farbodkain
کاربر سایت
آره تو سشوال کلاب هم میزنه که پولت تغیر کرده.اگه آفلاین باشی بازم میشه از ماموریت های لستر سود برد؟؟؟؟
نمیشه مگه راکستار نگفت میتونید خونه بخریدنه..
ققط همون کاراکتر..
نمیشه!
فقط بخش انلاین میشه خونه خرید..نمیشه مگه راکستار نگفت میتونید خونه بخرید
اونوقت چه چیزهایی قابل خریدن هست؟
فقط بخش انلاین میشه خونه خرید..
گاراز و لباس فروشی و اینا رو میشه خرید!
می شه بگی تو مرحله چه اتفاقی میوفته؟دوستان من در مرحله 33 هستم ولی هیچ ماموریتی بهم نمی ده لطفا کمک کنید.![]()
می شه بگی تو مرحله چه اتفاقی میوفته؟
دوستان من در مرحله 33 هستم ولی هیچ ماموریتی بهم نمی ده لطفا کمک کنید.![]()
نمیشه مگه راکستار نگفت میتونید خونه بخرید
باید چندتا ماشین برداری پارکشون کنی بری تو موبایلت و بزی Set as ...آخرین مرحله اصلیم اونیه که با زیر دریایی یک شیء دریایی می دزدم!
جالبه من يه بار رفتم تويه يه خونه اى برا فروش گذاشته بودنش ٣٣هزارتا:dنه..
ققط همون کاراکتر..
نمیشه!
ark animal تو لیست شرکت ها اولین شرکت هستاسم اون شرکتی که بعد از اون مرحله ای که موتور زرد اون پسر رو پس میدیم روش سرمایه گذاری کنیم سود میده چی بود؟
الان موتورشو پس دادم حالا چه کنم؟
تو نقشه که میرید مشخصه چه چیزهایی رو میشه خرید مثلا سینما زمین گلف تاکسی رانی و.. .بعضی هاش سود هفته گی داره بعضی هاشم باید خودتون زحمت بکشید مثلا بار با هواپیما قاچاقی ببرید و 7 هزارتا برای همین کار میدهنمیشه مگه راکستار نگفت میتونید خونه بخرید
فلشتون ممکنه خراب شده باشه وقتی بازی رو روی فلش نصب کردی دلیلی نداره مدام از کنسول بکشیدش بیرون و بزنید تو . کنسول که safe remove نداره چندبار این کارو کنید حتی ممکنه فلشتون بسوزه.کومک کنین!!
امروز سر منم اومدمن هم از این باگ خسته شدم رفتم 2 تا بوگاتی برداشتم هرچی میشد خرجشون کردم اونقدر حال میکردم که دلم نمیومد سوارشون بشم گذاشتمشون توی گاراژ بعد از چند مرحله رفتم سراغشون یکیشم نبود
حالا بوگاتی گیر میاد اینکه خرجش کردم زورم گرفت
مسخره
یک چیزی دیگه که نمیفهمم توی بورس است من نمیدونم وقتی بورسی که میخواهم بخرم قرمز هست و افت کرده بهتره یا وقتی سعود کرده اخه توی واقعیت وقتی یکی از سهامها پایین میاد همه میخرند چون ارزونتره و صبر میکنند بره بالا
خیلی خرج کردم جدای پول . وقتی که گذاشتم برای هر کدوم رینگ انتخاب کردم و رنگ بندی ماشین و... و بعد هر کدوم رو ببر تو گاراژ سیو کن دوباره یک ماشین دیگه...