Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
تو جنگلا خرس هست نه ؟ :دی
یه چیزی دیدم ولی شاید خطای دید بوده حالا !!
این عکس رو گشتم دیدم ولی حالا هستش ؟؟
GTA-V-Online-animals.jpg

واقعا انتظار نداشتم گرافیک اینقدر پیشرفت کنه! فیزیک هم حتی پیشرفت کرده ! هندلینگ ماشین ها هم همینطور !

واقعا بعضی از شرکت ها باید ریمستر کردنو از راکستار یاد بگیرن:d

درود به همه دوستان
تشکر از همه دوستانی که تبریک گفتند.
کد رو داره نقشه هم داره.چون اکانتم امریکاست رجین ALL گرفتم.
پشت قاب اسپانیولی نوشته ولی زبان بازی کاملا آمریکایی هستش.
گرافیک وااااااااااااااو حرف نداره.
دوتا ایراد داره:
تایید میشه که جاهای شلوغ و پر ترافیک با ماشین گاز میدی افت فریم عجیب پیدا میکنه و رانندگی سخت میشه.
و ایراد دوم نمیشه از پاش بلند شد مگر شارژ دسته تموم بشه.
-------------------------------------------------------------------------
از یه مغازه تو ولیعصر خریدم و پلمپ شده.صاحب مغازه گفت به کسی نگم وگرنه همکاراش میکشنش. ;)
اینم برای دوستانی که با پیغام خصوصی درخواست عکس داده بودند!!
اگر نخرید تا 190 هم پایین میاد.
64546576338555853249.jpg

بچه ها برید بالای کوهی که ترن بهش وصله یه میوه ای رو زمین هست کنار دو تا پرچم قرمز رنگ که از اون تونقشه ۲۷ تا وجود داره او نو بخورید پرنده میشید میتونید پرواز کنید خیلی باحاله حتما برید اگه خواستید ویدیوهاش تو یوتویوب هست به اسم how turn to bird gta v ps4

بچه ها برید بالای کوهی که ترن بهش وصله یه میوه ای رو زمین هست کنار دو تا پرچم قرمز رنگ که از اون تونقشه ۲۷ تا وجود داره او نو بخورید پرنده میشید میتونید پرواز کنید خیلی باحاله حتما برید اگه خواستید ویدیوهاش تو یوتویوب هست به اسم how turn to bird gta v ps4
میتونی لینک دانلود ویدیوش رو بذاری؟

خوب الان مسلماً خیلی دوستان بازی رو انجام دادند. من این بازی رو ps3 بصورت کامل انجام دادم و یک شاهکار به تمام معنا بود الان تردید دارم برای خرید روی ps4 دوستانیکه بازی رو انجام دادند راهنمایی کنند و پیشنهادشون چیه با توجه به شرایطی که گفتم
قطعا از gta v نمیشه گذشت. منم تو نسل قبل یک بار کامل رفتمش و شاهکار بود ولی برنامم برای این نسلش اینه که وقتی همه بازیایی رو ک اومده و خواستم رو گرفتم در اخر وقتی قیمتش خیلی متعادل تر شد بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or