فقط ترور فرانکلین کلا آدم نچسبی هستGTA V دوتا مشکل بزرگ روی این نسل داره.یکی اینه که کارکترها نسبت به ارکان دیگه بازی جهش خوبی نداشتن و دومی که البته قابل تغییر هم نبوده و نخواهدم بود شخصیت بی ربط و بی نمک فرانکلینه.یعنی هیچ جوره نتونستم با این شخصیت ارتباط برقرار کنم نه نسل قبل و نه حالا.خز خزهبقیه موارد بازی بی نقصه
باید بری توی سایت راکستار(شیلتر) ، بعد بری سوشال کلاب وارد اکانتت بشی بعد از بخش snapmatic عکسها رو دانلود کنی یه جا دیگه آپلود کنی بزاری اینجا لینکش رو
:-oباید بری توی سایت راکستار(شیلتر) ، بعد بری سوشال کلاب وارد اکانتت بشی بعد از بخش snapmatic عکسها رو دانلود کنی یه جا دیگه آپلود کنی بزاری اینجا لینکش رو
به غیر از زبانهای مختلفی که ریجن 2 داره ، بازیهای ریجن 1 معمولا تو بخش مولتی خشونت بیشتری دارن بخش سینگل فرقی نداره ...فرق رجین 2 با 1 چیه؟
فرق رجین 2 با 1 چیه؟
نه داداش بن چيه من خودم پشتتم مثل شيرخواستم بدونید که هنه حرفامو این sir galahad گفت بزن من شرمنده همگی میدونم بن میشم ولی گفتم راستشو بگم خدا حافظ
تو يه سايتي كه يادم نمياد گذاشته بودن همه گفتن تروربچه ها تا به حال جایی نظر سنجی نداشته که بدونیم از این 3 شخصیت اصلی کدوم طرفدار بیشتری داره!؟
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
بله مكان جديده !!!!!! لوكيشن لطفامن امروز به طور اتفاقی وارد یه معدن عجیب غریب شدم ! تا حالا ندیده بودمش ! فکنم ایستر اگ باشه !
این جسد هم همینطوری افتاده بود ، ولی احتمال میدم کول فلپس باشه !