Hello shahramuae,
Thank you for contacting Rockstar Technical Support.
We apologies for any inconvenience. The problem you describe may be related to your connection settings conflicting with other players. You can test your connection through the following option in the XMB:
On PS4: Settings > Network > Test Internet Connection
This will inform you of your NAT type:
Type 1; The most open of NAT types: connected directly to the internet without router.
Type 2; Similar connectivity as Type 1, except connected to the internet via a router.
Type 3; The least open of the NAT types.
If you have a less open NAT type, the problem you describe is most likely caused by a conflict with another player using an incompatible NAT type. Consult your network hardware manual to set up a more open NAT type for your PS4 and you should no longer see this problem. If you have a firewall or network hardware, such as a router, you might need to make a configuration change in order to obtain an open NAT. This configuration change is sometimes called “opening ports” or "port forwarding."
PlayStation®Network and SCEA Game Servers
All games published by SCEA (first-party) and the PlayStation Network may use the following ports for communication with SCEA (first-party) game servers:
TCP Ports: 80, 443, 465, 983, 1935, 3478, 3479, 3480, 5223, and 10070 - 10080
UDP Ports: 3478, 3479, 3658, and 10070
Some players have found the following website useful for configuring ports with a static IP to attain a more open NAT type with many different router models: http://www.portforward.com
Also try:
1. Make sure your router's firmware is upgraded the latest version (very important).
2. Unplug your router for 10 minutes and plug it back in. Some older routers degrade in performance over time until it is rebooted, similar to a PC.
3. Disable any firewall or other network ******ing for the game.
4. Enable or disable uPnP (universal plug and play) on your router or the console settings.
5. If you don't care about security, enable DMZ (de-militarized zone) on your router for your console’s address. This turns off all of your router's firewall features for that specific console.
6. Contact your ISP and ask them what your DNS settings should be. Check the Primary and Secondary DNS settings on your console. For more information, see: PS3***8482; | Internet Connection Settings (advanced settings)
7. If you have a combination modem/router unit or ADSL, try setting the unit to "Bridge Mode" to bypass the router part of the hardware. If this fixes the issue, then you may be able to connect a second router between the combination unit and the console to dial the PPPoE connection.
8. If you use an ADSL connection, see if dialing a PPPoE connection from the console improves the NAT Type. Contact your hardware manufacturer manual or ISP for detailed instructions.
Best regards,
Gary B.
Rockstar Support
شما براي بار اول وارد كه ميشي وارد بخش free roam ميشي كه در شهر ازاد هستي پنير هاي معمولي رو يه نقطه سفيد هستن دوستان يك نقطه سفيد دوري ابي و هم كرو ها يك نقطه دوري رنگ كرو هست شما وارد ميشي به مسابقات race .... Deth match .......survival......و بقيه ميري و رنك اپ ميشي هميندوستان این روم انلاینش چه جوریه!!؟ خیلی قاطی پاتی تر از نسخه ps3 هست!!!
دوستان تو بازی هستن ولی در اصل در مپ نیستن!! هیچکسم هیچکسو پیدا نمیکنه!
یکی از دوستان لطف کنه یک توضیح کامل در مورد رومها بده
واینکه چطور میشه دوستت رو تو روم خودت جوین کرد؟
اگر كسي تونست ترجمه اينو بزاره خيلي ممنوندوستانی که مشکل آنلاین و خطای Rockstar services are unavailable right now رو دارن ، این جواب ایمیل منه که الان اومد
امتحان کنین ببینین درست میشه یا نه
شما براي بار اول وارد كه ميشي وارد بخش free roam ميشي كه در شهر ازاد هستي پنير هاي معمولي رو يه نقطه سفيد هستن دوستان يك نقطه سفيد دوري ابي و هم كرو ها يك نقطه دوري رنگ كرو هست شما وارد ميشي به مسابقات race .... Deth match .......survival......و بقيه ميري و رنك اپ ميشي همين
- - -ویرایش - - -
اگر كسي تونست ترجمه اينو بزاره خيلي ممنون
گفته که مشکل از سرورها نیست و به اتصال اینترنت شما بر میگرده.
میگه باید NAT رو باز کنید و چندتا راه حل دیگه داده که حوصله نوشتنشونو ندارم.
حالا مسئله اینجاست که یه عده از روی چه چیزی آمدن اینجا پیام گذاشتن که: راکستار قراره این مشکل رو حل کنه
یا اینکه بعضیا گفتن اولش اینطوریه بعدا درست میسه!
خود راکستار میگه مشکل از سرورهای ما نیست!
چه قدر حرف غیر مستند در این انجمن رد و بدل میشه!
