Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

و همچنان این تاپیک مثله جت میره جلو:d
کسی از بچه های به قسمتهایی از دریا که توی نقشه ایستر اگ نوشته Alien و Monster رفته و چیزی پیدا کرده باشه?
من مجهز(کپسول هوا):d رفتم طرفه Alien .کلی هم رفتم پایین ولی نفس کم اورد و مُردم:|
ولی دروغ چرا.توی تاریکیه اون پایین یه سایه بسقاب پرنده مانند همش جلوی چشم بود.

بازی برای بار دوم دارم میرم! تازه الان فهمیدم GTA V بهترین بازی تاریخ از لحاظ طراحی مراحله!

من بار دوم رو تموم كردم ، الان از طريق همون مراحل فرعي لستر ، تا الان 69 ميليون براي هر كركتر پول سود كردم ... :d!

ميخوام بازم تو سهام شركت كنم و اون زمين گلف رو با مايكل بخرم ... :d

بعد کدوم مرحله اینجوری شد؟
اصلش اين بود كه با فرانكلين با ماشين زدم توى شيشه ى مغازه ى اون اقا عربه.بعدش يكم ماموريت مثه اون علامت سواله بود مثلا يكيش اون ادم فضاييا تو پارك بود يكيم مسايقه دوندگى با مرى ان.بعد رفتم رو فرانكلين ،يكم الكى گشتم برگشتم شانسى خونه خوده مايكل كه همون موقع لامار اومدو سگشو نشون دادو باقى قضيه.

اصلا دلم نمیاد مرحله های اصلی رو برم یکم بازی کردم 12 درصد بازی تموم شد!! فکر کنم خیلی کوتاهه. همش دارم ماموریت های فرعی و علامت سوال ها و ... رو میرم شهربازی باحالی هم داره :دی

یک ماموریت که مربوط به جان مارستون میشه :x
برید اونجا و ماموریت رو با روح جان مارستون شروع کنید

داداش با نقشه ات خیلی حال کردم دمت گرم

فقط یه چیزی اینایی که با فعال کردن ادد لوکیشن نشون داده میشن مثه Letter Scraps واقعا سر جاشون هستن یا ملت برا سرکار گذاشتن بقیه
به نقشه اضافه شون کردن؟

قضیه این Nuclear Waste چیه؟

آخرین ویرایش:
داداش با نقشه ات خیلی حال کردم دمت گرم

فقط یه چیزی اینایی که با فعال کردن ادد لوکیشن نشون داده میشن مثه Letter Scraps واقعا سر جاشون هستن یا ملت برا سرکار گذاشتن بقیه
به نقشه اضافه شون کردن؟

قضیه این Nuclear Waste چیه؟
نمیدونم ولی اینو میدونم که هرچیزی که مردم اضافه میکنن او بررسی میشه و بعد تایید میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or