دوست عزیز دستگاه و اکانتم ریجن ۱ و بازی ریجن ۳ هستانگلیسی دیگه...
بله میشه آنلاین بازی کرد
سلام بچه ها من واسه اولین بار میخوام وارد GTA Online بشم کاراکتر میسازم منتها آخر موقع Save کردن میگه اسم انتخاب کن هر اسمی میزنم ارور میده مشکلش چیه؟
مشکل از سرورهاست رفیقاقا این ارور تایم اوت اینجام گریبانگیر ما شده!!
اشکال از سرور هست، یا نت ما؟؟
کسی راهی پیدا کرده که بتونه بدون تایم اوت gta onlin بازی کنه؟؟
من پینگ زیر 200 ـه با 4.2.2.4 سرعتم هم بین 100 تا 200 ـه منهتا بعد 10 مین اکثر کاربرا left میشن من هم 1 سال آنلاین زدم ولی رو سرویس قبلی من سرعتم 400 بود پینگ بالاتر ولی راحتر بودمن 1 سال با سرعت 30kb/s بازی کردم GTA Online رو و مشکل خاصی هم ندیدم. سرعت هم ربطی به پینگ نداره. یکی از دوستام سرعت دانلودش 800kb/s هست ولی پینگش 300. منم سرعتم 30kb/s هست ولی پینگم بین 110 تا 160.
بازی BF4 هم همینطور. نسخه X360 فقط 24 تا بازیکن داشت ولی نسخه PS4 تا 64 نفر رو پشتیبانی میکرد. این رو هم دوستام گفتن حتما لگ و تاخیر زیاد میشه. زیاد نشد که هیچ کمتر هم شد.
فایده سرعت بالا در بازی: اگر سرعت دانلود بالا باشه به Session سریعتر جوین میشید. مراحل رو هم کمی سریعتر لود میکنه ولی در حین بازی سرعت مهم نیست.
بله میشه بازی کرددوست عزیز دستگاه و اکانتم ریجن ۱ و بازی ریجن ۳ هست
شما اطمینان دارید ۱۰۰٪ چون بازش نکردم میخوام اگه آنلاین نمیشه رو دستگاه ریجن ۱ عوضش کنم
صبر کن ارزون تر بشهدوستان
نسخه فيزيكي رو بخرم
يا صبر كنم ارزون تر بشه؟؟؟
به نظرت چند روز؟صبر کن ارزون تر بشه
روز نمی دونم ولی فکر کنم یه ماهبه نظرت چند روز؟
چون بنا به دلائلي خيلي وقته كه تو آرزوي اين بازي هستم
راستي اين جريان نقشه داخل پك بازي چي هستش، دوستان كسي مي دونه داستان چي هست، تو پك بازي چيز خاصي هست، تو يكي از سايتا ديدم راجع به نقشه صحبت مي كردن؟ اين نقشه چيه ديگه؟
نريم بخريم اين مغازه داراي محترم كلاه بذارن سرمون!!
کلآ اکثر عناوین open world *R دارای نقشست مثه GTAIV/RED DEAD/ MIDNIGHT CLUBراستي اين جريان نقشه داخل پك بازي چي هستش، دوستان كسي مي دونه داستان چي هست، تو پك بازي چيز خاصي هست، تو يكي از سايتا ديدم راجع به نقشه صحبت مي كردن؟ اين نقشه چيه ديگه؟
نريم بخريم اين مغازه داراي محترم كلاه بذارن سرمون!!
تا جایی که میدونم ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه، ریجن دستگاه مهم نیستدوست عزیز دستگاه و اکانتم ریجن ۱ و بازی ریجن ۳ هست
شما اطمینان دارید ۱۰۰٪ چون بازش نکردم میخوام اگه آنلاین نمیشه رو دستگاه ریجن ۱ عوضش کنم