Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اونجا مجمع فرقه همجنس بازان Los Santos و Blaine County هست:d یحتمل با دولت هم مشکل دارن:d
من یه تحقیقی کردم مثل اینکه اونا cannibal یا همون آدم خوار هستن :| یه کوئست هم دارن..........
مکانشون :

ینی واقعا کسی جوابی برا سوال من نداره؟ :|
هر سهامی که بخری خب اگه مغازه یا کلا چیزای حریف رو نابود کنی سود توپی میکنی :d
کسی لیست کامل این سهامارو با اسم و حریفشون و داره؟ بگه مثلا حریف ه سهام کیه چه کالایی داره؟

لطفا بگین که چطوری با چتر نجات بپرم؟
من یه چتر گرفتم ولی نمیدونم با چه دکمه ای هست؟
با موتور میشه این کار رو کرد؟

بهترین کار اینه
برو به ایستگاه دوم تله کابین که بالای کوهه و چترو بردار
بعد بیا پایین برو تو رو یکی از باندهای پرواز
بعد کد هواپیمارو بزن
B Right LB LT Left RB LB LB Left Left A Y

با هواپیما برو بالا و Y رو بزن بعد هر موقع خواستی چترت باز شه
Aرو میزنی و لذت میبری
:d

- - -ویرایش - - -

هر سهامی که بخری خب اگه مغازه یا کلا چیزای حریف رو نابود کنی سود توپی میکنی :d
کسی لیست کامل این سهامارو با اسم و حریفشون و داره؟ بگه مثلا حریف ه سهام کیه چه کالایی داره؟

منم دقیقا دنبال همون لیستم
:|

اسامی شرکت - رقیب
  • CoolBeans - BeanMachine
  • Burgershot - Up-An-Atom
  • Clucking Bell - TacoBomb
  • FlyUS - AirEmu
  • GoPostal - PostOP
  • Bilkington - DollarPills
  • Pisswasser - Logger
  • MazeBank - BankOfLiberty
  • Redwood - Debonaire
  • Slaughter, Slaughter & Slaughter - Bullhead
  • RadioLosSantos - WorldwideFM
  • eCola - Raine

تمامی رازهایی که ممکن هست در بازی وجود داشته باشد:

۱)شهر گمشده آتلانتیس:

در یکی از تریلرهای منتشر شده قبل از بازی . یکی از شخصیت های بازی در حال غواصی در میان جایی که به نظر خرابه های لوازم و ماشین آلات کهنه بود مشاهده میشد. بعد از عرضه ویدیو خیلی از طرفداران اعلام کردن که این ها مربوط به یک شهر غرق شده هست.

بعد ها مشخص شد که این خرابه ها وافعا بقایای یک اسکله غرق شده هستن که احتمالا به ماموریتی از بازی مربوط میشوند و راکستار هم هرگز در یک ویدیو همچنین نکته مخفی رو به راحتی فاش نمیکرده. اما به نظر میرسد که این ها واقعا بقایای یک شهر غرق شده هستن. به هرحال این مورد به عهده خود بازیکنان گذاشته شده که بتوانند این مکان رو کشف کنند.

۲) بیگانه ها:

GTA V

وقتی مایکل به سراغ فردی میرود که در زمینه قانونی کردن مواد مخدر کار میکند. از او یک نمونه میگیرد و وقتی استفاده میکند چشمانش تار میشود و شروع به حمله به بیگانه هایی میکند که به طرف او میایند.

اما بیگانه ها میتونن وجود داشته باشند. چون هیکل و تکسچرهاشون تو بازی وجود داره دیگه.
یکی از اچیومنت های بازی هم مربوط به جمع آوری تمام تکه های یک سفینه در بازی میشود.

همچنین در اولین مرحله بازی در جریان تعقیبو گریز با ماشین جایی که خط قطار جاده را قطع میکند به راست بپیچید و به طرف رودخانه یخ زده پایین بروید. در زیر پل جسد یخ زده یک بیگانه را مشاهده میکنید.

GTA_V_Alien.png

Mount Chiliad Mystery

این راز درباره نقاشی عجیبی هست که درMount Chiliad وجود دارد. اولین نقشه در ساختمان ماشین برقی در summit وجود داره. نقشه کوهستان رو نشون میده اما خط ها و جعبه های بزرگی در زیر کوه نیز نشون داده میشه. پس ممکنه که پایگاه نظامی مخفی در زیر کوه وجود داشته باشه. نقاشی دیگری نیز در پشت این وجود داره که روش نوشته شده "وقتی داستانت تموم شد برگرد" بعد از ۱۰۰٪ کردن بازی و برگشتن به همین محل در شرایط خاص شما شاهد یک Ufo خواهید بود.

البته نقاشی موجود میتوناد شبیه یک مورد دیگر یعنی چشم جهان بین نیز باشد.

All_seeing_eye_USD_bigger.jpg

Bigfoot

با توجه به این که در سری جدید این عنوان دوباره شاهد برگشتن محیط های جنگلی بودیم راز وجود پاگنده نیز در بازی قوت گرفت و البته اثبات شد.

در یک ویدیو از بازی آرم پلیس محلی رو روی یک ماشین پلیس مشاهده میکنیم که با کمی دقت متوجه وجود آرمی شبیه به پاگنده خواهیم شد.

