Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
همین چند دقیقه پیش بصورت تصادفی به آسمون نگاه کردم هلال ماه و چند تا ستاره منظره زیبایی بود تا اومدم گوشی رو در بیارم عکس بگیرم یه تیکه ابر جلو ماه رو گرفت :-o یکم صبر کردم تا ابرـه رد شد! واقعا درود به شرفت راکستار که تا این حد روی جزییات کار کردی ^:)^ :x

یه سوال دوستان: وقتی سوار ماشین هستین دکمه دایره رو که بزنید از نماهای مختلف ماشین رو نشون میده، این دقیقا چه کاربردی داره؟!

تا جایی که میدونم ریجن اکانت و بازی باید یکی باشه، ریجن دستگاه مهم نیست
اون برای استفاده از کدها و پول و ابن چیزاست ، با همش میشه بازی کرد ...

سلام ببخشید یه سوال داشتم از اونجایی که من کلا آفلاین بازم یه چیزی تو جعبه بازی بود که نوشته این کد رو بزنی 1000000 میگیری که 500000 هزار دلارش آفلاین 500000 دلار آنلاین...حالا سواله من اینه که این کد رو باید کجا وارد کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام ببخشید یه سوال داشتم از اونجایی که من کلا آفلاین بازم یه چیزی تو جعبه بازی بود که نوشته این کد رو بزنی 1000000 میگیری که 500000 هزار دلارش آفلاین 500000 دلار آنلاین...حالا سواله من اینه که این کد رو باید کجا وارد کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

برو توی PS STORE اخرین گزینه ها یه گزینه هست به نام REDEEM CODE . اونجا کد رو بزن و تایید کن . البته ریجن بازی و اکانتت باید یکی باشه

یه سوال دوستان: وقتی سوار ماشین هستین دکمه دایره رو که بزنید از نماهای مختلف ماشین رو نشون میده، این دقیقا چه کاربردی داره؟!

اون مال زمانیه که داری یکیو تعقیب میکنی ، دایره رو بزنی ویوو رو لاک میکنه روی سوژه

برو توی PS STORE اخرین گزینه ها یه گزینه هست به نام REDEEM CODE . اونجا کد رو بزن و تایید کن . البته ریجن بازی و اکانتت باید یکی باشه
بازی والا ریجنش all هست ریجن اکانتم هم آسیا ولی میگه کدت اشتباس یا اعتبار قانونی نداره

ریجن ALL به تمامی ریجن ها میخوره .
دقیقا متن ارور چیه ؟ اگه میگه اعتبار نداره شاید استفاده شده هست .
چون ریجن بازی ALL هست محدودیتی توی ریجن اکانت نیست . پس مشکل چیز دیگست

لپه کلام بخوام بگم میگه its not correct or its not valid بازی رو هم آک خریدم دسته 2 نبوده در ضمن اون پچ 1.06 گیگی رو هم نصب نکردما

ریجن ALL به تمامی ریجن ها میخوره .
دقیقا متن ارور چیه ؟ اگه میگه اعتبار نداره شاید استفاده شده هست .
چون ریجن بازی ALL هست محدودیتی توی ریجن اکانت نیست . پس مشکل چیز دیگست
نخیر دوست عزیز ریجن ALL کدها و DLC هاش رو باید با اکانت ریجن 1 بزنی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or