گرافيك بازى به معناى واقعى كلمه عالى شده (بعضى اوقات از تعجب باعث ميشه دهن ادم وا بمونه)خوب الان مسلماً خیلی دوستان بازی رو انجام دادند. من این بازی رو ps3 بصورت کامل انجام دادم و یک شاهکار به تمام معنا بود الان تردید دارم برای خرید روی ps4 دوستانیکه بازی رو انجام دادند راهنمایی کنند و پیشنهادشون چیه با توجه به شرایطی که گفتم
چیزی استفاده شده نیست برای استفاده از کدش باید اکانتت ریجن 1 باشه ، خودت برو امتحان کن...والا مال من ریجن all هستش اون دوستمون هم گفت کد رو یا اشتباه میزنی یا استفاده شدس...اخه 3.4 بار زدم قبول نمیکنه بازی نو چجوری میشه کدش استفاده شه...برا ما که پولی نداد باید خودمون زحمت بکشیم پوله مفتی به ما نیمده![]()
اولش باید 2 یا 3 تا ماموریت رو بری بعدش آزادی...آقا من نميخوام story mode برم. ميخوام آزاد بچرخم. كجا بايد برم؟
گرافيكم اونقدرم عالى نشده ها :دى
به لامار زنگ بزن ببین چی میشه ...دوستان کسی توی online مشکل نداره؟من وقتی کاراکتر رو ساختم ازم خواست که tutorial رو رد کنم یا نه،که من رد کردم،بعد الان هیچ mission نی دریافت نمی کنم،چه کنم؟
من که حاضر نیستم همچین کاری کنمآقا اینقدر سُرکازم نزنید LOL
بازی تازه رسید دستم در حال آپدیت (یه 20 درصدیش رفته) نمیخوام بی آپدیت بازیش کنم :d
کرکتر نسل قبلو اگه اذیت نکنه و بتونم بی دردسر انتقالش بدم خوبه امیدوارم مشکلات آنلاین حل شده باشه
آخر به خاطر GTAV اکانت UK رو بی خیال شدم از صفر اکانت ساختم![]()
![]()
من که حاضر نیستم همچین کاری کنم![]()
راستی تروفیهای بازی رو باید دوباره بگیریم؟من اکانت ukم تروفیاش کم بود وگرنه اینکارو نمیکردم ، بازم خیلی ستمه چون ارزش این تروفیا معنویه انصافاولی دیگه چاره نیست تا بیشتر نشدن باید قیدشو زد چون انصافا us چند سر و گردن بالاتره از uk
:d
راستی تروفیهای بازی رو باید دوباره بگیریم؟![]()
برا من خیلی قدیمی![]()
نمی شه عوض کرد
داداش با gta v ps3 هم این مشکل رو داشتم، الان با 4 هم همینه، شما راهی به ذهنت نمیرسه که کمتر تایم اوت بشم؟؟؟ تو بازیهای دیگه این مشکلو نداشتم!مشکل از سرورهاست رفیق
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk