Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
نخیر دوست عزیز ریجن ALL کدها و DLC هاش رو باید با اکانت ریجن 1 بزنی ...

بعله شما درست میگی :)8-|
ریجن ALL روی تمامی اکانت ها جواب میده . در اصل ریجن ALL = FREE . شما فک میکنی که ریجن 1 همون ALL و ALL همون 1 هست که خب اشتباهه

- - -ویرایش - - -

لپه کلام بخوام بگم میگه its not correct or its not valid بازی رو هم آک خریدم دسته 2 نبوده در ضمن اون پچ 1.06 گیگی رو هم نصب نکردما

کد یا اشتباه وارد میشه یا استفاده شدست . شما دقت کن حروف باید CAP باشه . یعنی حروف رو بزرگ بنویسی .

بعله شما درست میگی :)8-|
ریجن ALL روی تمامی اکانت ها جواب میده . در اصل ریجن ALL = FREE . شما فک میکنی که ریجن 1 همون ALL و ALL همون 1 هست که خب اشتباهه
خدا شفا بده ....
بازی رجین فری هست ولی کدها و DLC هاش قفل ، وقتی در مورد چیزی اطلاعات نداری نیازی نیست اظهار نظر کنی...

اون مال زمانیه که داری یکیو تعقیب میکنی ، دایره رو بزنی ویوو رو لاک میکنه روی سوژه

نه منظورم وقتی هست که سوار ماشین هستی ولی ثابت وایسادی، اگه دایره رو بزنی از نمای بالا و بغل نشون میده که با R میتونی نماها رو تغییر بدی، بیشتر یه حالت سینمایی داره فکر نکنم کار خاصی بشه کرد

خدا شفا بده ....
بازی رجین فری هست ولی کدها و DLC هاش قفل ، وقتی در مورد چیزی اطلاعات نداری نیازی نیست اظهار نظر کنی...
R ALL = R1 R2 R3 R4 R5
R1 = R1
R2 = R2
R3 = R3
R4 = R4
R5 = R5
رجین آل حاوی تمام زبان ها هست و حجمش بیشتر هست . و میتونی از کد ها و دی ال سی هاش درون هر استوری استفاده کنی و خرید کنی .

R ALL = R1 R2 R3 R4 R5
R1 = R1
R2 = R2
R3 = R3
R4 = R4
R5 = R5
رجین آل حاوی تمام زبان ها هست و حجمش بیشتر هست . و میتونی از کد ها و دی ال سی هاش درون هر استوری استفاده کنی و خرید کنی .

مطمئنی ؟ تست کردی شما ؟
یعنی GTA V ریجن all میشه DLC هاشو رو اکانت ریجن 2 استفاده کرد ؟
بعید میدونم ها

بیا دیگه ، خیالتم راحت شد :>

تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه ریجن all فقط رو 1 میشه از DLC هاش استفاده کرد رو 2 و 3 لاک هستش !
مگه خودت بازی ریجن all و اکانت ریجن 2 نداری ؟ خب تست کن ببین پولا رو میده یهت یا نه :d

سلام چه جوری می شه بخش انلتینش ازاد باشه یعنی 29 نفر دیگه باشن بعد همینطوری تو شهر 30 نفر انلاین بچرخن من هر موقع می رم فقط خودم هستم
منم میخوام در این مورد بدونم ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه ریجن all فقط رو 1 میشه از DLC هاش استفاده کرد رو 2 و 3 لاک هستش !
مگه خودت بازی ریجن all و اکانت ریجن 2 نداری ؟ خب تست کن ببین پولا رو میده یهت یا نه :d

والا مال من ریجن all هستش اون دوستمون هم گفت کد رو یا اشتباه میزنی یا استفاده شدس...اخه 3.4 بار زدم قبول نمیکنه بازی نو چجوری میشه کدش استفاده شه...برا ما که پولی نداد باید خودمون زحمت بکشیم پوله مفتی به ما نیمده:)

والا مال من ریجن all هستش اون دوستمون هم گفت کد رو یا اشتباه میزنی یا استفاده شدس...اخه 3.4 بار زدم قبول نمیکنه بازی نو چجوری میشه کدش استفاده شه...برا ما که پولی نداد باید خودمون زحمت بکشیم پوله مفتی به ما نیمده:)
نه عزیز باید اکانت ریجن 1 باشه اگر میشد منم اکانتمو بی خیال نمیشد برم us بسازم برا gta ، اشتباه ما از اول این بوده که us نساختیم خوبه حالا 80-90 تا بیشتر تروفی ندارم رو psn وگرنه رسما شاهرگ میزدم :| جلو ضرر رو هر وقت بگیری (تازس :دی) ما که اکانت uk رو کلا بی خیال شدیم :|

دوستان ريجن all همون ريجن يك هست و روي اكانت هاي ريجن ٢ به هيچ عنوان جواب نميده ، امسال فروشنده ها يادگرفتن و الكي به همه ميگن فرقي نميكنه كنسولت و يا اكانتت چه ريجني باشه اين رو همه جواب ميده.
بنده از روي ناچاري فيفا ريجن ٢ پيدا نكردم ريجن all گرفتم ولي نميتونم يسري پك هارو تو بازي بخرم.
حتي جديداً ريجن ٣ هم كه ميارن ميگن ديسكش ريجن ٢هست، خلاصه مراقب باشيد .

د نه دیگه ، صب میکنم تا فردا بگیری امتحان کنی نتیجه رو به من بگی >:)
من اصلا آدم ریسک پذیری نیستم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or