امیر علی جانمختصاتی که دادی کمی نامفهومه!می تونی با مقیاس کوچکتری مکان رو نشون بدی؟اگر هم که حوصله نداری مشکلی نیست...دستت هم درد نکنه!کسی نرفت ببینه ؟![]()
من دوس دارم برم ببینم ولی این نقشه ای که گذاشتی واضح نیست دقیقا کجاستکسی نرفت ببینه ؟![]()
یک پک معمولی از بازی هست که رای هردو کنسول عرضه شده.که شمال یک مپ از لوس سانتوس، کد 1000000دلاری و بروشر است.به همراه دیسک بازی و آپدیت یک گیگی!براردان میگم برای این gta v پکی چیزی یا لیمیتید ادیشنی امده براش برای 4 منظورم هست اگر امده بگید که کجا داره و لینکی از عکسش بدید ممنون میشم جواب رو به من بگید!!!
یک پک معمولی از بازی هست که برای هردو کنسول عرضه شده.که شمال یک مپ از لوس سانتوس، کد 1000000دلاری و بروشر است.به همراه دیسک بازی و آپدیت یک گیگی!براردان میگم برای این gta v پکی چیزی یا لیمیتید ادیشنی امده براش برای 4 منظورم هست اگر امده بگید که کجا داره و لینکی از عکسش بدید ممنون میشم جواب رو به من بگید!!!
من دوس دارم برم ببینم ولی این نقشه ای که گذاشتی واضح نیست دقیقا کجاست
قضیه این iFruit چیه دیگه؟!
نقشه ای برای اون ایستر اگ تبدیل به حیوانات (نقشه محلهای Peyote) وجود داره؟
.این نسخه شامل تمام DLC ها میشه.کلا کامله!
.
دوستان انلاین بازه و مشکلی توی اتصال نداره؟؟؟؟
حتما باید پلاس باشیم تا بازی کنیم؟؟؟؟؟؟
من این رو رفتم تو PS3 پیدا کردم ، درسته اونجا هم هست منتها فرقش با PS4اینه اون یه در خشک و خالیه هر چی بمب و اینا بندازی هیچ اتفاقی نمی افته . منتها تو نسخه نسل حدید میشه رفت توش .watch?v=Y6DMWKe0Sak
اینم همون ویدیویی که امیرعلی عکساشو گذاشته بود
چیز جدیدی نیست تو نسل قبلم بوده .