Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

داداش راهش همینه که گفتن
برو چن جا امتحان کن فقط یه جا نرو.منم بار اول رفتم یه جایی خلوت خودم فک میکردم درست اومدم ولی بازم قبول نکرد رفتم چند جای دیگه درست شد

مرسی داداش بلاخره
یه ماشین درست و حسابی پیدا کردم و رفتم پیش گاراژی که خریدم ولی نرفتم تو از بغل پارک کردم زنگ زدم به فرانکلین و ترور(کنفرانس)همونجا مرحله تموم شد و...(ادامه مرحله ترور بود که باید 3 لباس یه ماشین آشغالی 3 ماسک و یه ماشین تراک گیر میاوردیم!!)
قبلا فک میکردم باگ هست ولی الان فهمیدم خودم بلد نبودم ردش کنم!!
yahoo_4.gif

درخواست راهنمایی در یکی از ماموریت های جانبی ترور
تو اون ماموریت که مامان ترور:d ازش میخواد یه ون با لوگوی خاصی پیدا کنه،چیکار باید کرد!؟

چرا مرحله kifflom برام نمیاد رو نقشه :|
حتی اون یارو که تو خیابون داره تبلیغشو میکنه هم دیدم - 5000تا هم تو سایتش دونیت کردم 2روز هم تو خیابون گشتم ولی اثری ازش نیست !!

درخواست راهنمایی در یکی از ماموریت های جانبی ترور
تو اون ماموریت که مامان ترور:d ازش میخواد یه ون با لوگوی خاصی پیدا کنه،چیکار باید کرد!؟
صفحات قبل رو بخونید به جواب میرسید! این چندمین باره که به این سوال جواب داده میشه...!
راحتترین راه اینه که خود کشی کنید! جلوی همه ـی بیمارستان ها یدونه هست! یه ون سفید با نوشته ابی کنارش.

دوستان یه سوالی برام پیش اومده اون گروهی که ترور باهاش درگیر بود همون د لاست خودمونه؟
این برنامه مانوال به چه دردی میخوره؟؟
اینم عکس جاهایی که میتونید ازشون ماشینتونو که دیگه گم شده رو پس بگیرید
دوستان تو عکس سمت چپی یه سر کانگورو یا آهو هست که محل شکاره
76570012180559627203.jpg

آخرین ویرایش:
درود :d
پایان خوب بازی رو دیدم . الآن از Reply Mission انتخاب میکنم که برم پایان های دیگه رو ببینم مرحله رو از جایی واسم شروع میکنه که فرانکلین انتخاب سومشو کرده/:) ... راهی نداره بدون شروع کردن دوباره بازی بتونم پایان های دیگشو ببینم؟؟

من یه مشکل اساسی دارم
نمی تونم رادیو رو عوض کنم فقط یه بار شد بعد که دفعه رفتم تو بازی دیگه عوض نمی شد
من هر 2 تا دیسک رو نصب کردم و دسته سالم هست
کسی می دونه مشکل چیه ؟؟؟؟؟

درود :d
پایان خوب بازی رو دیدم . الآن از Reply Mission انتخاب میکنم که برم پایان های دیگه رو ببینم مرحله رو از جایی واسم شروع میکنه که فرانکلین انتخاب سومشو کرده/:) ... راهی نداره بدون شروع کردن دوباره بازی بتونم پایان های دیگشو ببینم؟؟

برو تو همون Replay Mission بالایThe Third Way دو تا ماموریت دیگه هم هست که یکیش برای کشتن ترور و یکی دیگش هم برای مایکل ـه !!

چرا مرحله kifflom برام نمیاد رو نقشه :|
حتی اون یارو که تو خیابون داره تبلیغشو میکنه هم دیدم - 5000تا هم تو سایتش دونیت کردم 2روز هم تو خیابون گشتم ولی اثری ازش نیست !!
بین شخصیت ها سوییچ کن یا برو بخواب!

سلام
آقا برای شما هم کیفیت سایه ها معمولیه یا فقط من اینجوریم؟

من یه کم موقع رانندگی با سرغت بالا افت فریم دارم خیلی کم!!

برا همه اینجوریه یا برای من مشکل داره؟

فک کنم زیادی از گرافیک بازی انتظار داشتم!!!

سلام آقا برای شما هم کیفیت سایه ها معمولیه یا فقط من اینجوریم؟ من یه کم موقع رانندگی با سرغت بالا افت فریم دارم خیلی کم!! برا همه اینجوریه یا برای من مشکل داره؟ فک کنم زیادی از گرافیک بازی انتظار داشتم!!!
گرافیکش که واقعاً عالیه بنده روی دوتا فلش نصب کردم مشکلی نمی بینم شاید مشکل شما به خاطر سرعت خوندن اطلاعات از دیسک یا حافظه باشه

گرافیکش که واقعاً عالیه بنده روی دوتا فلش نصب کردم مشکلی نمی بینم شاید مشکل شما به خاطر سرعت خوندن اطلاعات از دیسک یا حافظه باشه
نمی دونم من روی یه فلش 8 و خود کنسول ریختم.سایه های یکم تیکه تیکه هست البته خیلی کم
دوتا فلش باید عین هم باشه؟

من یه مشکل اساسی دارم نمی تونم رادیو رو عوض کنم فقط یه بار شد بعد که دفعه رفتم تو بازی دیگه عوض نمی شد من هر 2 تا دیسک رو نصب کردم و دسته سالم هست کسی می دونه مشکل چیه ؟؟؟؟؟
ببین شما از روش اجرای اهنگ بازی رو اجرا می کنی؟ اگه اینطوره وقتی وارد بازی شدی آهنگ رو حتما استپ کن - - -ویرایش - - -
نمی دونم من روی یه فلش 8 و خود کنسول ریختم.سایه های یکم تیکه تیکه هست البته خیلی کم دوتا فلش باید عین هم باشه؟
من رو فلش 8 هرکاری کردم ریخته نشد شما رو نمی دونم چطور ریختی؟ فلش ها سرعت بالا باید باشند شاید رو این فلش که ریختی با سرعت کم براگزاری میکنه یه فلش دیگه پیدا کن ببین نتیجه میده یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or