Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان به تصویر زیر دقت کنید
بازی 71 درصد شده تو دایره انتخاب شخصیت همه شخصیتا ماموریت دارن مایکل 3 تا ، ترور 4 تا و فرانکلین 6 تا اما وقتی بین شخصیت ها سوئیچ میکنم هیچ مامویت اصلی تو نقشه نیست و پیام رو میده :

این مربوط میشه به همون مرحله دزدی بزرگ و طبق روشی که شما انتخاب کردی 3 تا ماشین guantlet احتیاج داری .
اگه بهترین هکر رو انتخاب کرده باشی که مشخصه نکردی روی نقشه مشخص کرده وگرنه تو ایمیلت رو که نگاه کنی چند تا عکس از محلش گذاشته که یکم پیدا کردنش سخته .
راه ساده تر اینه که از اینترنت 3 تا دونه از این ماشین بخری .
بعدش ماشین رو که سوار میشی اول آپگریدشون میکنی و بعدش بهت میگه کجا ببریشون .

ممنون عزیز اتفاقا اون دختره رو انتخاب کردم که فکر کنم بهترین هکره الان میرم تنبیهش میکنم :D
برم یه سرقت بزرگ بکنم بیام
خب الان من اگه بخوابم شركت رقيب رو تخريب كنم چطوريه ؟ از كجا پيدا كنم منافع شون رو تو شهر ؟!

شما باید در شهر بگردی معمولا ماشین های حمل بار شرکت ها در اوتابان ها و مناطق صنعتی تردد می کنند در صبح و عصر بنابراین باید بگردید.
درمورد HQ ها هم باز باید در شهر بچرخید و مثلا burger را پیدا کنید بعد می توانید تصمیم بگیرید چه بلایی سرش بیارید.
تا الان هنوز هیچ نقشه کاملی از کل جاها در اینترنت موجود نیست یا من ندیدم.

ای بابا :| حالا نمی شه فقط کانتنت اسپشال یا کالکتور رو از لایو خرید بعد دانلود کرد؟

این هم بدون شرح :

84076618487444729462.jpg

من راه subtle رو رفتم
نفری 25M به جیب زدیم خوبه یا نه ؟

ممنون عزیز اتفاقا اون دختره رو انتخاب کردم که فکر کنم بهترین هکره الان میرم تنبیهش میکنم :D
برم یه سرقت بزرگ بکنم بیام
تو هم انگار subtle رو انتخاب کردی :دی
پیدا کردن ماشیما کاری نداره
بالا عکس اسم محله نوشته شده رو مپ بگرد اون محله پیدا کن بعدش هم اون ساختمون رو عکس رو پیدا کن
جای ماشین ها
یکی بالای بالای پاکینگه
تو خیابون پارکه جلوی فروشگاه (نزدیک همون طلا فروشی که خالیش کردیم)
وقتی هتل رو پیدا کردی خیابونی که میخوره به هتل (همون خیابونی که تو عکس بالای هتل هست)
جای هتل و فروشگاه رو بلدم اگه پیدا نکردی بگو رو مپ نشون بدم
آخر بیا بگو چقدر به جیب زدی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or