واقعا ؟بعد از پرنده شدن حالا دلفین و کوسه هم میشه شد
How To Play As A Shark In Grand Theft Auto V - YouTube
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
گاو ، گوزن ، خوک ، ببر و سگ هم همینطور ! :dبعد از پرنده شدن حالا دلفین و کوسه هم میشه شد
How To Play As A Shark In Grand Theft Auto V - YouTube
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
فک نکنم ×_× سینگل که بن نمیکنن ×_×این روشی که برای پول در آوردن است که فرانکلین میره زیر آب و کیف رو بر می داره و وقتی سوییچ کردیم روی مایکل دوباره سوییچ کنیم روی فرانکلین دوباره پول رو بر می داره هر بار 25000 تا. این روش بن می کنه؟
الان فیلمش رو توی یو*ت*و*ب دیدم.
میتونی به کلاب مربوطه روجع نکنی و پسره خوبی باشی b-)بچه ها انلاین این بازی هم مورد داره توش؟:d
مشکلی ندارهدوستان من این هفته می خوام این بازی رو تهیه کنم ، یه سوال دارم از بچه هایی که این بازی رو دارن
من منزل مشکل اینترنت دارم و نمی تونم به اینترنت وصل کنم کنسولم رو
آیا می شه به صورت کاملاً آفلاین بازی کرد و یا اینکه نیاز به اینترنت داره و یا نیازمند پچ برای اجرای بازی هستش
ممنون می شم جوابم رو بدید
فک کنم زمان ترنسفر و ساخت هم گفت که پول فقط یک بار ترنسفر و قابل استفاده میشه و اینطوری نیست که با هر شخصیت 500 تا بیاد . کلا که فک کنم رفتدوستان بیچاره شدم رفت .من یک کاراکتر درست کرده بود.ولی نمی دونم چرا مشکل داشت اصلا هیچی missionn نمی داد.ولی من اون کد داخل جعبه بازی رو زدم و باهاش با این کاراکتر خونه خریدم.ولی امروز یه کاراکتر جدید ساختم که مشکلش حل شد و قبلی رک پاک کردم.متاسفانه خونه به این کاراکتر جدید منتقل نشد .تمام پولم از بین رفت .چیکار کنم دوستان ؟ کمکککککککک!
خرید و فروش سهام از همه بهترهاقا چندتا روش درست درمون برای پول در اوردن تو بازی رو میشه بگید ؟ تو نسخه ps3 میرفتم از مغازه دزدی میکردم هر صندوقی 100 یا200 دلار میداد ولی الان میرم دزدی فوق فوقش85 دلار تو هر صندق باشه!
فک کنم زمان ترنسفر و ساخت هم گفت که پول فقط یک بار ترنسفر و قابل استفاده میشه و اینطوری نیست که با هر شخصیت 500 تا بیاد . کلا که فک کنم رفت
کلا امکانات شخصیتها قابل ترنسفر نیست
یادت باشه انلاین هنگامه لانچ همیشه مشکل داره ... وایسا پچ بیاد و 1 هفته ای بگذره
بد نیست با R* تماس بگیری شاید راه حلی بود
در مورد پول هم از بین میره. امتحان کن dlc رو دانلود کردی دیگه ؟ یه شخصیت دیگه بساز .... ولی پاک نکن چیزی رو
- - -ویرایش - - -
خرید و فروش سهام از همه بهتره
قسمت مراحل lester assassination راحت میشه کلی پول جور کرد
تا اخره بازی هم پول دار میشی کلا !
راكستار قراره اين مشكل رو درست كنهدوستان این مشکل آنلاین بازی که برای یک سری service unavailable میده و برای بقیه مشکلی نداره بخاطر چیه؟