Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

بازیو تموم کردم راجبه پایانشه اگه تموم نکردین اسپویلرو اصلا باز نکنید !
آقا یونیون دیپازیتوری ( بزرگترین بانک جهان :دی ) از قسمت شروع ماموریتش من استرس گرفتم :دی اون روش هوشمندانه رو انتخاب کردم که ماشین حمل پول رو میدزدید و خیلی شیک طلا ها رو میدزدید :دی ! اون قسمت ماسل کار ها عالی بودن :دی ! بعد از اتمام اینن مرحله و رسیدن به مرحله پایانی استرسم دوبرابر شد ! خیلی لامصب خفن بود ! نه میخواستم ترِو بمیره نه مایک ! پس گزینه c رو زدم :دی ! گفتم احتمالا چک پوینت نداره و هرکی بمیره دیگه مرده :دی ! پس اصلا چکپوینت لازم نشدم :دی ! زدم دهنه سربازا رو سرویس کردم :دی ! و دونه دونه زباله ها رو از روی زمین محو کردم ! دوین وستن عوضیو عالی کشتیم :دی ! کثافط هی میگه بیا برا من کار کن بهت پول میدم :| ! نمیدونه اینا بزرگترین بانک جهانو زدن :دی خلاصه بگم بسیار عالی بود و دیگه میتونم به ادامه تحصیلم بپردازم :دی

در مورد مرحله اخر و ..... اونایی بازی رو 100 درصد تموم کردن کمک کنن ممنون پول دار باشه بهتر.....
بد بختانه بازی رو تموم کردم ترارو رو کشتم عذاب وجدان دیونممم کرده یک نفر سیو بازی رو بزاره با تراور پول زیاد .. ممنون

آخرین ویرایش:
آقا از اون جیپ ها که تو بعضی مرحله ها ارتشی ا حمله میکردن بهمون !!! کجا میشه پیدا کرد !!!

یه بار سوار شدم ( تو مرحله بودم ) همون اسم جیپ معمولی تو بازی رو نوشت فقط به جای SUV نوشت Offroad

کلا سر و تیپ ماشین فرق داشت :D وحشی تر بود !!! ؟

دوستان من ماموریت آخر 12 میلیون گرفتم چه جوری میشه بیشترش کرد؟
من 20 میلیون گرفتم :دی !
بستگی به انتخابت تو اعضا و یه سری کار دیگه داره ! ( نمیدونم دقیقا چیا بودن ! چون کاملا شانسی 20 تارو گرفتم :دی )
و ماموریت آخرم بستگی به انتخابات داره

آقا از اون جیپ ها که تو بعضی مرحله ها ارتشی ا حمله میکردن بهمون !!! کجا میشه پیدا کرد !!!

یه بار سوار شدم ( تو مرحله بودم ) همون اسم جیپ معمولی تو بازی رو نوشت فقط به جای SUV نوشت Offroad

کلا سر و تیپ ماشین فرق داشت :D وحشی تر بود !!! ؟

میتونی از اینترنت بخری
شاید تو منطقه نظامی هم باشه ولی به دردسرش نمیارزه بخاطرش بری اون تو!

میگم دقیقا شکار حیوانات چطوره ؟ یعنی گوشتشون رو برداره ؟

نه بر نمیداره خود طرف بت اموزش میده. با سوت صداشون میکنی جاشون پیدا میشه و ی تیر میزنی میمیره . مثل red dead نیست .
big one اون قسمتش که تو اسانسور بودیم واقعا جون به لب شدم :دی مخصوصا اون قسمت که
طرف خواست به منیجر غیر مستقیم لومون بده
.دمشون گرم راکستار ترکوند خیلی حال داد

اقا سوئیچ کردم رو ترور دیدم بالای کوه طبق معمول مست کرده منتحی این بار دامن کوتا پاش بود :)) نمیدونم چرا بچمون انقدر دوست داره جاهای بلند مست کنه ی بار پشت بوم ی بار کوه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or