Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سلام بچه ها من واسه اولین بار میخوام وارد GTA Online بشم کاراکتر میسازم منتها آخر موقع Save کردن میگه اسم انتخاب کن هر اسمی میزنم ارور میده :( مشکلش چیه؟

اقا این ارور تایم اوت اینجام گریبانگیر ما شده!!
اشکال از سرور هست، یا نت ما؟؟
کسی راهی پیدا کرده که بتونه بدون تایم اوت gta onlin بازی کنه؟؟

من 1 سال با سرعت 30kb/s بازی کردم GTA Online رو و مشکل خاصی هم ندیدم. سرعت هم ربطی به پینگ نداره. یکی از دوستام سرعت دانلودش 800kb/s هست ولی پینگش 300. منم سرعتم 30kb/s هست ولی پینگم بین 110 تا 160.

بازی BF4 هم همینطور. نسخه X360 فقط 24 تا بازیکن داشت ولی نسخه PS4 تا 64 نفر رو پشتیبانی میکرد. این رو هم دوستام گفتن حتما لگ و تاخیر زیاد میشه. زیاد نشد که هیچ کمتر هم شد.

فایده سرعت بالا در بازی: اگر سرعت دانلود بالا باشه به Session سریعتر جوین میشید. مراحل رو هم کمی سریعتر لود میکنه ولی در حین بازی سرعت مهم نیست.
من پینگ زیر 200 ـه با 4.2.2.4 سرعتم هم بین 100 تا 200 ـه منهتا بعد 10 مین اکثر کاربرا left میشن من هم 1 سال آنلاین زدم ولی رو سرویس قبلی من سرعتم 400 بود پینگ بالاتر ولی راحتر بود

صبر کن ارزون تر بشه
به نظرت چند روز؟
چون بنا به دلائلي خيلي وقته كه تو آرزوي اين بازي هستم:((
راستي اين جريان نقشه داخل پك بازي چي هستش، دوستان كسي مي دونه داستان چي هست،‌ تو پك بازي چيز خاصي هست،‌ تو يكي از سايتا ديدم راجع به نقشه صحبت مي كردن؟ اين نقشه چيه ديگه؟
نريم بخريم اين مغازه داراي محترم كلاه بذارن سرمون!!

به نظرت چند روز؟
چون بنا به دلائلي خيلي وقته كه تو آرزوي اين بازي هستم:((
راستي اين جريان نقشه داخل پك بازي چي هستش، دوستان كسي مي دونه داستان چي هست،‌ تو پك بازي چيز خاصي هست،‌ تو يكي از سايتا ديدم راجع به نقشه صحبت مي كردن؟ اين نقشه چيه ديگه؟
روز نمی دونم ولی فکر کنم یه ماه :دی
خلاصه زیاد عجله نکن
داخلش نقشست دیگه ؛ RDR یا GTA 4 بازی نکردی؟
نه دیگه بازی رو اگه از اونا میخوای بگیری پلمپ ، نمی تونن از توش بردارن

کلآ اکثر عناوین open world *R دارای نقشست مثه GTAIV/RED DEAD/ MIDNIGHT CLUB
واسه اطمینان پلمپ و همونجا وا کن ببین کامل باشه (البته اگه به شرط دادن)

همین چند دقیقه پیش بصورت تصادفی به آسمون نگاه کردم هلال ماه و چند تا ستاره منظره زیبایی بود تا اومدم گوشی رو در بیارم عکس بگیرم یه تیکه ابر جلو ماه رو گرفت :-o یکم صبر کردم تا ابرـه رد شد! واقعا درود به شرفت راکستار که تا این حد روی جزییات کار کردی ^:)^ :x

یه سوال دوستان: وقتی سوار ماشین هستین دکمه دایره رو که بزنید از نماهای مختلف ماشین رو نشون میده، این دقیقا چه کاربردی داره؟!

دوست عزیز دستگاه و اکانتم ریجن ۱ و بازی ریجن ۳ هست
شما اطمینان دارید ۱۰۰٪ چون بازش نکردم میخوام اگه آنلاین نمیشه رو دستگاه ریجن ۱ عوضش کنم
تا جایی که میدونم ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه، ریجن دستگاه مهم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or