XboxLiveVirus
کاربر سایت
از نظر من همشون آشغالن.من که با فلش آهنگ های خودم رو گوش می دم.دوستان راجع به کانال های رادیویی بازی توضیح میدید کدومشون رپه ؟ شما از کدوم خوشتون میاد بهترین کانال کدومه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از نظر من همشون آشغالن.من که با فلش آهنگ های خودم رو گوش می دم.دوستان راجع به کانال های رادیویی بازی توضیح میدید کدومشون رپه ؟ شما از کدوم خوشتون میاد بهترین کانال کدومه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اهل آهنگ های پاپ هستی Non Stop Pop بهترینه به نظرمدوستان راجع به کانال های رادیویی بازی توضیح میدید کدومشون رپه ؟ شما از کدوم خوشتون میاد بهترین کانال کدومه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه واضحتر توضیح بدی!!:dضمنا دوستان یه راهنمایی میخواستم.باید بری وسط دایره بنفشه طرف رو پیدا کنی و بکشی. (وقتی نزدیکش شدی توی Mini Map نشون میده کجاست.)
میشه واضحتر توضیح بدی!!:dضمنا دوستان یه راهنمایی میخواستم.
تو اون مرحله که باید ماشین اتش نشانی رو بدزدی،من این کار رو انجام دادم.حالا ازم میخواد که یه ماشین خوب پیدا کنم و به منطقه Getaway ببرم.خواستم بدونم که این منطقه دقیقا کجاس!!
باید بری چنتا ماشین بدزدی پارکشون کنی بری تو موبایلت بزنی Set as...
ینی اصلا از دستگاه درش نیارم؟؟خب من همین کار رو میکردم بازم پاک میشد.از کجا مطمئن بشم که فلش خرابه؟؟فلشتون ممکنه خراب شده باشه وقتی بازی رو روی فلش نصب کردی دلیلی نداره مدام از کنسول بکشیدش بیرون و بزنید تو . کنسول که safe remove نداره چندبار این کارو کنید حتی ممکنه فلشتون بسوزه.
اینو چجوری باید انجام بدیم ؟ark animal
تو نقشه که میرید مشخصه چه چیزهایی رو میشه خرید مثلا سینما زمین گلف تاکسی رانی و.. .بعضی هاش سود هفته گی داره بعضی هاشم باید خودتون زحمت بکشید مثلا بار با هواپیما قاچاقی ببرید و 7 هزارتا برای همین کار میده
بعد از 25% شدن بازی هیچ ماموریتی بهم نمیده و فقط Side Mission ها بازن. میدونید باید چیکار کنم تا مامورت های اصلی باز شن؟
یه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش !
داخل اتوبوس ، زن و مرد و پیرمرد و پیرزن و جوون و پیر و ... همه زنده زنده سوختن !
بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن !![]()
یه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش !
داخل اتوبوس ، زن و مرد و پیرمرد و پیرزن و جوون و پیر و ... همه زنده زنده سوختن !
بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن !![]()
یا ابوالفضل!!یه اتوبوس تقریبا پر پیدا کردم ، بردم گذاشتمش وسط خیابون ، راه همه رو بستم ، پریدم رو سقفش ،کل گالون بنزین رو خالی کردم ، به آتیش کشیدمش !
بعدش منفجر شد ، یه انفجار خفنی شد ، 3 - 4 تا ماشین دیگه هم منفجر شد و فکر کنم یه چند تا عابر هم ترکش بهشون خرد درجا مردن !