Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اینم ادامه اون لیست:

رو تپه های وینوود شما ماکت یک نوشیدنی رو میبینید که یک گوی شبیه به پرتقال بهش وصل شده. اگه به اون پرتقال شلیک کنید کنده میشه و از اون بالا به پایین سر میخوره و کلی خراب کاری به بار میاره:d

ماشین معروف گلد فینگر هم در بازی وجود داره

61111527334118744694.jpg

این ماشین به اسمJB 700 قابل خریداری هست. فقط به توضیحات سایت توجه کنید:

QUOTE] Grease up the drive shaft because this hot number has curves in all the right places. A classic luxury grand tourer, the JB 700 has been the car of choice for drunken mysoginistic British spies since 1965. Dist off the tuxedo, quip a ***ual double-entendre, pour yourself a martini for the road and stumble out as everyone in the room mutters what a turd you are. For safety reasons this vehicle’s concealed weapons have been decommissioned.”
[/QUOTE]

همچنین در مرحله ای که این ماشین وجود داره اگه به پلاک ماشین دقت کنید میبینید که راکستار خبر از بازی جنجالی Ps3 یعنی Agent میده

44299692390105307210.jpg

اشارات به فیلم ها به لباس ها هم کشیده شده.

در لباس فروشی نزدیک خانه ترور لباسی با نام
Champagne Driver Blouson وجود دارد که کاملا اشاره ای به این فیلم را مشخص میکند.

06403480835514556605.jpg

همچنین در یکی از فروشگاه های تخفیفی میتوانید کاپشنی به اسم
Overlooked red blouson که در فیلم درخشش استفاده شد را بخرید. اگر شک داری با مقایسه اسم لباس و اسم هتل نیز چه نتیجه ای میگیریدThe Overlook Hotel

Overlooked-GTA-V.jpg

اسامی شرکت - رقیب
  • CoolBeans - BeanMachine
  • Burgershot - Up-An-Atom
  • Clucking Bell - TacoBomb
  • FlyUS - AirEmu
  • GoPostal - PostOP
  • Bilkington - DollarPills
  • Pisswasser - Logger
  • MazeBank - BankOfLiberty
  • Redwood - Debonaire
  • Slaughter, Slaughter & Slaughter - Bullhead
  • RadioLosSantos - WorldwideFM
  • eCola - Raine
خب الان من اگه بخوابم شركت رقيب رو تخريب كنم چطوريه ؟ از كجا پيدا كنم منافع شون رو تو شهر ؟!

دوستان به تصویر زیر دقت کنید
بازی 71 درصد شده تو دایره انتخاب شخصیت همه شخصیتا ماموریت دارن مایکل 3 تا ، ترور 4 تا و فرانکلین 6 تا اما وقتی بین شخصیت ها سوئیچ میکنم هیچ مامویت اصلی تو نقشه نیست و پیام رو میده :

آقا بيشترين پولي كه از مرحله آخر در آوردين چقدر بوده ؟؟ :d من يه بار ديگه از اول رفتم بازي رو ، الان مرحله آخر رو رد كردم و به هر نفر 38 ميليون رسيد :d!!
Packie رو آوردم كه توانش بالا بود و سهم كمي ميخواست ، يه راننده زن هم پيدا كرده بودم تو بازي اونو هم آوردم كه سهم خيلي كمي ميخواست ، و از راه زير زميني هم عمل كردم .. :d

دوستان میشه بگید چه جوری از مغازه ها دزدی کنیم من هر کاری میکنم نمیتونم از اسلحه فروشیها و لباس فروشی ها دزدی کنم لطفا روش دزدی از مغازه ها رو یه نفر توضیح بده:دی با تشکر

دوستان میشه بگید چه جوری از مغازه ها دزدی کنیم من هر کاری میکنم نمیتونم از اسلحه فروشیها و لباس فروشی ها دزدی کنم لطفا روش دزدی از مغازه ها رو یه نفر توضیح بده:دی با تشکر
قبل رفتن تو مغازه اسلحه رو در ار بعد از همون بیرون نشونه برو رو فروشنه نفلش کن برو تو یه صندوق اونجاس با شاتگان بزن پولا میرییزه بیرون :d
این کار باعث بن شدن نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه این کلا اصول بازیه :d

شما سهام یه شرکتو میخری و شروع میکنی به تخریب هر چیزی که به شرکت رقیب مربوطه
اینجوری سهام شرکت رقیب سقوط میکنه و به طبع سهام شما نجومی میره بالاb-)

- - -ویرایش - - -

http://forum.bazicenter.com/thread61529/page101/

پست 1509

نه داداش منظورم اینکاره که بریزی بازیرو رو فلش 8 و هارد به وسیله هورایزن

دوستان کس دیگه ای این مشکل رو نداره ؟
من این مشکل رو داشتم بردم مغازه عوض کردم درست شد

دوستان من بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی بازی سیو نمیشه، از بازی میام بیرون و دوباره میرم از اول میاره سیو اتوماتیک هم روشنه، راه حلی داره؟​

من این مشکل رو داشتم بردم مغازه عوض کردم درست شد

دوستان من بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی بازی سیو نمیشه، از بازی میام بیرون و دوباره میرم از اول میاره سیو اتوماتیک هم روشنه، راه حلی داره؟​

خودت با اپلیکیشن موبایلت quick save بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or