Multi Platform Grand Theft Auto V

سازنده
Rockstar
تاریخ انتشار
September 2013
ناشر
Rockstar
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
براردان میگم برای این gta v پکی چیزی یا لیمیتید ادیشنی امده براش برای 4 منظورم هست اگر امده بگید که کجا داره و لینکی از عکسش بدید ممنون میشم جواب رو به من بگید!!!
یک پک معمولی از بازی هست که رای هردو کنسول عرضه شده.که شمال یک مپ از لوس سانتوس، کد 1000000دلاری و بروشر است.به همراه دیسک بازی و آپدیت یک گیگی! :دیاز اسپشال ادیشن یا کالکترز ادیشنی خبری نیست.این نسخه شامل تمام DLC ها میشه.کلا کامله!یه نسخه ی دیگری هم وجود داره که مربوط به باندل PS4 این عنوان میشه. و نسخه ی دیجیتالی که باید پری اوردر بشه.بانس های انحصاری هم داره.

- - -ویرایش - - -

براردان میگم برای این gta v پکی چیزی یا لیمیتید ادیشنی امده براش برای 4 منظورم هست اگر امده بگید که کجا داره و لینکی از عکسش بدید ممنون میشم جواب رو به من بگید!!!
یک پک معمولی از بازی هست که برای هردو کنسول عرضه شده.که شمال یک مپ از لوس سانتوس، کد 1000000دلاری و بروشر است.به همراه دیسک بازی و آپدیت یک گیگی! :دیاز اسپشال ادیشن یا کالکترز ادیشنی خبری نیست.این نسخه شامل تمام DLC ها میشه.کلا کامله!یه نسخه ی دیگری هم وجود داره که مربوط به باندل PS4 این عنوان میشه. و نسخه ی دیجیتالی که باید پری اوردر بشه.بانس های انحصاری هم داره.

بازی نسبت به نسخه نسل قبل پیشرفت خوبی داشته.مخصوصا تراکم nPC ها

فقط دو تا مشکل امروز دیدم :

یکی اینکه افت فرم در بعضی مواقع پیش میاد.مخصوصا مکان های شلوغ.

یکی دیگه هم اینکه گاهی اوقات سایه درخت ها کم رنگ و پر رنگ میشه.گاهی اوقات هم غیب میشه ( خیلی کم )

احتمالا با آپدیت حل بشن این مشکلات

Ifruit رو از توی سایت راک استار بخش دانلود میتونی دانلود کنی و یکی از کارهاش تربیت چاپ ه , باهاش ماشین هاتو تیونینگ هم میشه کرد و اطلاعاتی از بازی gta v و بازی های راک استار داره در کل فکر کنم اگر میخوای با چاپ کار کنی باید با این نرم افزار کار کنی :-)
من دوس دارم برم ببینم ولی این نقشه ای که گذاشتی واضح نیست دقیقا کجاست

قضیه این iFruit چیه دیگه؟!

نقشه ای برای اون ایستر اگ تبدیل به حیوانات (نقشه محلهای Peyote) وجود داره؟

.این نسخه شامل تمام DLC ها میشه.کلا کامله!
.

البته درستش اینه که بگیم شامل تمام پچ ها و آپدیت ها هست، چون هنوز dlc واسش نیومده (مثل gta IV که دوتا dlc داشت، یکی balad of ga* tony یکی هم last and damned که بعدش هر دوتا با عنوان Episodes from Liberty City عرضه شد)

تو نسل قبل بازی کرده بودم ولی از زمانی که داره بازی میکنم هر چی میگذره بیشتر بهم میچسبه :دی
حالا فعلا آنلاینش نرفتم ... اونم یه دنیایی داره واسه خودش
چی ساخته راکستار
کسی تو خریدش شک نکنه چون اینجور بازی خیلی کمه

@ نیما
همون مکانی که میپرسیدی
d9a92f4cc1dc6b6cdd9e39e7e021677e.jpg

watch?v=Y6DMWKe0Sak
اینم همون ویدیویی که امیرعلی عکساشو گذاشته بود
چیز جدیدی نیست تو نسل قبلم بوده .
من این رو رفتم تو PS3 پیدا کردم ، درسته اونجا هم هست منتها فرقش با PS4اینه اون یه در خشک و خالیه هر چی بمب و اینا بندازی هیچ اتفاقی نمی افته . منتها تو نسخه نسل حدید میشه رفت توش .

دوستان من کرکتر 360 ام رو خواستم ترنسفر کنم که حتی پیغام لینک شدن هم داد اما کرکتر خودمو نمیاره و میگه باید کرکتر جدید بسازم الان چیکار کنم کسی راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟ :((
یه سوال دیگه داشتم و اینکه میشه جنسیت کرکتر رو بعد از مدتی عوض کرد ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or