Seser.pesar
کاربر سایت
کلا این پایگاه نظامی خیلی سخت طراحی شده هر گوشه ش تانک گذاشتن همه سرباز ها جلیقه دارن ماشین ها همه سنگین هستناز بزرگراه سمت چپ نقشه که برید سمت شمال میرسید به یه تونل،بالای تونل پایگاه نظامی هست که توش تانک،جت،هلیکوپتر و .... هست.
منظور من اون هواپیما های بزرگی که توی فرودگاه los santos نیست،توی همین پایگاه نظامی یه سری هواپیما بزرگ هست که سرعتشون از اون هواپیماهای 747(درسته؟!) بیشتره و راحت تر میشه بلندشون کرد،ولی تا از این پایگاه چیزی بلند کنی سریع 2-3 تا جت میوفتن دنبالت و با موشک میزنن.....من هر کار کردم نتونستم یدونه از اینا رو بیشتر از 200-300 متر از پایگاه دور کنم......
ماد تول برای جی تی ای وی:
http://forum.bazicenter.com/thread81206/page2/
فک کنم فایدش هم گرفتن اسکیرین شات از ایکس باکس هست.
جی تی ای وی بازی جدید هست احیانا؟ آخه طبق اطلاعات من آخرین نسخه از این سری که الان بروبچ دارن باهاش صفا میکنن نسخه 5 هست
نمیخوام تو ذوق بزنم ولی اینا همه تو youtube نشون داده شدهخودم کشف کردم !Red Dead
![]()
![]()
![]()
V به یونانی : پنج
روی Logo بازی هم V هست که بعد روش Five ظاهر می شه.
باهوش جان الان خیال کردی من نمیدونم؟
الان این شکلک ها رو باید برای اونی که من جوابش رو دادم بگذاری نه من!
بعد کجا گفته شده تلفظش وی هست؟!!؟تا اونجایی که اطلاعات من یاری میکنه من همه شنیدم فایو (Five) تلفظ شده. پس گفتن وی نشان از بی اطلاعی و . . . هست.کسی که به نت هم دسترسی داره و تریلرهای بازی رو دیده وقتی میگه وی باید برای این شخص پوکر فیس شی نه من! توی تریلر گیم پلی و تریلر official بازی قشنگ تلفظ میکنه و میگه :
گرند ثفت آتو فایو (FIVE) و فایو یا Five میشه 5 حوب الان میشه اینجا نقش وی رو به من بگی کجا وی گفته شده یا خونده شده!؟
كسى نبود جواب بده ؟