Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

فقط بخش انلاین میشه خونه خرید..
گاراز و لباس فروشی و اینا رو میشه خرید!

کاش این قابلیت رو برمیگردوندن سوار کردن گنگ ها و تصرف محله ها با فرانکلین
البته چون بازی 3 شخصیت داره از امکاناتش کم شده اگه یه نفر بود حتما بازی امکانات بیشتری داشت

دوستان من در مرحله 33 هستم ولی هیچ ماموریتی بهم نمی ده لطفا کمک کنید.:((

به خدا قسم يه بار ديگه يكيتون اين سوالو بپرسه حتي به قيمت بن شدن خودم بنش ميكنم
برو يه ماشين بدزد توجه كن بدزد بدزد بدزد نبايد ماشين خودت باشه بايد دزدي باشه
بعد برو يه جاي مناسب پاركش كن از ماشين پياده نشو تو همون ماشين به مايكل يا لستر يا هر كوفتي زنگ بزن و گزينه ي ست گت اوي رو بزن

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

من هم از این باگ خسته شدم رفتم 2 تا بوگاتی برداشتم هرچی میشد خرجشون کردم اونقدر حال میکردم که دلم نمیومد سوارشون بشم گذاشتمشون توی گاراژ بعد از چند مرحله رفتم سراغشون یکیشم نبود
حالا بوگاتی گیر میاد اینکه خرجش کردم زورم گرفت
مسخره
یک چیزی دیگه که نمیفهمم توی بورس است من نمیدونم وقتی بورسی که میخواهم بخرم قرمز هست و افت کرده بهتره یا وقتی سعود کرده اخه توی واقعیت وقتی یکی از سهامها پایین میاد همه میخرند چون ارزونتره و صبر میکنند بره بالا

اسم اون شرکتی که بعد از اون مرحله ای که موتور زرد اون پسر رو پس میدیم روش سرمایه گذاری کنیم سود میده چی بود؟
الان موتورشو پس دادم حالا چه کنم؟
ark animal تو لیست شرکت ها اولین شرکت هست
نمیشه مگه راکستار نگفت میتونید خونه بخرید
اونوقت چه چیزهایی قابل خریدن هست؟
تو نقشه که میرید مشخصه چه چیزهایی رو میشه خرید مثلا سینما زمین گلف تاکسی رانی و.. .بعضی هاش سود هفته گی داره بعضی هاشم باید خودتون زحمت بکشید مثلا بار با هواپیما قاچاقی ببرید و 7 هزارتا برای همین کار میده
در کل بازی پتانسیل بالایی داره راکستار میتونست بجز خرید خونه و... توهمین بخش سینگل خیلی چیزا بزاره مثلا کاری نداشت یک سایت دوست یابی بزاره مثل شماره قبل که این فرانکلین اینقدر خودشو خارو ذلیل نکنه :دی تو بازی همه چی هست از زمین بسکت بال تا پیست اسکی... من با دوچرخه رفتم تو پیست بالای پیست دور 180 میزدم خیلی باحاله .
کومک کنین!!
فلشتون ممکنه خراب شده باشه وقتی بازی رو روی فلش نصب کردی دلیلی نداره مدام از کنسول بکشیدش بیرون و بزنید تو . کنسول که safe remove نداره چندبار این کارو کنید حتی ممکنه فلشتون بسوزه.
من هم از این باگ خسته شدم رفتم 2 تا بوگاتی برداشتم هرچی میشد خرجشون کردم اونقدر حال میکردم که دلم نمیومد سوارشون بشم گذاشتمشون توی گاراژ بعد از چند مرحله رفتم سراغشون یکیشم نبود
حالا بوگاتی گیر میاد اینکه خرجش کردم زورم گرفت
مسخره
یک چیزی دیگه که نمیفهمم توی بورس است من نمیدونم وقتی بورسی که میخواهم بخرم قرمز هست و افت کرده بهتره یا وقتی سعود کرده اخه توی واقعیت وقتی یکی از سهامها پایین میاد همه میخرند چون ارزونتره و صبر میکنند بره بالا
امروز سر منم اومد :دی
اگه بازی رو اپدیت کنی دیگه از تو پارکینگ غیب نیمشه ولی اگه باشون برید ماموریت غیب میشن! :| خیلی خرج کردم جدای پول . وقتی که گذاشتم برای هر کدوم رینگ انتخاب کردم و رنگ بندی ماشین و... و بعد هر کدوم رو ببر تو گاراژ سیو کن دوباره یک ماشین دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or