Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

یه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش ! :دی

داخل اتوبوس ، زن و مرد و پیرمرد و پیرزن و جوون و پیر و ... همه زنده زنده سوختن ! :دی

بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن ! :دی
ایده جالبیه تا الان به ذهنم نرسید همچین کاری کنم >:)

یه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش ! :دی

داخل اتوبوس ، زن و مرد و پیرمرد و پیرزن و جوون و پیر و ... همه زنده زنده سوختن ! :دی

بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن ! :دی
داداش برو دکتر :|

ایده ی خیلی جالب بود ولی من دلم برا اون بیچاره ها سوخت :( :دی

من بازی رو تموم کردم و یه پول حسابی رسیده بهم و باهش تانک و هلیکوپتر نظامی خریدم ولی نمی دونم کجان و کجا باید برم سوارشون بشم,کسی می تونه راهنماییم کنه و بگه کجا باید دنبالشون بگردم؟
ممنون

من بازی رو تموم کردم و یه پول حسابی رسیده بهم و باهش تانک و هلیکوپتر نظامی خریدم ولی نمی دونم کجان و کجا باید برم سوارشون بشم,کسی می تونه راهنماییم کنه و بگه کجا باید دنبالشون بگردم؟
ممنون
میره تو hanger..
ترور یکی داره ولی برای بقیه باید بخری.
کنار فرودگاست!

1-آقا پیدا کردن همه ی قطعه های سفینه فضایی و نامه ها (به جز برای 100 کردن بازی و گرفتن تروفی و اچیومنت) به چه دردی میخوره ؟ مرحله آنلاک میکنن ؟
2-چه جوری برم توی فرودگاه نظامی بدون این که بیفتن دنبالم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or