه فرند ثابت داشته باشی تو آنلاین حتی تو Freemod میتونی صد ها ساعت سرگرم شی
Crew زیاده من خودم دوست دارم تو Crew هایی که بچه های اینجا میزنن عضو شم اما هرچقدر اعضای Crew بیشتر باشه شما وقتی نیاز داری کسی رو Invite کنی و هاست میشی راحت تر میشه کارت ، من خودم Hot97 عضو هستم میتونی عضوش شی

Mini3oy.png

آخی، تروفیهات کجا رفتن؟ :(

:d

ممنووون از وقتت.
این برنامه ifruit رو بگیرید. ۱۴۵ مگی هست ولی جالبه. کمه کمش میتونید چنتا حرکت به سگه یاد بدید.

این لعنتیا بازیو رسما ریمیک کردن . کافیه از شهر بزنید بیرون گرافیک بازی 180 درجه با نسل قبلش فرق داره .تنوع گل و گیاه اینقدر زیاده که نگو ... همشونم تحت تاثیر حرکت ما قرار میگیرن . قشنگ هوش از سر آدم میپره . یعنی به قدری اینا طبیعت و پوششای گیاهی و خوب درست کردن که ادم به خودش اجازه میده بگه بهتر ازین تا حالا ساخته نشده . به نظرم گرافیک بازی تو محیطای غیر شهری بهترین چیزیه که توی این نسل دیدم با توجه به وسعت محیط. خدایی دمشون گرم .

سلام دوستان عزیز :d
من چند تا سوال داشتم در رابطه با GTA Online :
اول اینکه من وقتی میرم از مارکت اسلحه بخرم فقط برام Handgun هستش باید به رنک خاصی برسم تا بتونم اسلحه های مختلف بخرم ؟
دوم باید حتما آپارتمان بخرم تا بتونم پارکینگ واسه خودم داشته باشم ؟ جایی نیست بشه ماشین خرید باید حتما بدزدم ؟ وقتی دزدیدم تیونینگ کردم بزارم توی پارکینگ همیشه باقی میمونه دیگه ؟
توی Race ها نمیشه از ماشین های خودم استفاده کنم ؟ چون یه سری ماشین پیش فرض هست که باید انتخاب کرد توی چلنج ها
اگر نکته ی خاصی هم هست واسه منی که سمت GTA نرفتم زیاد تا حالا ممنون میشم توضیح بدین
راستی یه Crew خوب معرفی کنین اکثرا کجایین ؟ :d

باید رنکت بالا بره هرچقدر بالاتر بره موارد بیشتری آنلاک میشه (اصلحه ، لباس ، تیونینگ و ...)
میتونی آپارتمان بخری یا میتونی گاراژ بخری ، ماشین رو میتونی از اینترنت بخری (با گوشی میتونی تو بازی بری تو اینترنت یا وقتی خونه خریدی تو خونه ها و گاراژ ها لپتاپ هست) ، اره همیشه میمونه البته مواردی که میدزدی رو باید تو لوس سانتوس کاستومز که میری بیمه کنی اما اونایی که میخری بیمه شده تحویلت میدن
ماشین داشته باشی و کلاس ریس با کلاس ماشینت یکی باشه و فردی که هاست شده اگه استفاده از ماشین های شخصی رو روشن کرده باشه میتونی ماشین خودتو استفاده کنی
نکته خاص اینکه سعی کن رنکتو بالا ببری کم کم همه چی دستت میاد :d
وطنی Crew زیاد هست ولی اگه شلوغ میخوای hot97

Mini3oy.png

آخی، تروفیهات کجا رفتن؟ :(

مردم آزار :| :d
اکانتم رفته که رفته به درک
:((

ممنووون از وقتت.
این برنامه ifruit رو بگیرید. ۱۴۵ مگی هست ولی جالبه. کمه کمش میتونید چنتا حرکت به سگه یاد بدید.

خواهش
من استفادش نکردم چون بیشتر با آنلاین سر و کله میزدم اما میگیرمش منم به نظر تجربش جالب میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or