GTAV_Bigfoot_Baloon.jpg

روحJolene Cranley-Evans

درMount Gordo سنگی قرار دارد که روی آن با چیزی شبیه به خون نوشته شده"JOCK". بین ساعت ۲۳:۰۰ تا ۰:۰۰ بازیکن با رفتن به این محل میتواند شاهد یک روح باشد. البته این روح هیچ واکنشی نشان نمیدهد و اگهر هم بازیکن زیاد نزدیک بشود غیب مشود.

گفته میشود که این روحJolene Cranley-Evans زن مرحوم Jock Cranley بدلکار معروف سریال های تلویزیونی دهه ۸۰ هست.قبل از معروف شدن آن ها درBlaine County زندگی میکردند. در دهه ۷۰ اون تصمیم گرفت که به لوس سانتوس نقل مکان کنند اما همسر او مخالف بود تا این که در یک سفر بهMount Gordo او همسر خود را از بالا به پایین پرتاب کرد که باعث مرگ همسرش شد. او به زندان منتقل شد اما بعد از مدتی از زندان آزاد شد.

Proof-The_Mount_Gordon_Murder-GTAV.png

مورد عجیب نقشه

کسانی که نسخه ویژه این بازی رو خریدند نقشه ای دریافت کردند که اگر اونو زیر نور ماورا بنفش بگیریم به همچین نوشته ای برمیخوریم:

screenshot_36941_thumb_wide620.jpg

Great Ocean Highway
Through North Chumask
0.5 miles past Raton Canyon
<- When guard rail ends
Follow the dirt road
Down to the Docks
Bring $500,000 CASH

البته این همش نیست بازم هست. دوباره اضافه میکنم کسی هم میدونه اضافه کنه
:d

سلام
من بازی رو به صورت چند پارتی روی فلش 8 و خود کنسول ریختم.ولی احساس میکنم تکسچر ها خوب لود نمیشن یعنی تصویر یکم شطرنجیه و افت فریم کمی هم داره.اگه دی وی دی 1 درست نصب نشده باشه اصلا وارد بازی میشه؟ ممکنه مشکل از فلش باشه؟
اینم عکسش
ffkc.jpg

دو تا یوفو دیگه هم هست که به این ترتیبه:

۱) هلیکوپتر بردارید و برید بهFort Zancudo تا جایی که میتونید ارتفاع بگیرید. یک یوفو اینجاست.خیلی پیشرفته هم هست. نویز و سروصدا ایجاد میکنه و همچنین اگه نزدیکش بشید شما رو میکشه. پنهان هم هست باید یه خورده بهش نزدیک بشید تا بتونید ببینیدش:d

۲) این یکی در hippy camp درsandy shores هست. باید با هلیکوپتر به بالاترین نقطه برید تا بتونید ببینیدش. این هم شبیه همون یوفو تو کوهستان هست که بعد از تمام شدن بازی باز میشه:d

اسامی شرکت - رقیب
  • CoolBeans - BeanMachine
  • Burgershot - Up-An-Atom
  • Clucking Bell - TacoBomb
  • FlyUS - AirEmu
  • GoPostal - PostOP
  • Bilkington - DollarPills
  • Pisswasser - Logger
  • MazeBank - BankOfLiberty
  • Redwood - Debonaire
  • Slaughter, Slaughter & Slaughter - Bullhead
  • RadioLosSantos - WorldwideFM
  • eCola - Raine

خب اینا به چه دردی میخوره ؟
چحوری سرمایه گذاری کنیم بر اساس این لیست ؟

شما سهام یه شرکتو میخری و شروع میکنی به تخریب هر چیزی که به شرکت رقیب مربوطه
اینجوری سهام شرکت رقیب سقوط میکنه و به طبع سهام شما نجومی میره بالاb-)

- - -ویرایش - - -

داداش چجوری چند پارت نصب کردی
من یه فلش 8 دارم با اسلیم 4 گیگ

http://forum.bazicenter.com/thread61529/page101/

پست 1509

داداش چجوری چند پارت نصب کردی
من یه فلش 8 دارم با اسلیم 4 گیگ
اول از بازی ایمیج میگیری بعد با نرافزار xbox image browser اکسترکت میکنی
بعد با horizon اون پارتی که حجمش 1.6 گیگه رو روی فلش میریزی و به حافظه کنسول انتقال میدی.بهد هم اون 3 پارت دیگه رو روی فلش میریزی و دیسک دومو اجرا میکنی

شما باید به رادیو و روزنامه و حرف هایی که بهت زده میشه توجه کنی برای سرمایه گذاری.راه دیگری که وجود داره این است که مثلا شما توی شرکت X سرمایه گذاری می کنید می رید سراغ شرکت رقیب و ماشین ها و کارمنداش خلاصه چیزهایی که مربوط به این شرکت میشه را می زنی می ترکونی در این حالت سهام شرکت X میره بالا.
Weazel News اطلاعات خیلی خوبی بهت در مورد شرکت ها می ده باید گوش بدی و تصمیم بگیری.در بعضی موارد هم Random Event ها ،اشخاص صریحا بهت می گن روی چی سرمایه گذاری کنید.
از همه مهمتر
Assassination Mission ها است که خوده Lester بهت صریحا اشاره می کنه که بهتره کجا سرمایه گذاری کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or