Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یه مشکلی داشتم من بازی GTA v هست خوب یه چند تا مرحله میرم جلو ولی Auto save نمیشه باز میاد از همون مرحله اول... در صورتی که تو تنظیمات گزینه ی Auto save فعال هست کمک کنید!!!! همون اول بازی هستم
طریقه سیو بازی براساس جدیدترین تاریخ هست، پس باید تاریخ دستگاهتون رو تنظیم کنید تا مشکلی پیش نیاد

دوست عزیز من سیو100 رو دانلود کردم نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم کپی میکنم تو فلش ووو تو هارد سیو چیزی نمیاد کمک کنید!!!!!من میخوام از سیوی 100 که دانلود کردم.... استفاده کنم نمیشه کمک کنید....بچه ها این جریانه افت فریم ور چی هست؟؟؟ کسی میدونه؟؟- - -ویرایش - - -
دوستان من یه مشکله دیگه هم دارم منه که جی تگ کردم جطوری میتون آپدیت های بازی رو دانلود کنم منظورم رو میفهمید یعنی اون موقع که به لایو وصل میشدم .... تا رو بازی کلیک میکردم تو داشبرد میزد آپدیت بازی حالا من که جی تگ دارم چطور میتون آپیدت بازی رو آنلاین بگیرم چون جی تگ دارم نمیتون بیام لایو میخوام آپدیت ویا پچ بازی رو آنلاین بگیرم چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
برای استفاده از سیو، از modio استفاده کن!

برای استفاده از سیو، از modio استفاده کن!
لینکه برنامه آموزشش کو کجا؟؟؟

- - -ویرایش - - -

طریقه سیو بازی براساس جدیدترین تاریخ هست، پس باید تاریخ دستگاهتون رو تنظیم کنید تا مشکلی پیش نیاد

چطوری تنظیم کنم دقیق؟؟؟

چه حالی مده یه ماشین چند صد هزار دلاری میخری

یه شب که اعصاب نداری ، میری وسط یه تقاطع شلوغ ماشین نگه میداری ، در حالی ماشینهای دیگه همه دارن بوق میزنن و قاطی هستن که چرا وایسادی و راه همه رو بستی

میای پایین از ماشین ، میری رو سقف ماشین وایمیسی ، یه 10 لیتری بنزین خالی میکنی روش ! میای اینور و آتیش رو روشن میکنی ! :دی

صدای جیغ و داد ملت بلند میشه و یه سری ها فرار میکنن و ... یدفعه ماشین چند صد هزار دلار کامل آتیش میگیره و منفجر میشه و از بین میره ! :دی:دی

همون موقع ها هم که صدای آژیر ماشین آتش نشانی شنیده میشه که داره میاد :دی

راهتو میگیری پیاده جاده رو ادامه میدی ! :دی

عظمت و دنیای به شدت زیبای بازی رو هیچ کلمه ای نمیتونه توصیف کنه !

چه حلی مده یه ماشین چند صد هزار دلاری میخری

یه شب که اعصاب نداری ، میری وسط یه تقاطع شلوغ ماشین نگه میداری ، در حالی ماشینهای دیگه همه دارن بوق میزنن و قاطی هستن که چرا وایسادی و راه همه رو بستی

میای پایین از ماشین ، میری رو سقف ماشین وایمیسی ، یه 10 لیتری بنزین خالی میکنی روش ! میای اینور و آتیش رو روشن میکنی ! :دی

صدای جیغ و داد ملت بلند میشه و یه سری ها فرار میکنن و ... یدفعه ماشین چند صد هزار دلار کامل آتیش میگیره و منفجر میشه و از بین میره ! :دی:دی

همون موقع ها هم که صدای آژیر ماشین آتش نشانی شنیده میشه که داره میاد :دی

راهتو میگیری پیاده جاده رو ادامه میدی ! :دی

عظمت و دنیای به شدت زیبای بازی رو هیچ کلمه ای نمیتونه توصیف کنه !

مگه بنزینم میشه ریخت؟

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

حدود پنج میلیون برای ترور ماشین خریدم و تیون کردم گذاشتن تو گاراژ :|.
بازی هم اخرین اپدیت هست .
یکیشو ورداشتم باش رفتم ماموریت بعد ماموریت ماشینی در کار نبود! :دی گاراژ و اداره پلیس هم رفتم .. دیگه تا اپدیتی راجب این باگ نیاد دیگه با هیچ ماشینی نمیرم . حیف 5 میلیون میدونید که چقدر تو این بازی پول سخت بدست میاد...

اسم اون شرکتی که بعد از اون مرحله ای که موتور زرد اون پسر رو پس میدیم روش سرمایه گذاری کنیم سود میده چی بود؟
الان موتورشو پس دادم حالا چه کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or