IP استاتیک خرج داره باید یه پولی به ISP های دزد بدی...چند تا نکته هست الان برای من که جای سواله
رو کنسول من تست اینترنت زده NAT 2 ، که ظاهرا هم همین باید باشه !
اگه مشکل از منه پس چطور راحت به سرور های بتلفیلد وصل میشم و بازی میکنم ( البته یه سری گیم ها رو هم نمیتونم مثل این Battle islands که از استور مجانی دانلود کردم ، اینم هی reconnect میزنه و به سرورش وصل نمیشه )
من از کجا بفهمم IP من static یا dinamic ? یا اگر داینامیکه چجوری استاتیکش کنم ؟!
در مورد اول من با شما هم عقیده هستم. اگه اینترنت شما مشکل داره که باید توی همه بازی ها اینطوری باشه (البته شاید توی این بازی فرقی وجود داشته باشه که من دانشی در موردش ندارم)چند تا نکته هست الان برای من که جای سواله
رو کنسول من تست اینترنت زده NAT 2 ، که ظاهرا هم همین باید باشه !
اگه مشکل از منه پس چطور راحت به سرور های بتلفیلد وصل میشم و بازی میکنم ( البته یه سری گیم ها رو هم نمیتونم مثل این Battle islands که از استور مجانی دانلود کردم ، اینم هی reconnect میزنه و به سرورش وصل نمیشه )
من از کجا بفهمم IP من static یا dinamic ? یا اگر داینامیکه چجوری استاتیکش کنم ؟!
یک پک معمولی از بازی هست که رای هردو کنسول عرضه شده.که شمال یک مپ از لوس سانتوس، کد 1000000دلاری و بروشر است.به همراه دیسک بازی و آپدیت یک گیگی! :biggrin1:از اسپشال ادیشن یا کالکترز ادیشنی خبری نیست.این نسخه شامل تمام DLC ها میشه.کلا کامله!یه نسخه ی دیگری هم وجود داره که مربوط به باندل PS4 این عنوان میشه. و نسخه ی دیجیتالی که باید پری اوردر بشه.بانس های انحصاری هم داره
در مورد اول من با شما هم عقیده هستم. اگه اینترنت شما مشکل داره که باید توی همه بازی ها اینطوری باشه (البته شاید توی این بازی فرقی وجود داشته باشه که من دانشی در موردش ندارم)
در ایران IP ها کلاً داینمیک هستند. اگر IP استاتیک میخواهید با ISPتون تماس بگیرید و درخواست IP داینمیک کنید با پرداخت مبلغی حدود ۵۰۰۰ تومان میتوانید ماهیانه IP استاتیک داشته باشید.
شما یک IP ثابت و شخصی نداری. و با هربار خاموش روشن کردن مودم، IPتون عوض میشه.مرسی ممنون داداش ...
منظورت دو کنسول ps3 با xbox 360 هست یا نه؟
میتونی لینکی از این عکساش به من بدی ؟
این IP استاتیک یعنی چی میتونی توضیح بدی ؟
در مورد اول من با شما هم عقیده هستم. اگه اینترنت شما مشکل داره که باید توی همه بازی ها اینطوری باشه (البته شاید توی این بازی فرقی وجود داشته باشه که من دانشی در موردش ندارم)
در ایران IP ها کلاً داینمیک هستند. اگر IP استاتیک میخواهید با ISPتون تماس بگیرید و درخواست IP داینمیک کنید با پرداخت مبلغی حدود ۵۰۰۰ تومان میتوانید ماهیانه IP استاتیک داشته باشید.
پس دو ماهه که مودمت رو خاموش نکردی یا اینکه خیلی خوش شانس بودی که IPت تغییر نکرده (چون مردم بابت این کار پول میدن)بعید میدونم به این هم مربوط باشه ، پس چطور بقیه بچه ها از ایران join میشن ؟!
الان زنگ زدم isp سوال کردم ، سیستم و چک کرد گفت توو این ۲ ماه گذشته آی پی تون تغیر نکرده ! اگه واقعا تاثیری داری حالا ماهی ۵۰۰۰ تومان چیزی نیست آدم میده
این تغیرات dns و DMZ رو هم من انجام دادم فایده ای نداشت !
Static IP Address for PS4 - PortForward.com
پس دو ماهه که مودمت رو خاموش نکردی یا اینکه خیلی خوش شانس بودی که IPت تغییر نکرده (چون مردم بابت این کار پول میدن)
به نظر من ربطی به IP استاتیک نداره.
شما Port Forwarding رو انجام بده و یک IP مشخص و دستی مثل ۱۹۲.۱۶۸.۱.۴۴ برای کنسول تعریف کن و پورت فورواردینگ و تنظیمات DMZ رو روی اون IP انجام بده ببین مشکل حل میشه یا نه.