ایده جالبیه تا الان به ذهنم نرسید همچین کاری کنمیه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش !
داخل اتوبوس ، زن و مرد و پیرمرد و پیرزن و جوون و پیر و ... همه زنده زنده سوختن !
بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن !
داداش برو دکتریه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش !
داخل اتوبوس ، زن و مرد و پیرمرد و پیرزن و جوون و پیر و ... همه زنده زنده سوختن !
بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن !
باید شب تاریک(سره شب نه،وسطای شب مث که)با ماشین بری بالای بلندترین کوهه بازی.دوستان اون سفینه فضاییو بعد 100% کردن بازی چطوری میشه دید؟!
ایده ی خیلی جالب بود ولی من دلم برا اون بیچاره ها سوختیه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش !
باید شب تاریک(سره شب نه،وسطای شب مث که)با ماشین بری بالای بلندترین کوهه بازی.
چندین بار رفتم ولی خبری ازش نیس شما دیدیش؟
میره تو hanger..من بازی رو تموم کردم و یه پول حسابی رسیده بهم و باهش تانک و هلیکوپتر نظامی خریدم ولی نمی دونم کجان و کجا باید برم سوارشون بشم,کسی می تونه راهنماییم کنه و بگه کجا باید دنبالشون بگردم؟
ممنون