Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

- - -ویرایش - - -

من رو فلش 8 هرکاری کردم ریخته نشد شما رو نمی دونم چطور ریختی؟ فلش ها سرعت بالا باید باشند شاید رو این فلش که ریختی با سرعت کم براگزاری میکنه یه فلش دیگه پیدا کن به نتیجه میده یا نه.[/QUOTE]

باید از بازی ایمیج بگیری بعد یه پارت رو روی خود کنسول بریزی سه تا دیگه که حجمش 6 گیگه رو روی فلش 8
آره باید یه فلش دیگه امتحان کنم

یه صحنه خیلی جالب که پیش اومد برام رفته بودم تو جنگلها داشتم میگشتم با فرانکلین پیاده شدم از ماشین یه چند قدمی رفتم دیدم یه نقطه قرمزی با فاصله رو مپ ظاهر شد گفتم ولش اگه تیر اندازی کرد میرم سراغش یک دفعه دیدم با سرعت نور نقطه قرمزه به طرفم اومد چه ترسی کردم أدم نبود که پلنگ بود با یه گاز کارا تموم کرد :dحالا این دفعه میخوام سگما ببرم ببینم چه اتفاقی میوفته:d

بین شخصیت ها سوییچ کن یا برو بخواب!

به سوالایی که تو سایتش بود جواب دادم یه علامت "؟" اومد تو نقشه...

رفتم به محلش یه وانت قرمز پارک بود چند نفر ریختن سرم کتکم زدن لختم کردن تو بیابون ولم کردن - بعدش یه میل اومد گفت برو تو سایتمون 500$ دونیت کن! الانم چیزی تو نقشه نیست - همینه؟

به سوالایی که تو سایتش بود جواب دادم یه علامت "؟" اومد تو نقشه...

رفتم به محلش یه وانت قرمز پارک بود چند نفر ریختن سرم کتکم زدن لختم کردن تو بیابون ولم کردن - همینه؟
نه ادامه داره!
-------
سوال در مورد تعداد Bounty hunt ها!
تعدادشون فقط 4تاست؟ چون اون زنه گفت میخوام بازنشست بشم و ...

دوستان من یه مشکل تو بازی دیدم خیلی آزارم میده اونم پلیسان هوش مصنوعیشون بعضی جا ها بالا رفته بعضی جا ها پایین
میبینی یه ماشین میدزدی تا پیدات میکنن 2 ستاره میشی با شات گان میوفتن به جونت البته بخش اکشنش خیلی هوش خوبی دارن ولی...... یا میبینی از کنار یه پلیس رد میشی نگاهش میکنی مثل این لاتا میگه برو اونور اگه نری با تفنگ میوفته دنبالت کاش این 1 ستاره بودن مدتش طولانی تر بود تو دنیای واقعی پلیس همیشه تلاش میکنه طرف رو نکشه اما اینجا تا یه کار کوچیک میکنی هزار تا ماشین با امکانات میریزن سرت کیا موافقن

دوستان من یه مشکل تو بازی دیدم خیلی آزارم میده اونم پلیسان هوش مصنوعیشون بعضی جا ها بالا رفته بعضی جا ها پایین
میبینی یه ماشین میدزدی تا پیدات میکنن 2 ستاره میشی با شات گان میوفتن به جونت البته بخش اکشنش خیلی هوش خوبی دارن ولی...... یا میبینی از کنار یه پلیس رد میشی نگاهش میکنی مثل این لاتا میگه برو اونور اگه نری با تفنگ میوفته دنبالت کاش این 1 ستاره بودن مدتش طولانی تر بود تو دنیای واقعی پلیس همیشه تلاش میکنه طرف رو نکشه اما اینجا تا یه کار کوچیک میکنی هزار تا ماشین با امکانات میریزن سرت کیا موافقن
هوش مصنوعيش كجا بالاس؟يه بار داشتم از اين كرف اوتوبان ميرفتم،پليس از اوتوبانه روبرم داشت ميومد بينمونم گاردريل بود،رسيد كناره من خودشو كوبند تو گارد ريل:))

هوش مصنوعيش كجا بالاس؟يه بار داشتم از اين كرف اوتوبان ميرفتم،پليس از اوتوبانه روبرم داشت ميومد بينمونم گاردريل بود،رسيد كناره من خودشو كوبند تو گارد ريل:))
اینی ک میگی مشکل از هوش مصنوعیش نیست،پلیسه دستش قهوه بوده،وقتی تو رو دیده هول کرده قهوه ریخته رو پاش کنترل ماشین رو از دست داده......
+
دوستان یه جا بالای کوه چند تا خونه هست که دورش دیوار چوبی کشیدن،وقتی بریم اونجا همه میریزن سرت با تفنگ حمله میکنن.
نکته جالب اینجاست بعضی از اون آدم ها لختن :| دم و دستگاهشون هم معلومه :|
قضیه چیه؟!

دوستان یه راهنمایی درست درمورد مرحله kifflom بزارید اینی که گفته بودید درست نبود :|
به هرحال الان یه میل اومده برام که توش عکس چندتا ماشینه! اینارو از کجا باید پیدا کرد؟

اینی ک میگی مشکل از هوش مصنوعیش نیست،پلیسه دستش قهوه بوده،وقتی تو رو دیده هول کرده قهوه ریخته رو پاش کنترل ماشین رو از دست داده......
+
دوستان یه جا بالای کوه چند تا خونه هست که دورش دیوار چوبی کشیدن،وقتی بریم اونجا همه میریزن سرت با تفنگ حمله میکنن.
قضیه چیه؟!
Wtf?? قهوه رو جدى نگفتى:d

سللم خسته نباشید
آقا برای انجام

1. تمامی Data بازی GTA 5 را حذف کنید.
2. system cache را 3 بار پشت سر هم، پاک کنید.
3. تمامی دیتای Marketplace را از بین آیتم های سیستم ذخیره سازی (Storage System) پاک کنید.
4. به مدت 3 دقیقه کنسول را از برق خارج کنید.
5. دیسک اول را نصب کنید.
6. دیسک 2 را قرار ندهید و کنسول را خاموش کنید.
7. Restart کنید. (کنسول را روشن کنید).
8. دیسک 2 را نصب کنید.
9. بازی را اجرا کنید.
گزینه 2و3 چجوری انجام میشه؟ممنون میشم کمک کنید

قضیه چیه؟!

اونجا مجمع فرقه همجنس بازان Los Santos و Blaine County هست:d یحتمل با دولت هم مشکل دارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or