Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

1-آقا پیدا کردن همه ی قطعه های سفینه فضایی و نامه ها (به جز برای 100 کردن بازی و گرفتن تروفی و اچیومنت) به چه دردی میخوره ؟ مرحله آنلاک میکنن ؟
2-چه جوری برم توی فرودگاه نظامی بدون این که بیفتن دنبالم ؟
1-اره هر کدوم یه مرحله ازاد می کنن که کوتاهن!
2-نمیشه!

عيد قربان بر همه ي مسلمانان مبارك باد :bighug::d
18889347533390734702.jpg

پ.ن : گوسفند گير نياوردم .
پ.ن 2 : چاقو هم گير نياوردم با ماشين زيرش گرفتم :)):d

سلام.
اوایل بازی یه کامیون هست که یدک کشه و با اون زنه میریم و یه ماشین رو یدک میکنیم.
میخوام ببینم دیگه این کامیون رو میتونیم گیر بیاریم؟چون یه بار بعد از اون مرحله رفتم سراغش نبود.

سلام.
اوایل بازی یه کامیون هست که یدک کشه و با اون زنه میریم و یه ماشین رو یدک میکنیم.
میخوام ببینم دیگه این کامیون رو میتونیم گیر بیاریم؟چون یه بار بعد از اون مرحله رفتم سراغش نبود.
بعد از تموم کردن تمام مراحل اون زنه می تونی اونجا رو بخری ..!

اون مرحله ای که برادران اونیل میفتیم دنبالشون و فرار میکنن تو جنگل کجان؟؟؟یکیشون که تو روده بقیشون کجان؟؟
fبا یکی از کلید های D-pad میتونید دوربین اسنایپرتون رو روشن کنید تا راحت تر تو تاریکی ببنیدید

با ترور رفتم مایکل رو پیدا کردم بعد با اسنایپ زوم کردم دیدم خودشه چند نفر دیدن فرار کردن بعد یه نقطه قرمز اومد رو نقشه گفتم ولش کن رفتم رو مایکل اومدم پیش ترور از فاصله 2 متری داشتن با هم حرف میزدن که یه دفعه یه سگی شیرجه زد رو ترور سریع تفنگ دراوردم سگرو کشتم دیدم..... ترور ..... مرده=((
79079475115065865563.jpg

27388721461281561365.jpg

و یه چیزی که امروز ناراحتم کرد این بود که توی iv و rdr اینطور نبود
13012229538327767334.jpg

34516299210488547310.jpg

تا حالا دیدین زامبی با موبایل حرف بزنه
76919194763872316179.jpg

نظر شما در باره اون باگ چیه خیلی ناراحتم کرد بازی توی جاهایی پیشرفت کرده یکسری نکات هم فراموش شده و باعث پسرفته 8-|
راستی شما تا حالا چند حیوان در بازی دیدین من که تا حالا 6 تا دیدم سگ شیر گوزن آهو از اون روباه ها و خوک ؟
؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
بچه ها تا حالا 3 4 تا از این ماموریتای لستر که خیلی خفنه رو انجام دادم و هر کدوم چندین ملیون دلار پول داده اخرش و اخر ماموریتاش مینویسه سهم هر کدوم از بازیکنا و خدمه رو ..مثلا تو این مرحله طلا که مینداختیم عقب راه اهن اخر ماموریت نوشت سهم هر کدوم از این 3 تا 3 ملیون دلار بوده ولی نکته عجیب اینه که اصلا و ابدا هیچ پولی به حساب بازیکنا نمیاد! چیکار باید بکنم این پولارو بگیرم؟ هنوز نتونستم ویرون سوار بشم بخاطر اینکه ماموریتارو میریم و هیچ پولی به حسابم نمیاد.

بچه ها تا حالا 3 4 تا از این ماموریتای لستر که خیلی خفنه رو انجام دادم و هر کدوم چندین ملیون دلار پول داده اخرش و اخر ماموریتاش مینویسه سهم هر کدوم از بازیکنا و خدمه رو ..مثلا تو این مرحله طلا که مینداختیم عقب راه اهن اخر ماموریت نوشت سهم هر کدوم از این 3 تا 3 ملیون دلار بوده ولی نکته عجیب اینه که اصلا و ابدا هیچ پولی به حساب بازیکنا نمیاد! چیکار باید بکنم این پولارو بگیرم؟ هنوز نتونستم ویرون سوار بشم بخاطر اینکه ماموریتارو میریم و هیچ پولی به حسابم نمیاد.

خودش بعدا به حسابتون میریزه.

نه تا حالا یه قرونم نیومده به حسابم! میگم اخرای بازی هستم.. فکر کنم 3 4 تا مرحله بیشترم نمونده و بازی داره تموم میشه اینم میخاد صنال پول بده که اونم خودمون زحمتشو کشیدیم، نمیده. شیطونه میگه برم بکشمش.

من هم بالاخره تموم کردم.
حیفم میومد یه ذره یه ذره بازی می کردم:d

چه طوره؟:-/
حالا باید برم سراغ assassinationها و سرمایه گذاری...

بگید اگه بیشتر از 41 میلیون میشه یه سیو قبلش دارم دوباره برم:d

آخرین ویرایش:
عيد قربان بر همه ي مسلمانان مبارك باد :bighug::d
18889347533390734702.jpg

پ.ن : گوسفند گير نياوردم .
پ.ن 2 : چاقو هم گير نياوردم با ماشين زيرش گرفتم :)):d
واقعا این بچه های بازیسنتر تازهگی ها چه نبوغی از خودشون نشون می دن :دی
:wink::wink::wink::wink:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن