Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
دوستان من این هفته می خوام این بازی رو تهیه کنم ، یه سوال دارم از بچه هایی که این بازی رو دارن
من منزل مشکل اینترنت دارم و نمی تونم به اینترنت وصل کنم کنسولم رو
آیا می شه به صورت کاملاً آفلاین بازی کرد و یا اینکه نیاز به اینترنت داره و یا نیازمند پچ برای اجرای بازی هستش
ممنون می شم جوابم رو بدید

این روشی که برای پول در آوردن است که فرانکلین میره زیر آب و کیف رو بر می داره و وقتی سوییچ کردیم روی مایکل دوباره سوییچ کنیم روی فرانکلین دوباره پول رو بر می داره هر بار 25000 تا. این روش بن می کنه؟
الان فیلمش رو توی یو*ت*و*ب دیدم.

این روشی که برای پول در آوردن است که فرانکلین میره زیر آب و کیف رو بر می داره و وقتی سوییچ کردیم روی مایکل دوباره سوییچ کنیم روی فرانکلین دوباره پول رو بر می داره هر بار 25000 تا. این روش بن می کنه؟
الان فیلمش رو توی یو*ت*و*ب دیدم.
فک نکنم ×_× سینگل که بن نمیکنن ×_×

بچه ها انلاین این بازی هم مورد داره توش؟:d:">
میتونی به کلاب مربوطه روجع نکنی و پسره خوبی باشی b-)

دوستان من این هفته می خوام این بازی رو تهیه کنم ، یه سوال دارم از بچه هایی که این بازی رو دارن
من منزل مشکل اینترنت دارم و نمی تونم به اینترنت وصل کنم کنسولم رو
آیا می شه به صورت کاملاً آفلاین بازی کرد و یا اینکه نیاز به اینترنت داره و یا نیازمند پچ برای اجرای بازی هستش
ممنون می شم جوابم رو بدید
مشکلی نداره
R* توصیه کرده Day1Patch نصب باشه در هر حال !

fa969587abe7283c09eaecc7f7f235a7.jpg

ec9c736fc824b18617e83e68c80757d0.jpg

:-"

دوستان بیچاره شدم رفت .من یک کاراکتر درست کرده بود.ولی نمی دونم چرا مشکل داشت اصلا هیچی missionn نمی داد.ولی من اون کد داخل جعبه بازی رو زدم و باهاش با این کاراکتر خونه خریدم.ولی امروز یه کاراکتر جدید ساختم که مشکلش حل شد و قبلی رک پاک کردم.متاسفانه خونه به این کاراکتر جدید منتقل نشد .تمام پولم از بین رفت .چیکار کنم دوستان ؟ کمکککککککک!

اقا چندتا روش درست درمون برای پول در اوردن تو بازی رو میشه بگید ؟ تو نسخه ps3 میرفتم از مغازه دزدی میکردم هر صندوقی 100 یا200 دلار میداد ولی الان میرم دزدی فوق فوقش85 دلار تو هر صندق باشه!:|

دوستان بیچاره شدم رفت .من یک کاراکتر درست کرده بود.ولی نمی دونم چرا مشکل داشت اصلا هیچی missionn نمی داد.ولی من اون کد داخل جعبه بازی رو زدم و باهاش با این کاراکتر خونه خریدم.ولی امروز یه کاراکتر جدید ساختم که مشکلش حل شد و قبلی رک پاک کردم.متاسفانه خونه به این کاراکتر جدید منتقل نشد .تمام پولم از بین رفت .چیکار کنم دوستان ؟ کمکککککککک!
فک کنم زمان ترنسفر و ساخت هم گفت که پول فقط یک بار ترنسفر و قابل استفاده میشه و اینطوری نیست که با هر شخصیت 500 تا بیاد . کلا که فک کنم رفت
کلا امکانات شخصیتها قابل ترنسفر نیست
یادت باشه انلاین هنگامه لانچ همیشه مشکل داره ... وایسا پچ بیاد و 1 هفته ای بگذره
بد نیست با R* تماس بگیری شاید راه حلی بود
در مورد پول هم از بین میره. امتحان کن dlc رو دانلود کردی دیگه ؟ یه شخصیت دیگه بساز .... ولی پاک نکن چیزی رو

- - -ویرایش - - -

اقا چندتا روش درست درمون برای پول در اوردن تو بازی رو میشه بگید ؟ تو نسخه ps3 میرفتم از مغازه دزدی میکردم هر صندوقی 100 یا200 دلار میداد ولی الان میرم دزدی فوق فوقش85 دلار تو هر صندق باشه!:|
خرید و فروش سهام از همه بهتره
قسمت مراحل lester assassination راحت میشه کلی پول جور کرد
تا اخره بازی هم پول دار میشی کلا !

فک کنم زمان ترنسفر و ساخت هم گفت که پول فقط یک بار ترنسفر و قابل استفاده میشه و اینطوری نیست که با هر شخصیت 500 تا بیاد . کلا که فک کنم رفت
کلا امکانات شخصیتها قابل ترنسفر نیست
یادت باشه انلاین هنگامه لانچ همیشه مشکل داره ... وایسا پچ بیاد و 1 هفته ای بگذره
بد نیست با R* تماس بگیری شاید راه حلی بود
در مورد پول هم از بین میره. امتحان کن dlc رو دانلود کردی دیگه ؟ یه شخصیت دیگه بساز .... ولی پاک نکن چیزی رو

- - -ویرایش - - -

خرید و فروش سهام از همه بهتره
قسمت مراحل lester assassination راحت میشه کلی پول جور کرد
تا اخره بازی هم پول دار میشی کلا !

راهی نیست بشه از طریق دزدی کلی پول به جیب زد؟:d

خرید فروش سهام رو اصلا بلد نیستم اخه ..:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or